Tatoveringer med mening

Selv om tatovering er et eldre begrep som ble brukt siden århundrer, den har fått mye popularitet i de senere årene. Med så mange kjendiser sportslige tatoveringer disse dager, har det også blitt en fashion statement. Tatoveringer er like populære blant menn og kvinner for symbolske betydning knyttet til dem. Tatoveringer er også brukt av tenåringer og yngre befolkningen som en form for selvutfoldelse. Det er så mange tatovering design og mønstre tilgjengelig at det er veldig vanskelig å velge den beste tatovering blant de mange. Men, her er noen av de mest populære tatovering design som er "i" i dag.
Populære tatoveringer og deres betydning
Mesteparten av tatovering design (utenom abstrakte seg) bety og uttrykke en spesifikk betydning. Hvis du er et første tidtaker og er forvirret slik hva design skal velge for din første tatovering, det en enkel ting som du må huske. Du kan ha en tatovering som connotes din personlighet, tro og tanker best. Her er noen av de populære tatoveringer med betydninger.
Heart tatoveringer; Det er neppe behov for å beskrive betydningen er knyttet til hjertet tatovering. Det er en av de mest symbolske designene i verden. En rød hjerte tatovering med navnet eller initialene til den elskede, eller en tatovering som viser sammenvevd hjertene symboliserer kjærlighet. På den annen side, noen mennesker har også et knust hjerte eller et hjerte med en dolk trukket i kroppen for å symbolisere tapt kjærlighet. Heart tatoveringer ser flott ut på både menn og kvinner, er vanligvis gjort på armene, skuldrene og til og med tilbake. Les mer på hjertet tatoveringer med navn.
Dragon Tatoveringer, Dragon tatoveringer er en av de mest motsetningsfylte tatovering design dag. Det er ulike meninger knyttet til det i forskjellige kulturer. I østlige kulturen, står dragen for overnaturlige krefter og mot, mens i vestlige kulturen den er knyttet med den onde power. Men den mye brukte betydningen av dragen tatoveringen er styrke, visdom, beskyttelse, kraft og makt. Avhengig troen din, kan du bestemme om å ha en drage tatovering eller ikke. Det ser best på ryggen eller skuldrene. Les mer på drage tatovering mening.
Søn tatoveringer, sola er like symbolsk som hjertet. Sola har vært representerer fødsel, liv, og positiv energi siden antikken. Det betyr også styrke, vitalitet, kraft og mot. En av de dypere mening fra solen er reinkarnasjon eller gjenfødelse, akkurat som sola stiger igjen på innstillingen, er mennesker også født på nytt etter at de dør. Unionen av solen og månen tatoveringer representerer samhørighet, kjærlighet, forhold, eller til seksuell union av to partnere. Selv om solen tatovering regnes som en maskulin design, er det like populært med kvinner. Les mer på søn tatovering mening.
Butterfly tatoveringer, Den sarte og vakre butterfly tatovering er verdsatt og craved av kvinner mer enn menn og dermed er det merket som en feminin tatovering. Bortsett fra skjønnhet og glede, stands sommerfuglen tatovering for frihet og uavhengighet. Som sommerfugl utvikler seg fra en larve, er det antatt å representere endring og ustabilitet i livet. I noen kulturer er det også antatt at sommerfugler bærer menneskelige sjeler til himmelen. En sommerfugl tatovering kan bli kombinert med noen andre tatovering, og gjøres på noen del av kroppen. Les mer på butterfly tatoveringer mening.
Nautisk Star tatoveringer; I oldtiden, fant sjømenn og navigatører sin vei i havet etter polen stjernene. Derfor, er nautiske star tatoveringer tilknyttet veiledning. Folk ha dette tatovering tror at nautiske stjernen vil lede dem når i nød. På den annen side, folk som tror på å skape sine egne veier i livet gå for den nautiske star tatovering som betyr samme mening. Nautisk star tatoveringer ser bare bra ut på noen del av kroppen. Les mer på nautiske star tatovering betydninger.
Betydningen av Andre populære tatoveringer
Foruten de populære tatoveringer beskrevet ovenfor, det er noen mer vanlig tatoveringer som blir stadig sett i bruk i disse dager. I listen nedenfor, kan du finne ut betydningen av noen tatoveringer som du kan ha sett rundt, men er ikke beskrevet ovenfor. ; Angel Tattoo - veiledning og beskyttelse; Bird Tattoo - Independence; Cross Tattoo - Love, Frelse, Fairy Tattoo - Skjønnhet, Mystery, Lion Tattoo - Power, luftfartsmyndigheten; Moon Tattoo - Kvinnelighet, Harvest, Skull Tattoo - Death; Snake Tattoo - Rebirth , Danger, Vine Tattoo - Skjønnhet, Grace, Yin og Yang Tattoo - Kompatibilitet; Dette var noen av de populære tatoveringer med mening. Zodiac tatoveringer er også like favorisert. Du kan tilpasse tatovering med ulike design og mønstre av dine egne. Disse dager, tatoveringer med navn eller initialer gravert på dem er også veldig populært. Du kan enten gå for tradisjonelle fargerike tatoveringer eller selv prøv keltiske eller tribal tatoveringer. Med utallige muligheter, design, mønstre og farger å velge mellom, er du sikker på å få det du ønsker!