Hvordan Stretch Leather

Skinn er en av de populære materialer, som brukes for å lage sko, klær og tilbehør, som hatter. Bortsett fra det gode utseende som skinn tilbyr, er det også behagelig å ha som den er myk og elastisk. Imidlertid kan det hende at noen ganger du kjøper en perfekt passform skinnsko, men det gjør vondt i føttene når slitt for en lang tid. Du kan også utvikle smertefulle blemmer på føttene, noe som gjør det vanskelig å bære skoene. Det er en vanlig at slike skinnsko bli komfortabel, hvis du bærer den hele tiden. Men hva om du ikke kan tolerere smerten forårsaket av trange sko. I slike tilfeller kan du tenke på en best måte å strekke skinn, slik at skinn skoene passer føttene godt. Denne artikkelen kan gi deg noen metoder om hvordan du kan strekke skinn.
Hvordan Stretch Leather
Ettersom det er ulike metoder for å strekke lær, trenger du ikke å forkaste nye skinn sko eller lær klær, som er tette. Du kan bruke spray eller maskiner ment for dette formålet, eller vedta en av følgende metoder som er som hjemme rettsmidler om hvordan du kan strekke skinn sko eller klær. Les mer om ulike typer skinn.
Kommersielle produkter for Stretching lær; Det finnes ulike kommersielle produkter, som er ment for å strekke skinn. Du kan gå for en skinn strekke spray, som må brukes på sko, slik at materialet blir myke og elastiske. Men, du må bære sko kontinuerlig, slik at det blir tilpasset form og størrelse på føttene. Hvis du ønsker å nå mer om hvordan du kan strekke skinn støvler eller sko, må du vite om maskiner som sko bårer. Du kan kjøpe en sko-stretching maskin, som kan hjelpe deg med prosessen med strekking skinn. Hvis skoen forhandleren har en sko som strekker seg maskin, kan du nærme ham for å strekke skinn sko. Hvis du ønsker å strekke skinn sandaler, kan da også disse spray og maskiner bevise hendig. Det er noen sko båre maskiner som er spesielt laget for damesko.
Varm Vann Metode og Ice Method; Disse metodene kan betraktes som hjemme rettsmidler for å strekke skinnvarer. Alt du trenger er litt vann og et badekar. Fyll badekaret med varmt vann og senk skinn elementet i det vannet. Skinnet skal være helt nedsenket i vann. Vri og kna skinn, så det blir gjennomvåt helt. Når skinnet er helt gjennomvåt, la den i vann i ti minutter. Etter at du kan bære skinn sko eller klær, slik at den strekker seg til å passe perfekt til kroppen. Du bør bruke den for en betydelig periode for best resultat. Denne metoden er perfekt for større skinn elementer, som, skjørt, bukser, jakker, osv. Ice metoden er mer nyttig for å strekke skinnsko. Alt du trenger å gjøre er å sette inn en plastpose inne i sko og fylle den med vann. Seal posen for å unngå søl av vann. Nå setter skoene med vann poser inne i fryseren. Som vannet stivner og danner is, den utvider seg, og dermed strekke skinn.
Andre Leather Stretching metoder; Du kan strekke skinn med en løsning av vann og isopropyl isopropanol. Kombiner tre deler vann og en del isopropyl rubbing alkohol og fyll løsningen i en sprayflaske. Nå, spray løsningen på disse områdene på de skinn elementet som er tette. Neste skritt er å bruke den umiddelbart og la det sånn til den løsningen tørker opp. I tilfelle av lær sko, kan du prøve å strekke den ved iført skoene over tykke sokker. Du kan også ha mer enn én sokker for maksimal strekking effekt. Les mer på:; Vedlikehold av skinn sko, skinn Rengjøring tips; Fjerne flekker fra skinn, Nå, har du en grunnleggende idé om hvordan å strekke skinn uten mye innsats. Alt du trenger å gjøre er å vedta noen av de ovenfor sa metoder. Hvis du er i tvil, kan du forsøke metoden på noen gamle skinn element, før du bruker den nye. I tilfelle av kommersielle produkter, følg instruksjonene fra produsenten. Hvis skinn elementene er for montering, så er det bedre å unngå disse metodene å strekke skinn. I slike tilfeller, kan du nærmer profesjonell for en løsning.