Hvordan Kill Lopper

Lopper er insekter av ordenen Siphonaptera. Disse vingeløse insekter lever av blod av varmblodige dyr og kan trives i et fuktig og fuktig miljø. Deres tilstedeværelse kan være vanlig plage i et hus med kjæledyr som hunder og katter, som er de viktigste bærere av dette insektet. Bli kvitt dette insektet kan være ganske utfordrende oppgave, da det krever mye tålmodighet og flid. Det første skrittet for å bli kvitt loppene er å vedlikeholde hygiene i og utenfor huset ditt, og holde kjæledyr rent. Her er noen enkle tips om hvordan å drepe loppene.
Hvordan Kill Lopper i Home
Start hele prosessen med å ødelegge loppa, sammen med sine larver og puppe, med grundig støvsuging og rengjøring. Sørg for at hver krok og hjørne av huset, møbler samt tepper blir støvsugd så ofte som mulig, med vakuum posen forseglet riktig. Lopper kan lettere bosette seg på tepper, ettersom larvene, og eggene kan enkelt holde på teppet fibrene. Så, etter støvsuging, spray litt salt på tepper og la den over natten. Neste dag, vakuum teppet igjen. Salt vil drepe lopper i teppe av dehydrating dem, og det kan også brukes på samme måte for andre loppe infested deler av huset. Sammen med regelmessig støvsuging, holde sengetøy og tepper av huset ditt rent ved å vaske disse i såpevann. Loppe feller kan også brukes til loppe kontroll.
Noen andre populære valgene for å kontrollere loppeangrep er sitrus sprayer, insekt vekst hemmere, pyrethrins and sorptive støv. Men snakk med en profesjonell eller en sakkyndig med hensyn til sikkerheten ved bruk av slike metoder inne i huset. Den naturlige rettsmidler for lopper på den annen side, ikke utgjør noen helsefare. Å drepe loppene naturligvis, kan du bruke eteriske oljer, eukalyptus blader og olje, og sedertre chips. Dette er de naturlige loppa repellents, og så plassere dem i de områder som er mer utsatt for loppe infestation. Dersom den plasseres i nærheten av døren, kan de bidra til å hindre oppføring av lopper til huset ditt. Blant de essensielle oljer, kan du bruke lavendel og citronella for loppe kontroll.
Les mer på:; bli kvitt loppene naturlig; Flea Hjem rettsmidler; Bli kvitt lopper i huset; Hvordan Kill Lopper på Hunder og Kjæledyr
Alle forsøker å drepe loppene inne i huset ditt kan være fåfengt, hvis du ikke tar tilstrekkelige tiltak for å holde kjæledyr ren. Det meste av tiden, vil disse repelling insekter bringes til ditt hus av kjæledyr. Så, gi din hund eller valper gode bade ved jevne mellomrom. Bruk en god shampo å rense dem, og bland noen dråper av lavendel, eukalyptus og tea tree olje i vannet som skal brukes til skylling. Regelmessige bad kan bidra til å drepe Lopper på kattunger og valper i stor grad. Du kan også bruke noen naturlige loppe repellents som, lavendel, citronella, og sedertre olje på kjæledyret kroppen. Du kan blande både oljer med mandelolje for å gjøre en effektiv hjemmelaget loppe frastøtende.
Selv sitrusfrukter kan vise seg å være en utmerket loppe frastøtende. Kok et par stykker av sitron og holde dem dynket i vann for hele natten. I stedet for sitron, kan du bruke appelsinskall også. Neste dag, bruke løsningen på kjæledyret kroppen. Bruktmarked kammer er en annen enkel måte å fjerne lopper fra kjæledyret kroppen. Samtidig, ikke glem å rense hundens beddings riktig. Loppe krage kan også bidra til å drepe hunden lopper og lopper på katter, ved å slippe ut giftige damper. Men, kan gassen også påvirke helsen til kjæledyret ditt, som er den største ulempen med å bruke dette produktet. Les mer å bli kvitt Lopper på kattunger.
Hvordan Drep i Lopper i Yard
Sammen med huset ditt, hagen din kan også havnen lopper. I en slik situasjon uansett hvor langt du forsøker å ødelegge loppene inne i huset ditt, vil de definitivt kommer tilbake og re-hjemsøke hjemmet ditt. Den beste måten å kaste ut loppene fra din hage er å bruke kiselgur, som har skarpe kanter. Slike skarpe kiselgur kan kutte exoskeleton på loppene, som ville tørke disse insektene og ødelegge dem. Imidlertid kan kiselgur være skadelig for ditt kjæledyr. Som kiselgur, kan også være boraks sprayes å drepe loppene i din hage. Vite mer om å bli kvitt loppene i gården.
Håper dette få tips om hvordan å drepe lopper i huset ditt og verftet skulle vise seg effektive for evicting de plagsomme insekter fra huset og området rundt. Men hvis problemene vedvare i lang tid, eller hvis loppeangrep er for alvorlige, ikke glem å konsultere en profesjonell eller ekspert på dette området.