Hva menn vil ha i et forhold

Hva ønsker menn i et forhold?
Vel, jeg er sikker på at er et spørsmål som ville gitt mang en kvinne en søvnløs natt faktisk. Tross alt, "menn" og "forhold" tilfeldigvis være to parter som siden aldre, har vært beryktet for aldri å ha vært i stand til å komme godt overens med hverandre. En hel masse av kvinner, i årevis, har kjempet for å dechiffrere sinnet til en mann en gang han er i (eller i ferd med å komme inn) et forhold. Til tider, jeg lurer virkelig på hvor mange kvinner er virkelig i stand til å forstå hva det er som menn ønsker i et forhold. For å være ærlig, (og ja, vil jeg være veldig ærlig i denne artikkelen), jeg egentlig ikke klandre dem for deres situasjon. 'Coz selv om det er en globalt akseptert faktum at Eves er mer komplekse og kompliserte av Skaperens kreasjoner, det øyeblikket du kaster i ordet «forholdet», plutselig hele scenen endringene, og det er det Adams som umiddelbart slår inn paranoid prinser.
Nå trenger ikke misforstå. Det er ikke at vi menn er fobisk når det gjelder engasjement, eller den saks skyld, ekteskap. Det er bare det at når det kommer til seriøse forhold, har vi gjør vårt rettferdige andel av frykt og følelse av usikkerhet (som ideelt sett burde vi deler med våre samarbeidspartnere, og gjøre ting enda mer lettere).
Dessverre ikke dette skje alle som jevnlig, og som bare er fordi de fleste av vårt slag er horrible kommunikatorer! Så mang en gang, ender kvinner opp oppfatte våre uttrykk, handlinger eller følelser annerledes (noe som er dårlig), eller negativt (som er enda verre). Det er derfor jeg føler hjelpe ut det kvinnelige fellesskapet av å gi en kort sneak peak på hva menn ønsker i et forhold. Les fremover, er jeg sikker på at det vil være en øyeåpner for noen av dere!
Hva menn virkelig ønsker i et forhold
Så hva er menn ser etter i et forhold? Vel, relasjoner er av ulike typer, og selvsagt, de tingene som menn ser etter i et forhold varierer, avhengig av type, nivå og utviklingen av forholdet. For eksempel, hva menn vil ha i en kjæreste er sjelden det samme som hva menn ønsker i en kone. Når en mann møter en kvinne på en første date, sjelden har han ingen forventninger overhodet. Hvis To av dem traff den av, så det første møtet normalt baner vei for mange senere datoer og en periode med frieri. Det er i løpet av denne tiden når frøene av forholdet først sådd. Sakte, som forholdet mellom dem utvikler, går fremover og utvikler, begynner fyren å utvikle (både bevisst så vel som ubevisst) en viss ønsker ('forventninger' virker alt for tungt ord å bruke på dette stadiet ...) mot sin jente.
Som forholdet blir ytterligere og skal lukkast, fyren og jenta begynner å nå et visst nivå av forpliktelse. Når et par er "opptatt" mot hverandre, ønsker individuell og forventninger begynne å feste seg og ta form. Som den engasjerte paret naturlig bevege seg mot ekteskap, ønsker disse, forventninger og forholdet krav gjennomgå en rekke updations og modifikasjoner. I motsetning til hva enkelte kanskje tror, ​​ønsker denne "utviklingen" av forholdet og behovene slutter ikke med ekteskapet. Snarere er det en livslang prosess og en som holder på å skje gjennom hele levetiden og varigheten av forholdet.
Over tid, og som deres forhold vokser, kan en kvinne få et rettferdig bilde av hva hennes mann ønsker. Men det er like (om ikke mer) viktig for henne å forstå hva det er som han virkelig trenger. Hva hennes mann vil kanskje ikke alltid hva hennes mann trenger. Og som nevnt tidligere, med vi menn være naturlig dårlig kommunikatører, til tider er det ganske tøft for en kvinne å skille mellom en "ønsker" og et "behov". Så her er noen tips som hjelper deg damer ut.
Hva menn vil ha i et forhold - Girlfriend
Hva menn vil ha i en kjæreste, er vanligvis en ganske damsel som ser varmt, kjoler kjølig, og er en hel masse moro. De ønsker en de kan være komfortabel med og komfortabel rundt. De vil ha noen som er eventyrlystne, kanskje en prankster, noen som idé moro kan være noe så vilt som strikkhopping. De foretrekker å ha en dame som ikke overbelastes med realitetene, og press i hverdagen. De vil ha noen som liker å feste, henge ut og generelt, leve livet på en sorgløs måte uten å bekymre deg for mye om fremtiden.
Hva menn vil ha i en Ekteskap
Når en mann er gift (eller begått), hva han søker på partneren hans gjennomgår en sjø endring. Også herfra og utover, gapet mellom "ønsker" og "trenger" bare utvider, og det kan være flere tilfeller når det menn vil ha i et forhold er ikke alltid hva menn trenger (på det aktuelle tidspunkt, som er).
Hva menn trenger på ett ekteskap (eller et forpliktende forhold) er noen som vil elske dem på tross av de sprø vesener som de er. Hva en mann trenger i en hustru er en kvinne som smart forstår ordene som hennes mann ikke sier, heller enn de som han gjør. Hva en mann trenger i en kone, en kvinne som, til tross for ikke å ha noen kjærlighet til sport overhodet, entusiastisk jubelropet ham på ved hans helgen spille fotball med gutta. Mang en gang, hva en mann vil på et forhold, er å føle deg som ridder i skinnende rustninger, den typiske maskuline macho mann som er sterk, mektig, og beskyttende overfor partneren sin. Men hva en mann trenger på ett forhold, er en partner som ikke saktmodig, og er ikke redd for å stå opp og ta over tømmene når hennes mann er lite moral, selv tro eller ren tillit. Hva en mann trenger i et liv partner er en dame som i tider med nød, kan øke sin selvtillit og hans selvfølelse og kan få ham til å føle godt om seg selv. Hva et menneske trenger er for sin kvinne til å elske ham fra bunnen av sitt hjerte og stå ved ham gjennom tykt og tynt.
Som jeg avslutte denne artikkelen om hva menn vil ha i et forhold, her er hva jeg personlig synes om dette temaet. Hva et menneske ønsker i et forhold "er egentlig ikke fullt så viktig som 'hva en mann trenger i et forhold". Hva en mann trenger, er en vakker kvinne som elsker ham ubetinget, helhjertet, som er øyesten, og som, bortsett fra å være en kjæreste eller en kone, er mer viktigere også hans beste kamerat. (Til min kjæreste S: For en mann ønsker og behov i et forhold, er ingenting utover det du og jeg har ...Jeg er så heldig å ha deg ...Elsker deg kjæresten!)