Exfoliate Face

Ikke du bare hater det når uansett hvor mange ganger du skrubbe ansiktet ditt, er glød og rent utseende bare ikke synlig? Mer så, i dagens forurensede miljø, synes huden å holde ut mer pine i forhold til vår forrige generasjon. Den tidlige aldringstegn, og rare Kviser og akne. Det er alt grunn med tilstoppede porene. Vår hud har porer. Disse porene åpne på grunn av varmen i luften. Når disse porene åpne, og når huden er utsatt for forurensning og skitt, porene disse blir fylt og tettet av skitt. Dette forårsaker oiliness og manglende glød. Mer så fører det også tidlig rynker. Enkelt ansikt vask er ikke nok til å kvitte overfor all denne skitt og smuss. Derfor er her når du trenger ansiktet peeling. Så, la oss komme inn i prosedyren for å exfoliate ansiktet.
Exfoliate Face Hjem tiltak; Det ville være latterlig om jeg skulle anbefale deg å lage bi-ukentlige (to ganger i uken) besøk på en salong, bare for peeling. Mens det er et valg som er åpen for deg, kan du bruke disse metodene for å eksfoliere møte hjemme, i stedet. ; Trinn 1: For det første er det svært viktig at du binder opp håret. Hvis de ikke er veldig lange, så kan du bare feste dem opp på baksiden. Dette er for å sikre at håret ikke kommer i ansiktet mens du er eksfolierende. ; Trinn 2: Nå begynner vi. Du kan begynne med å bruke noen rensende lotion på ansiktet og masserer den i. Dette vil ikke bare starte renselsesprosess, men også hastverk det i.; Trinn 3: Det neste trinnet er å bruke noen eksfolierende rensemiddel og en peeling skrubb for ansikt (svamp). Disse må være de som er laget spesielt for ansiktet. Mange av disse cleansers har pimpstein i den. Unngå å bruke et slikt rensemiddel, vil det skade den myke huden i ansiktet ditt. Påfør peeling rengjøringsmiddel eller flassende ansikt vask på svampen. ; Trinn 4: Nå, skrubbe rensemiddel med hjelp av skrubbingen svampen på ansiktet i lyset sirkelbevegelser. Unngå å bruke den under øynene. Huden det er veldig delikat og skrubbing kan skade den. Pass på at du skrubber kinnene, pannen, haken og kjeven effektivt. Ta din tid på dette stadiet. En svært lite kjent faktum er at disse skrubbing handlingene bidrar til å holde huden tonet. Så, ta deg tid med den. Les mer om hudpleie. ; Trinn 5: Nå kan du skylle ansiktet med lunkent vann. Ikke bruk varmt vann, vil det skade huden på dette stadiet. Når du har skylles av alle rensemiddel, ansiktet vask etc, bruke en fuktighetskrem på ansiktet. Massasje det i. Kontroller at du bruker fuktighetskrem rundt øynene. Det vil bidra til å holde rynkene i sjakk. ; Disse 5 trinnene ganger i uken hjelper å vedlikeholde sunne glødende hud på tross av all forurensningen. Imidlertid må man gjøre sitt beste for beskytte huden fra hverdagens forurensning ved å sørge at man anvender en beskytter lotion på ansiktet før du går ut. Les mer om hvordan du exfoliate huden hjemme.
Exfoliate Face Naturligvis, ikke alle er klar til å bruke kjemikalier og syntetiske materialer for å exfoliate ansiktet. Mens det er ingen skade i disse produktene, kan du følge trinnene for å eksfoliere huden naturlig. Naturlig hudpleie er faktisk ganske enkelt. Følg trinnene. ; Trinn 1: Visste du at sukker har utrolig exfoliating evner? Vel, nå du gjør. Først våt svamp og klem ut det meste av vannet fra den. Deretter dyppe den i hvitt eller brunt sukker. Kontroller at sukker er i krystall form, og ikke fint pulver. ; Trinn 2: Fukt ansiktet med lunkent vann. Nå, skrubbe sukker med svampen i sirkulære bevegelser på ansikt. Unngå området under øynene. Fokus på nese, som det er den første til å bli påvirket av smuss. ; Trinn 3: Når du har skrubbet ansiktet tilfredsstillende, skyll ansiktet med lunkent lunkent vann. Skyll den godt og forsiktig. ; Trinn 4: Når du har skylt av sukker, fukte ansiktet. Bruk en fuktighetskrem som passer din huden, et du har prøvd og testet. , Har jeg ikke si at dette var en enklere alternativ? Det er, ikke sant? Les mer på ansikts hudpleie.
Pass deg du ikke peel ansikt mer enn to ganger i uken. Ikke gå over, og skrubb veldig hardt. Ansiktshuden er ganske delikat og kan få skadet av svært harde slag. Ikke skrubb området rundt øynene. Det er veldig delikat, og det er derfor det kan få strukket ut eller skadet av skrubbing. Det kan føre til tidlig rynkene også. Jeg håper denne artikkelen har gjort peeling en enklere konsept for deg. Det er her jeg logger av! Bo vakkert!