Slik installerer Skifer Tile benken

Benken er en av de mest synlig del av et kjøkken. Hvis du planlegger for kjøkken remodeling, så enkleste måten å endre utseendet er å installere skifer flis benken. The benken området er veldig liten og dermed nødvendig innsats for å fullføre prosjektet vil være mye mindre sammenlignet med total ombygging av kjøkkenet. Samtidig kan du spare mye penger også. Dessuten, den vakre mønstre og naturlige strukturen til disse brikkene har sin egen eleganse og stil som passer alle typer kjøkken dekorasjoner.
Instruksjoner for Slate Tile benken Installasjon
Når du har besluttet å installere skifer flis på kjøkkenet benken, må du ha utstyrt selv med visse redskaper og materialer som er avgjørende for å utføre oppgaven. Disse inkluderer skifer, flis kutter, flis avstandsstykker, fliselim, klar blandet fliser fugemasse, lim sprederen, en fuktig klut og en tørr klut. Følgende er fremgangsmåten for å installere skifer på benken:
Steg # 1: Det første steget med å installere skifer flis benken er å forberede overflaten av veggen. Først av alt, undersøke om tilstanden til drywall er sterk nok til å holde skifer flis. Hvis noen reparasjon er nødvendig finish som før du plasserer fliser, huske å rydde opp i veggen og gjøre dem fri for smuss og støv. Hvis størrelsen på flis er 12 inches med 12 inches, så en sement Backer Styret bør festes på veggen. Kutt Backer styret i henhold til størrelsen på benken og så reparerer det på veggen med skruer avstand med gap på 6 inches.
Step # 2: Det neste trinnet er å forberede fliser. Det innebærer bruk av en god kvalitet gjennomtrengende sealer på overflaten av flisen. Dette gjøres fordi overflaten av skifer flis er porøs. La sealer tørke opp grundig på brikkene før du installerer dem. Jeg vil gjerne foreslå at du bruker fangstskuta en dag før du skal installere dem. Dermed kan du sikre at sealer har tørket opp ordentlig.
Steg # 3: Velg en mastic av maksimal styrke for å holde flisene ordentlig. Hvis du bruker thinset, så les instruksjonene på etiketten før bruk. Ta en generøs mengde lim på en selvklebende spreder og spre den på veggen på en slik måte at det danner et jevnt tynt lag. Del veggen i små og påfør limet på hver enkelt av dem om gangen. Dette vil gjøre oppgaven enklere for deg. Pass at du ikke bruker for mye lim på veggen.
Steg # 4: Det finnes flere typer skifer flis benken ideer som kan brukes til å lage tegninger av forskjellige fargekombinasjoner og stilen. Motivene avhenger i stor grad hva slags form og størrelse på flisene du har valgt. Ordne flisene på gulvet som per utformingen du vil ha på benken. Lokalisere midten av benken veggen og begynne å installere skifer flis der. Plasser den første flisen og trykk den godt inn i limet. Den neste flis bør plasseres på venstre eller høyre for det. Tilsvarende, holde plassere brikkene å fullføre raden og deretter gå videre til neste rad. Bruk flis spacer å forsikre at det er nok plass i mellom to fliser. Det bør også være litt plass i mellom kjøkkenbenken og skifer fliser benken. For den siste raden, har størrelsen på fliser skal skjæres til å passe inn i resten av rommet.
Step # 5: Grout slate flis benken etter at flisene har tørket grundig. For dette, vente 24 timer etter at flisene er lagt. Klargjør fuging blandingen av å legge til riktig mengde vann inn i det som per produsentens anvisninger. Spre noen fuger med fugemasse flyte på den nylig installerte flisen. Deretter tvinge fugemasse godt inn i fugemasse linjene. Etter fuging er fullført, vente ca halv time slik at den setter godt inn i linjer. Deretter tørk av det overskytende av fugemasse fra fliser overflaten med en fuktig klut, men ikke røre fuge. La fugemasse å kurere for de neste 3 dagene. Endelig påføre to strøk penetrerende sealer for bedre beskyttelse av fugemasse og fliser.
På denne måten kan du gi et attraktivt utseende på kjøkkenet. Når installasjonen arbeidet er over, sin tid til nyte det nye kjøkkenet design med stolthet. Tross alt er det din innsats som har gjort det så vakkert. Til slutt vil jeg gjerne gi to tips om enkle skifer flis benken. Det er gunstig på lang sikt å bruke mindre størrelse fliser i stedet for de større, og bruk av akryl fugemasse vil hjelpe deg å spare deg for mye tid. Alle de beste!