Ting å Snakk Om på ett First Dato

Vi alltid lurer er hva ting å spørre på en første date. Jeg antar ansiktet mer folkens dette spørsmålet enn jenter. Hva er gode ting å snakke om på en første date? Jeg vet ikke hvorfor jeg føler dette spørsmålet plagene gutta mer enn jenter. For alt jeg vet, jeg kan være galt, men ja, for å gjøre din første date moro for dere begge, er det viktig å vite hva de skal snakke om på første date. Jeg føler eneste du trenger er en samtale forrett. Når første datoen samtalen starter, og du starter føle mer og mer rolig med hverandre, er jeg sikker ting vil få mye mer lettere for dere begge. Mer om dating og dating tips.
Ting å snakke om på en First Date
Du travle med emner, men da må du ansiktet som Socrates-Hamlet-Shakespeare-dilemma: å si eller ikke si. Vel disse er noen av temaene som faller inn under kategorien: å si.
Grunnleggende Informasjon; Ingenting galt i deling grunnleggende informasjon om hverandre. Du vet, hvor du er fra? Hva gjør du? ... Alle ting Backstreet Boys sier de ikke bryr seg om i sangen «Så lenge du Love Me". OK kanskje at var en dårlig lignelse, men det er alltid godt å vite hvis du har noen venner i felles og sikre at du ikke har noen slektninger i felles!
Likes og Misliker; annen meget viktigste du vil vite om date din er deres liker og misliker. Deres favoritt bok, deres favoritt sport, deres favoritt band, deres favoritt sang. har Jeg merket at gang du gjør finne noe du deler i felles med noen, får du dette hyggelig komfortabel følelsen at personen er et av dine egne. I tilfelle do du ikke, holde sondering, finner du noe. I tilfelle du STILL ikke, har du en fin lang samtale! Bare så lenge du ikke begynner kranglet om hvordan i helvete de støtter Manchester United og buzz av alle sjokkert.
Morsomme historier, morsomme historier er alltid noen av de beste tingene å snakke om på en første date med en fyr eller jente. Faktisk noen mennesker liker alltid å ha en fin, morsom anekdote eller en vits ermet å fortelle på en dato eller når de møter noen nye. Det hjelper virkelig bryte isen og gjør deg komfortabel at du kan gjøre den andre ler.
Hvordan var din dag?; Vel ofte du gå ut på en date med noen du har kjent en stund. Så du ganske mye vite alle grunnleggende informasjon om dem og deres liker og misliker. Så hva er poenget i diskutere de? Men selv når du kjenner dem, trenger en dato en ulike psykologiske forberedelse og dermed kan bli litt klosset. Så bare spør dem hvordan var deres dag? hva gjorde de? Og liker.
Ting Du Bør Aldri Snakk om på en First Dato
Nå som vi gjennom med ting å snakke om på en første dato med jente eller en fyr, la oss fortsette til kanskje viktigere og desidert grått territoriet til nevnte dilemma: hva ikke å si.
Sex; mindre selvfølgelig, er det at slags dato. Jeg fortsatt ikke vet hvorfor så mange av oss ikke kan vikle hodet rundt faktum at seksuelle preferanser bør holdes under wraps, iallfall for første date. Flirt, men du må vite hvor å trekke grensene der flørting starter bli kinky. Oh og for posten, kan det være ubehagelig for fyren såvel og ikke bare jenta på første date.
Tidligere forhold; Det er alltid et dårlig sted å gå. Men folk prøver å komme over noen eller på en rebound date do, snakke om deres ex liker ALL tiden. Som kan være fin for noen, men en reell dampener på de fleste av folket.
The Weather; Fordi som alltid en veldig dum ting å snakke om og gjør begge deg mer ubehagelig som du innser at du ikke gjør mye framskritt med samtalen.
Flere om hva du gjøre på din første date. Les videre. ; Ting gjre På en First Dato; First Date Conversation Topics; First Date Tips; Så disse var noen få av mine forslag på ting å snakke om på en første date. Og ikke bekymre. Slappe av? You're datoen vil gå helt fint!