Hvor mye koster det å Fullfør Basement

Det er ulike faktorer som bør vurderes når vi planlegger å renovere eller fikse kjelleren. Som kjelleren er bygget under bakken, kjelleren konstruksjonsmateriale og metoder som brukes til å fikse og fullføre kjelleren, er forskjellige i forhold til resten av rommene i huset. Om du planlegger å ansette en entreprenør til jobben, vil belaste deg mer for denne jobben, i forhold til de andre rommene. Hovedårsaken til dette er at pengeverdien av råstoff og kostnaden for å fullføre kjelleren er mer hvis du sammenligner det med andre rom.
En ferdig kjelleren, har fordeler av sin egen. En av de største fordelen er tilgjengeligheten av plass. I kjelleren er et stort rom som det dekker mesteparten av arealet av huset. Kjelleren kan brukes som en bod eller et sted å henge ut. Du kan også enkelt installere et stor flatskjerm-TV og hjemmekino i kjelleren. Barn eller ungdom, kan også henge ut i kjeller eller har en fest uten å forstyrre naboene. Man kan også gjøre et hjemmekontor i kjelleren. Fordelene er mange, og selvfølgelig fordelaktig.
Følgende avsnitt hjelper deg å finne ut av planen og kostnadene for å fullføre bygget. Man må også huske på at svaret på spørsmålet "hvor mye koster det å fullføre kjelleren? ' kan ikke besvares i en setning. Mange faktorer som areal i kjelleren, arealet av vegger, maling, impregnering and fransk avløp som er bygget rundt kjelleren påvirke kostnadene for å fullføre kjelleren. I tillegg til at interiør designer, arkitektur, innredning, fliser og gulv, tak etterbehandling osv. pleier også å ha en betydelig effekt på kjelleren etterbehandling kostnadene.
Beregning Cost to Finish Basement; Det er variable faktorer som bør vurderes samtidig beregne kostnaden for å fullføre en kjeller. Du kan bruke disse retningslinjene for dette formålet. ; Fransk Drain: Kjelleren er den delen av huset som er oversvømmet mest. Bygging av en fransk avløp er en effektiv måte å lede regnvannet vekk fra kjelleren. Den franske avløp er en viktig del av kjeller vanntettingsmembraner og er en høyt prioritert oppgave. Mens installere et fransk avløp må du kjøpe en masse drenering varme, noe som vil koste deg ca $ 11 til $ 23 for hver 25 inches. ; Formål: Den andre faktoren er formålet som du har tenkt å bruke kjelleren. Kostnaden for etterbehandling kjelleren utgangspunktet avhenger av hensikten. The maling, tak og gulv etterbehandling, alt avhenge av nytten av kjelleren. ; Vegger: Den tredje faktoren at du må ta en titt på er veggene i kjelleren. Kjelleren vegger kan være befengt med mugg og fukt. Dette svekker veggene og kjelleren blir fuktig og stinkende. Sprekker i kjelleren kan tettes ved hjelp av gips, og et lag med impregnering løsningen kan brukes på veggene. En maling som har vanntetting kvaliteter kan også brukes til ytterligere å beskytte veggene. For å beregne kostnaden for renovere kjelleren, trenger du å vurdere i hvilken grad veggene har blitt påvirket. Arealet av veggen er å bli vurdert hvis du planlegger å ansette en entreprenør. Det er flere merker av kjelleren vanntetthet fargevarer og løsninger som vil koste deg ca $ 100 til $ 200 per kan. ; Gulv: Gulvet i kjelleren, er vanligvis delt inn i to deler, som er det faktiske gulv og sub gulv. Kjelleren gulv kostnaden avhenger også arealet av begge, gulvet og undergulvet. Det er flere forskjellige måter du kan installere gulv i kjelleren. Kostnaden for underetasjen gulv vil varierer fra $ 50 og $ 150 per kvadratmeter. ; Ceiling: Taket er et annet viktig aspekt som må vurderes samtidig å beregne kostnadene for kjelleren renovering. Taket krever lag med vanntett løsning og sterk maling som muggvekst er vanlig observert i mesteparten av kjelleren tak. Taket kan gjøres med hjelp av en gips, som vil koste deg ca 50-60 kroner per kvadratmeter. Hvis du planlegger å male taket, så en kan av vanntett maling ville varierer fra $ 100 til $ 200. , Å visst mer om kostnadene ved kjelleren remodeling, etterbehandling og rehabilitering, les mer på:; Basement Vanntetting Cost; Basement Etterbehandling Cost; Kostnaden å fullføre kjeller er meget mindre hvis du tar den opp som en gjør-det-selv prosjekt. Hvis du utnevne en entreprenør å renovere kjelleren, så han er bundet til å belaste deg med en bestemt hastighet, for eksempel $ 25 per sq.ft kjelleren, for arbeidskraft. PS Kostnadene som er nevnt ovenfor, er ikke eksakte kostnader og kan endres fra tid til annen, og fra sted til sted.