Hair Bow Instruksjoner

Beautiful, delikate hår buer er en må-ha hår tilbehør for kvinner i alle aldre. En ganske hår bow å matche med din hver kjole er virkelig en flott idé, men hvis du bestemmer å kjøpe håret buer av hver farger, må du shell store mengder. Så, hvor om lage din eget hår buer? Sounds morsomt, er ikke det? Ikke bare du vil ha en hår baug til flaunt med hver kjole, men du vil også ha en stort utvalg i gjelder stoff og embellishments. Så, her er noen jenter hår baugen instruksjonene for å gjøre håret baugen for den lille prinsessen. Å vite baby hår baugen instrucions, les håret buer for baby jenter.
Hvordan Make Hair Bow: Instruksjoner
Grunnleggende Hair Bow, Dette er en enkel metoden til å gjøre håret bue type og rekvisita til samme er, grosgrain bånd av ca 40''lengde, saks, tanntråd, varmt lim pistol / pinner og en vanlig hår klipp. Skjær båndet i to stykker av 16''og 24''henholdsvis. Ta de 24''stykke fargebånd og vind det dobbelt rundt dine fire fingre, start fra Pinkie og slutter med pekefingeren.
Mens han fortsatt opprettholde formen av looper, fjerne fingrene og hold midten. Komme fram for løkkene og slips senteret med hjelp av tanntråd. Hvis endene er for lange, trim dem og forsegle dem med en anti oppflising behandling eller en klar neglelakk. Gjenta samme prosedyre for 16''arb, men sørg å overlappe endene med 1 / 2 tommers mens folding båndet. Plasser dette laget på 24''baugen layer og igjen tie de to lagene sammen med en dental floss. Bruke en hot lim, stick denne buen å sletten håret klippet. Dekk dental floss med et stykke bånd for senteret eller feste en fin perle eller en knapp som utsmykningen.
Korker Hair Bow; Korker hår baugen er et svært populært valg for små jenter "hår buer. Du trenger flere ¼ tomme tre dowel stenger. Ta en lang stykke grosgrain fargebånd og vind det langs stangen, uten overlappende. Secure endene av båndet med clothespin. Dekk stengene med en aluminiumsfolie og plassere den i en ovn, forvarmet ved 275 ° F.
La stangen liggende i ovnen i ca 15 minutter. Etter det, ta en stang ut, og sjekk om båndet har krøllet eller ikke. Hvis det har, ta alle stengene ut og kutt krøllet båndet i 25-50 seksjoner og forsegle endene av all båndet ender. Plasser disse delene på en loddrett fashion på en streng av lengde 12''. Tie strengen rundt seksjoner slik at det er en lik sløyfe på hver side av strengen. Lag flere knuter slik sikre alle avsnittene på plass. Fest baugen til håret klippet og dekke senter i samme mote som nevnt ovenfor.
Les mer på: Hår tilbehør for kvinner; baby Hår tilbehør; Bridal Hår tilbehør; Du kan ta med mye variasjon i håret bukker, både i form av design patters samt farger. Samtidig som lagdelt buer, gjøre bruk av flere bånd med utfyllende farger. Bånd med prikker se bra for små jenter. Benytt deg av gamle broaches-og fancy hår klipp å dekorere buer. Håper håret baugen instruksjonene i denne artikkelen hjelpe deg å gjøre ganske håret buer av dine egne.