Bugs som spiser Klær

Når du tar ut din favoritt dress oppbevart i mørke hjørner av skapet og finner ut at små hull har dannet på dem, så er det en indikasjon på at det har blitt infisert av noen bugs som spiser klær. Disse bugs angriper hovedsakelig naturlig forekommende stoff materialer. Med andre ord, disse feilene spise bomull klær, ullprodukter, pels, skinn, fjær, etc. men de aldri spiser syntetiske fibre. De angriper syntetiske materialer hvis de finner mat beis, kropp oljer og andre rester på hvor de kan mate.
Typer feil som Eat Klær
Det finnes ulike varianter av bugs som spiser klær. Hver av de feilene som spiser klærne har noen unike fysiske funksjoner og egenskaper. De er omtalt nedenfor:
Webbing Klær Moth (Tineola Bisselliella): Dette er en av de vanligste formene for feil som spiser klærne. De er bevingede insekter, men sjelden gjør de flyr. Den vanlige størrelsen på møll kan være mellom 1-2 inches. Dens kropp og vinger og er lys brun i fargen og dens vinger er skinnende rent. Generelt en voksen webbing klær møll bor i ca 60-90 dager. De kan overleve lengre (noen dager mer) dersom værforholdene er kald. En kvinnelig møll kamerater og legger egg på samme dag. Eggene lagt i grupper i mellom gjengene eller sprekker i klær. Dermed de formere seg på et svært raskt tempo. Disse feilene liker ikke å bli eksponert for lys og gjemme seg i lukkede hjørner av skap. De er funnet mer i bomull og silke klær, men er mindre vanlig i pels og ull materialer. De kan angripe klærne som helst på året, men tendens til å bli rik på varme sommerkvelder klima.
Casemaking Klær Moth (Tinea Pellionella): Denne er litt mindre vanlig enn webbing klærne møll. Karosseriet har en mørkere nyanse av brun farge og det er flekker på vingene som bidrar til å skille den fra webbing klær møll. De er også mindre i størrelse. Larven spinner en silke sak rundt seg selv og hvis den blir forstyrret, da det har en tendens til å få krøllet opp inne i saken og bland med stoffet, tjene navnet 'casemaking klær møll ". Dets mat vaner er de samme som webbing klærne møll, og det hater lys. Som larver bevege seg på klær til mat, de vanligvis ikke forårsake omfattende skade på noe bestemt sted på klærne. Vanligvis er en voksen sommerfugl av dette slaget fant gjennom hele året.
Teppe Moth eller Beetle: I utgangspunktet, disse feilene overleve på dødt animalske produkter som ull, pels, silke, skinn, osv. Når angrep av denne feilen er alvorlig, så det kan skade store deler av de berørte plagget. De er oval i form og størrelse kan variere fra 2 mm til 5 mm. Leder av denne billen er hvit i farge og vingene er av svarte og hvite farger med grå flekker. Levetid på teppet møll er mer eller mindre samme som de to andre møll. Veksten av disse feilene er veldig treg og størrelsen i stor grad avhengig av den omgivende temperaturen og kvaliteten på maten feilene spiser. Deres larve skaper en silk rør gjennom hullet gjort på materiale og brødfø seg selv inni den.
Annet Bugs: Det er noen andre ukjente insekter og bugs som spiser ullklær, bomull klær, etc sammen med andre matvarer. Som termitter er kjent for å spise veden av møbler, disse feilene spise opp klærne. Tapestry Møll (Trichophaga tapetzella) skader grove stoff materiale, mens Brown House Moth (Hofmannophila pseudospretella) er feil å skade ullklær.
Nå som du vet de biologiske egenskapene til disse feil som spiser klærne, vil det være mye enklere for deg å oppdage dei. Det blir også hjelpe deg til å ta forebyggende tiltak under lagring av klær. Du vet at disse feilene er ikke komfortabel med kald temperatur. Derfor lukker dem i en kald hvelv er en utmerket idé å hindre dem. Viktigst å holde hjemmet rent for å unngå disse feilene fra blomstrende inne i huset ditt.