Face Lift Kremer

Rynker, ler linjer og kråketær, dette er noen av de vanlige ansikts problemer som du må håndtere når den aldrende prosessen starter. De fleste kvinner, deriblant en rekke kjendiser, prøv å snu den aldrende tidevannet ved å investere i plastisk kirurgi eller kjemiske injeksjoner. Andre mye hyped behandlinger som botox og microdermabrasion er ikke bare invasiv og tidkrevende, men kan også brenne hull i lommen. Face har heis kremer nylig truffet markedet som en anti-aldring hudpleie produkt, som er rimelig og et tryggere alternativ til kirurgi. Så kan en enkel ikke-kirurgisk ansiktsløftning kremen faktisk hjelpe deg å få tilbake ungdommelig utseende? Her er en titt på noen av faktorene som gjør ansiktsløftning kremer de populære metode for å redusere den stygge rynker og alder linjer.
Instant Face Lift Kremer: Ingredienser
Acetyl Hexapeptide: Også kjent som Argireline, er denne aminosyren en klinisk bevist anti-aging ingrediens som reduserer fine linjer og rynker ved å redusere mengden av nervestimulering i området. Brukte rundt munnen, øynene og pannen, kan denne ingrediensen effektivt reduserer fine linjer og rynker.
Hyaluronsyre: Hyaluronsyre, også kjent som Hyaluron eller HA vanligvis finnes i huden dermis. Dens vannretensjon kapasiteter bidrar til å holde huden glatt og reparere huden sår. Sammen med dette, hjelper ansiktsløftning krem ​​ingrediens også i å gjenopprette kollagen som er en integrert bestanddel som hjelper huden beholder elastisiteten i huden.
Vitamin A, E og C: Tidligere ble hudleger usikker på om aktuell bruk av vitaminer kunne stoppe anti-aging prosessen. Imidlertid har det vist seg at tilstedeværelsen av vitamin A, E og C som også er antioksidanter, har vært ganske effektiv mot aldringsprosessen. Disse anti aging vitaminer for kvinner ikke bare bidrar til å redusere skadene forårsaket av oksidasjon prosessen, men også minsker aldringstegn som er forårsaket av oksidasjon og kjemper mot frie radikaler. Dessuten hjelper tilstedeværelse av vitamin C i kollagen buildup i huden og hjelper reversere tegn på aldring.
AHA-syrer: Avledet fra frukt og melk sukker, alpha hydroxy syrer som finnes i ansiktsløftning kremer fungerer som en exfoliant samtidig bidrar til å stimulere produksjonen av elastin og kollagen i huden. Dette bidrar til å redusere marmorert pigmentering, fine linjer, rynker og ujevnheter som er assosiert med aldrende hud. Det er imidlertid viktig å huske på at overskytende av syrer kan føre til hudskader og peeling. De fleste av ansiktsløftning kremer har konsentrasjoner av alpha hydroxy syrer ved 5% til 8% og en pH på 3 til 4. Siden en av de største bivirkning av dette stoffet er sol følsomhet, de fleste av produktene skal ha effektiv solkrem formuleringer.
Andre anti aging krem ​​ingredienser i ansiktsløftning kremer inkluderer retinoids, peptider, grønn te ekstrakter og glycol-ceramider.
Best Face Lift Kremer: Review
Rénergie Microlift av Lancôme: En av de beste ansiktsløftning kremer av Lancôme, denne anti aging krem ​​kommer med RARE teknologi som i utgangspunktet har en ombygging effekt på huden som hjelper i betydelig grad redusere fine linjer rundt munnen, øyenbryn og panne. Mikro-løftere i produktet inneholder Dermo-binding peptider, som stram og løfter huden.
Clinique Repairwear Lift Firming Night Cream: med innhold av ingredienser som retinol, whey protein, peptider og vitamin E og C, hjelper denne formuleringen fra Clinique bekjempe tegn på aldring. Dette nattkrem hjelper gjenopprette huden med silkeaktig, glatt og oljefri finish. Den er tilgjengelig for ulike hudtyper som inkluderer kombinasjoner fet til fet, tørr kombinasjon og tørre til svært tørr.
Biofirm Lift Night av Biotherm: Denne nattkremen inneholder mikrosirkulasjonen sentralstimulerende stoffer som ginkgo biloba som reduserer fine linjer og rynker ved å fylle opp skrukker. Dette hjelper på huden din ser ikke bare ungdommelig, men også strålende, og betydelig mindre oppblåst.
Selv om disse ansiktsløftning kremer og andre anti rynke hudpleieprodukter gjøre lover å bli kvitt en alder rynker, er det bare i mindre rynker eller fine linjer tilfeller at disse kremene fungerer faktisk. Husk at kremer ikke vil produsere noen mirakuløse resultatet som en operasjon. Men snarere enn å ty til smertefulle metoder som kan forårsake langvarige bivirkninger, er det best å bruke en god hud oppstrammende ansiktskrem eller ansiktsløftning krem ​​som ikke bare reduserer porer og rynker, men også holder huden fuktig og sunn.