Round Eyeglass Rammer

Glassene du slitasje opptre som en døråpning til indre deg. Og dag, har iført eyeglasses blitt en fashion statement. Da eyeglasses ble opprinnelig utviklet, kun runden øyeglasset rammer brukt å være tilgjengelig. Det pleide å være noen andre alternativer og stiler i øyeglasset rammer og solbriller da. Det er noe i runde øyeglasset rammer som gjør dem favoritter av viktigste personene i verden. Very berømte personligheter som Ozzy Osbourne, Mahatma Gandhi og David Letterman og John Lennon brukte runde øyeglasset frames. Round øyeglasset rammer er kjennetegnes av deres unike funksjoner som enkelhet, ærlighet, omtanke og intelligens. Disse rammene er den mest autentiske design i øyeglasset rammer og andre briller laget for øyehelse. Round øyeglasset rammer er tilgjengelige i mange funky utførelser som mørke skilpadde og i vintage sort og gull innfatning rammer også. Vanligvis, disse rammer har nese pads, men de med salen bridge er også populære. Ut av alle disse varianter av rammer, plasten runde øyeglasset rammer at ble populære tidlig 20. århundre, er vanskeligst å finne dag. Les mer på øyeglasset rammer for ansiktsformer.
Typer av Round Eyeglass rammer, basert på materialet, er det tre hovedtyper av runde glass rammer - metall, titan og plast. Metal rammer er veldig tøft og kan brukes jevnlig av menn og kvinner også. Den eneste ulempen av metall rammer er at de er relativt tyngre enn plast frames. Titanium rammer er super lette i vekt og er holdbare. Titanium rammer er hypoallergenic også. Dette materialet har ett moderne utseende. Siden, det er lett å farge, vil det alltid gi brillene ett polert titt! Disse rammene er best egnet for regelmessig og aktiv bruk. Mesteparten av øyeglasset rammene dag er laget av titan. Plast rammer er de mest motstandsdyktige blant alle de andre leser glasset rammer. De er letteste av all og ikke trenger mye av en vedlikehold.
Top Brands og Pris Range for runde Eyeglass Frames; Toppen eye wear merkevarer som omhandler i runden øyeglasset rammer inkluderer Giorgio Armani, Yves Saint Laurent og Tommy Hilfiger. Prisene av runde øyeglasset rammer avhenge størrelse og materialet brukes. En god kvalitet runde øyeglasset ramme vil koste deg rundt US $ 50 til USD 100. Designer etiketter liker Armani og Gucci vil være mer enn bare dyrt! En av de beste design noensinne gjort i runden øyeglasset rammene er Lennon design, som var høyt inspirert av legenden selv - John Lennon! Les mer om mote trender.
Rund Eyeglass Rammer for Men; Velge riktig runden innrammede øye briller for menn avhenger av deres ansiktet type, hud og hår. Liten runde øyeglasset rammer vil kompliment en mann med et lite ansikt. Likeledes, spiller hudtype en rolle i å velge briller. Hvis mannen er rettferdig i hudfarge, de mørkere nyanser som svart, ville brune drakten ham. En mann med garvet eller mørke ansiktsfargen bør velge nøytrale frame farger som sølv, gylne og grå. Det avhenger også hva slags ser vil du bære. Hvis du er i en jobb som begrenser til bare formelle klær, bør du velge en titan runde brilleglass ramme, siden titan er ekstremt lett og går godt med formelle og moderne utseende. Hvis du er den som tror på klassisk utseende, gylne fargede rammer er for deg. Menn som elsker få kledd i ett retro avatar bør velge plast rundt formede øyeglasset rammer fra 1960. Du kan også accessorize utseendet ditt med retro tilbehør som en antikk gullur. Best fargevalg for menn er plast runde øyeglasset rammer er onyx, tortoise, krystall blått og Havana. Mest populære metal farger i runde rammer for menn inkluderer, mørkebrune, rødgodsl og gult gull og antikke taupe.
Rund Eyeglass Rammer for Women; Kvinner har ikke en veldig bredt rekke valg i runde eyeglasses men plast rammer er svært populære i deres øyeglasset rammer. Disse rammene for kvinner tilby ulike farger og stiler som rødt katt briller og animalsk print øyet glass rammer. Den store runde øyeglasset rammer ser virkelig catty på kvinner. De har vært i mote siden 1950 og selv dag de gjør en enorm fashion statement i retro utseendet i kvinner. Top merkevarer for kvinners runde øyeglasset rammer inkluderer Christian Dior og Boss. Kvinner kan se etter ekstra detaljering i eye deres slitasje som, små diamant stendere, gull plating og andre steiner i sine rammer. Dette gir et skjær av kvinnelighet i rundhet av rammen din, foruten å legge til en bling! Med fashion ikoner liker Sandra Bullock og Paris Hilton, plast runde øyet glass rammer har skapt en raseri i kvinners mote. Du kan også liker lese videre eyewear trender 2010.
Ditt valg i øyet slitasje gjenspeiler din originalitet. Round øyeglasset rammer er definitivt nummer én tilbehør i retro og vintage utseende. Hvis du er inn retro og stilige utseende, er rund øyeglasset ramme en investering som garantert yield stor avkastning!