Goose Jakt Tips

Gjess er et veldig populært spill mål for jegerne. Disse fuglene normalt reiser i flokk. Siden disse fuglene ofte flyr i store flokker, kan det bli svært vanskelig for jegeren å jakte dem ned. Det finnes en rekke faktorer, som har en rolle å spille i jakt gås. Du kan benytte deg av følgende gås jakt tips med å let ett fugl og bevise, at du er virkelig en jeger.
Goose Jakt Tips og triks
Det er ulike årstider som en person kan gå gås jakt i. I noen områder er gås jakt gjennomføres så lenge som 6 måneder av året, som inkluderer våren, tidlig, regelmessig og sent sesonger. La oss nå se noen tips for gåsa jakt.
Team Up: Når du vil gå gås jakt, anbefales det du slår deg sammen med andre jegerne å gå gås jakt på et stort åpent felt. Når du har et lag, kan du dele de ulike fangst blant hverandre og være sikker på å jakte ned noen fugl.
Finn Birds, Når du går på jakt, det er ikke nok, at du bare se fuglene. Du må finne felt der fuglene feed. Oftere enn ikke, kan det hende du må søke om tillatelse fra landbruket grunneier til å jakte på hans felt. Det er ofte sett at kan gjess være svært uforutsigbare og kan ikke bruke samme felt hver dag. Derfor er det bedre, du har en sikkerhetskopi plan på plass.
Velg riktig oppsett; Når du har funnet riktig sted, er det på tide å velge riktig satt opp. Gjess som å lande, mate og hvile på steder, der de føler seg komfortable og trygge. Siden, reiser de i store flokker, må du velge et oppsett, som vil kunne romme hele flokk med fugler.
Plassering Lokker; Hvis du vil at gjessene å lande på feltet du vil de skal, må du gå om å plassere et stort antall lokkeduer. De foretrekker landing på slike grunner, som har store flokker med fugler. Det er jobben din som jeger å sette opp lokkeduer. Det finnes en rekke alternativer tilgjengelig i lokkeduer. Du kan gjøre bruk av shell eller silhuett lokkeduer samt billigere lokkeduer laget av hvite filler. Innstillingen av disse lokkeduer vil måtte gjøres på en slik mote, at den vises som om gjess er fôring. Noen av lokkeduer må setup å vises sover. De andre måter å plassere lokkeduer er som om, var gjess hvile. Some lokkeduer må setup nær strandlinjen. Det vil indikere tilstedeværelse av vann.
Ringe, Når du skal gås jakt, vil du må kontrollere at du benytter deg av gåsa samtalen riktig, som gjess er mer responsive til en fugl samtale, enn de fleste andre fugler. Men hvis du befinner i en god gås jakt beliggenhet, kanskje du ikke virkelig trenger en gås oppringer.
Go Undercover; Når gjessene flyr, det hundrevis av øyne, som er stirrer nede på bakken. Disse gjess foretrekker å lande kun i de områdene, ser de fugler. Derfor må du sørge, går du undercover, kan du velge å ha på jakt kamuflere klær, deretter skjule deg selv og alle bevis godt, slik at fuglene ikke er i stand til å skille som er hva. Anbefales det, at jegerne bli kledd i hvitt. Pass på at bilene er parkert minst ¾ til 1 kilometer unna jaktområdet. Hvis du har en hund, sammen med dere, er viktig, at det ikke bevegelse fra hunden før du sender den til å hente nedskutte gjess. Du vil kanskje lese mer på jakt utstyr.
Være tålmodig, ikke hoppe på den første muligheten til åpen ild. Du bør vente som du vil få rikelig anledning til å skyte mot fuglene. Pass, venter du for de fleste av fuglene til land. Når gjess landet, vil de bli spooked som hva de trodde som store flokker av fugler er faktisk Decoys. Når fuglene ha landet, skyte fuglen, som er nærmest deg, men sørg du diskutere jakt strategien med de andre medlemmene av gruppen. En idé ville være å tildele fotografering kjørefelt til hver jeger, vil dette hindre et antall jegere fra sikte på samme fuglen.
For ytterligere lesning; Boar Jakt tips; Hog Jakt tips; Tyrkia Jakt tips; Etter all gåsa jakt tips, vil jeg gjerne gi deg et tips, at som en jeger er viktig for deg. Du bør være kledd i lag, da det er sjanser for været snu fra vondt til verre. Det er viktigere, er du forberedt på en situasjon. Jeg er sikker du ville virkelig være skuffet, dersom du må dra tidlig grunn ett væromslag og fordi du ikke kledd for anledningen. God jakt?