Svart og hvitt Tattoos

Ved hjelp av svarte og hvite farger for tatoveringen din gjør det veldig unik og vakker. Svart og hvitt tatoveringer har mange fordeler som inkluderer økonomiske tatovering pris. Derfor, når du ikke vil bruke mye penger, men ønsker å få en kul tatovering, så svart og hvitt tatoveringer tilfredsstille alle dine behov. Videre, fade de mindre sammenlignet med farge tatoveringer. Dermed kan du ikke kreve å retusjere tatovering igjen og igjen. De krever svært mindre tid til carving og også føre til mindre smerte. Så, vil du få en svart og hvit tatovering? Så, her er noen tatovering ideer til svart og hvitt tatoveringer.
Svart og hvitt Tattoo Designs
Yin Yang Tatoveringer; Yin-Yang er en sirkulær kinesisk symbol fylt med sort og hvit farge symmetrisk. Den svarte delen representerer yin mens den hvite delen står for yang. Disse tatoveringer har dype symbolikk og representerer teorien om motsetninger tiltrekker hverandre. De også står for berømte kinesiske filosofien dualiteten av Universe. Den mørke halv og en lys halvparten av symbolet passe som puslespill biter og hver halvdel har en dråpe av andre farge i det. De gjør noen av de store svarte og hvite blekk tatoveringer med slike dype symbolikk.
Mens tatovering du kan gjøre visse endringer med tradisjonelle symbol Yin-Yang. Du kan få flammer rundt den sirkulære omkretsen av Yin-Yang symbolet for å gi den en sol som utseende. To drager eller to tigre, vendt mot hverandre og lage en sirkulær form er en av de populære varianten av Yin-Yang tatoveringer. Så, finnes det flere mulige design som kan gjøres med Yin-Yang tatoveringer, og du kan få den som har anket deg mest.
Zodiac tatoveringer, Hvis du er sterkt troende om astrologi, så bør du sikkert gå for dyrekretsen tatoveringer. Zodiac tatoveringer kan bli skåret kunstnerisk ved hjelp av svarte og hvite farger. Alt du trenger gjøre er å finne ut dyrekretsen signere og få symbol av dyrekretsen. Hver av dyrekretsen skiltene har forskjellige personlighetstrekk, og er symbolisert enten av et dyr eller et objekt. Det er forskjellige måter å representere disse dyrekretsen symboler. For eksempel kan dyrekretsen tegn Aquarius være representert ved en pott bærer, et gryte med vann eller bare litt vann bølger. Du kan også få skåret fødselsdatoen din oppdatert under dyrekretsen tatovering. Hvis du vil ha en kombinasjon av stamme-og dyrekretsen tatoveringer, så kan du få en tribal Zodiac tatovering. Zodiac tatoveringer gjøre noen av de beste svarte og hvite tatoveringer for kvinner og menn.
Celtic Tatoveringer; Celtic tatoveringer er kjent for sine kjører uendelige knute designs. Det finnes utallige design alternativer i Celtic tatoveringer. Disse er vanligvis velformede med sort og hvitt farger. Keltisk sommerfugl, keltiske kors, Celtic knop, osv., er noen av de keltiske design tatoveringer. Det finnes ulike typer av knuter som kan brukes i en keltisk tatovering. Hver av disse knute mønstrene har unike mening. Evigheten knute, trinity knute, dara Celtic knute, er noen av de typer av knuter som brukes til Celtic tatoveringer.
Andre Black og Hvit Art Tattoos; kinesiske symbol tatoveringer; Bird tatoveringer; Koi fisken tatoveringer; Tribal tatoveringer; Name tatoveringer; kinesiske drage tatoveringer; søn. tatoveringer; Tiger tatoveringer; Plassering disse tatoveringer er ikke et problem og du kan få dem på noen del av din kroppen. Én fordel med svart og hvitt tatoveringer er at du alltid kan fylle tatovering med andre farger i fremtiden. Så, hvis du ønsker litt forandring i svart-hvitt tatovering, kan du alltids legge til dine favoritt farger til det. Happy Tatovering!