Best Leather Cleaner

Fleste som har investert i en skinnjakke, bag eller sofaen, vil vite hva de må gjøre å forlenge dens levetiden. Hvis du har nylig kjøpt en skinn element, vil du sannsynligvis ikke bare ønsker å forlenge sitt liv på grunn av sin relativt høye kostnader, men også fordi du er så glad i den. Hvis du vil at skinn produktet å beholde dens skjønnhet, må du vare for det, som inkluderer rengjøring og condition. Lærvarer som brukes på jevnlig basis, eksempel vesker eller seter, utsettes til en rettferdig mengde slitasje. Det vil bli slitte, plukke opp skitt og støv fra gulv eller andre overflater og bli utsatt for hånden oljer og elementene i været.
Leather at er myk og smidig trenger mer omsorg enn 'hard' skinn, fordi den ikke har gått gjennom mange lag i behandlingsprosessen. Hvis dette er den type lær du har investert i, må du bruke best skinn renere og conditioner på den. Tross alt, er det mye lettere å tilbringe tid i skinn rengjøring og condition, enn bruke penger å prøve å berging det senere. Les videre skinnmøbler.
Hvordan Velg Best Leather Cleaner
De fleste er klar over det faktum at det ikke slikt som en all-formål skinn renere. Mens velge de beste skinn renere for håndvesker, jakker eller ethvert annet produkt, må du holde noen faktorer i tankene. ; Den beste skinn renere for bilseter eller snarere for noen skinn element er den ene at produsenten har anbefalt. Fleste produkter kommer med rengjøring og vedlikehold instruksjoner, men hvis din ikke, eller du har mistet dem, sjekk online. Produsentene nettsted er sikker på å gi deg den informasjonen du trenger. Det kan også gi innretningen å poste spørsmål, eller det kan gi en gratisnummer. Vekselvis, hvis det ikke for mye av en hassle, gå tilbake til forretningen du førte den fra, og be dem foreslå en rengjøring produkt. ; Annet alternativ er å komme i kontakt med en rengjøring tjeneste som spesialiserer i rengjøring lærvarer. De vil være i best posisjon til fortelle deg hva produkt du bør bruke på hva elementet. De kan også fortelle deg hva innholdet skal se seg for i produktet du kjøper. ; Leather Rengjøring Tips
Som nevnt før, de forskjellige typer skinn trenger å bli behandlet annerledes. Finn ut slags skinn elementet er laget av og følgelig velg et produkt. For eksempel, pigmentert top belagt ørene, som er farget med ett pigment (male som) finish, og også har en klar sealer pels for beskyttelse, har god motstand mot falming eller farge tap så den trenger forholdsvis mindre omsorg. Imidlertid hvis skinn er den typen som ikke har beskyttende overflatebelegget (nubuck-semsket lær), så må du bruke et produkt som vil gi én.
Les Om:; Hjemmelaget Leather Cleaner og Conditioner; Hvordan Renhet Leather Furniture; Leather Rengjøring tips; Andre tiltak du kan ta for å bevare dine skinn er å holde den ut av direkte sollys. Også rengjøre den regelmessig med en myk klut eller mikro-fiber klut, slik at støv eller skitt ikke akkumuleres på overflaten. Mens du bruker en skinn renere, sørg å følge instruksjonene som kommer med den, og aldri forlate produktet på for lenger enn anbefalte mengden tid. Annet aspekt å huske på mens rengjøringen skinn er tilstanden lær er i. Hvis du finner din skinn begynnelse til crack, at betyr at produktet du bruker på det beholder ikke smidighet. Den beste lærrens i dette tilfellet ville være å en som gir condition og rengjøring.