Hvordan Grow bart

Mange folk ofte stille spørsmålet "Hvordan vokse en bart raskt? ' på regelmessig basis, er og ikke fornøyd med svarene at de får. Hver individ mannlige har en spesifikk hastigheten som hans mustasje vokser og dette avhenger en masse naturlig faktorer som utenfor deres kontroll. Det er visse teknikker som kan gjøre en bart vokse fortere, men suksessen til disse metodene kan ikke forutsies nøyaktig. Enkelt sagt, arbeider de for noen mennesker så lenge de ikke for andre.
Som en person blir eldre veksttakten av bart blir raskere, men, til at scenen er nådd den enkelte må være fornøyd med værhårene, eller "overleppen fersken fuzz" at de er naturlig begavet med. Men etter se noen andre mennesker av samme alder med en større og tettere bart, kan individuelt bli fristet til utforske noen av svarene på spørsmålet 'Hvordan vokse en barten raskt?'
Hvordan å vokse en bart, Hvis håret vekst er tilstrekkelig nok til å vokse en bart så er du klar til å følge disse tipsene. Den er ingen hemmelighet at noen menn har en raskere vekst på barten og noen begynner å barbere seg veldig tidlig i livet. Det første du må gjøre, når du drar ut for å vokse en bart, er å bestemme formen og stilen til bart som du vil. Det finnes en rekke bart stiler og navn som du kan finne og du må velge en som passer ansiktet type.
Nå må du begynne å barbere seg rundt dette området og stilen mustasjen riktig. Det er området mellom nesen og din overleppen der din barten vil eksistere, så du åpenbart ikke kan fortsette barbering at stedet. Påfør litt fuktighetskrem og lotion til dette området og sørge for at det får noen sollys også. Hvis du bruker noen ansikts produkter, prøv ikke å skrubbe området av barten for hardt.
Endelig, må du ta hensyn til stell av bart. En vill uflidd bart ser bare ubehagelig, så ta litt innsats for å stelle mustasjen riktig. Ta en titt på det, hver dag og se, om du kan klipp av noen ujevne del av det. Ved å det vil du sørge for at barten ser preparerte og sofistikert.
Hvordan å vokse en Mustache Tykkere; Noen mennesker har et lite fuzz av et bart og ønsker å dyrke den tykkere og tettere. Igjen, det er ingen hemmelighet lotion som du kan bruke på bart som vil gjøre det vokse raskere og tykkere. Men visse handlinger av deg kan påvirke veksten på barten din til en viss grad.
Prøv en testosteron booster supplement. Testosteron er det mannlige hormonet, og det er primært ansvarlig for hastigheten av hår vekst. Hvis du supplere litt testosteron booster i kosten, kan du øke frekvensen av veksten av barten din til en viss grad. Dette kan ikke fungere hell for hver enkelt person, men det vil sikkert boost raten av hårvekst litt minst. Som et alternativ, kan du selv se på noen måter å øke testosteron naturlig. Også inkluderer følgende vitaminer og mineraler i kostholdet ditt, og håret vekstraten vil øke. , Biotin, vitamin A, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B12; vitamin C, vitamin E; Bortsett fra disse inneslutninger i kosten, er det også nødvendig å få nok søvn, og også for å unngå stress så mye som mulig . Mangel på søvn og en overdose av stress i stor grad kan hemme veksten av en bart. Den nøyaktige årsaken til denne korrelasjonen er ennå ikke kjent, men røttene til den kan finnes i det faktum at veksten av en bart er en naturlig menneskelig prosess, og hvis kroppen til en person er frisk og rask, den vekstraten bart vil være raskere.
For folk fremdeles lurer på hvordan du kan dyrke en bart og skjegg, her er 3 flere tips som kan eller ikke kan fungere, avhengig av kroppstype og livsstil vaner hos en person. ; Å spise biff hjelper en vokse en bart som den inneholder mye hormoner som hjelpemiddel i prosessen. Den primære hormonet for vekst bart, testosteron, også finnes i store mengder i biff. ; Noen sier at selv drikker mer melk kan hjelpe til med bart vekst. Melk inneholder kalsium som gjør skjelettet større. Tettheten av bein er direkte knyttet til veksten av en bart ifølge enkelte. ; Masserer området hvor du vil ansikts hår kan også hjelpe deg å vokse bart fortere. Dette stimulerer håret follicles i området som er nyttig i mustasje vekst. , Også se følgende:; Hvordan Grow Facial Hair; Stimulere Facial Hair Vekst, voksende en Beard; Du må huske på, at økende bart er en oppgave som bare kan gjøres når hårvekst er blomstrende. Barter som er laget av fuzzy veksten ser ganske dumt, og det er derfor bedre å vente en stund før voksende en bart. Å vite hvordan du kan dyrke en bart er vel og bra, men tilstrekkelig hårvekst er nødvendig å bruke en god bart.