Hvordan diagnostisere Car Trouble

En bil har mange klare fordeler over en motorsykkel, men som en direkte konsekvens av dette, det også ansikter mer problemer og krever mer feilsøking. Det finnes en myriade antall deler tilstede inne motoren på en bil og hver enkelt dag, det er en mulighet at minst en av disse auto delene vil slutter fungerer. Å vite hvordan diagnostisere bilen problemer kan være en stor hjelp for mange mennesker, som det vil spare mye tid og ressurser.
De fleste har ingen anelse om arbeid av bilen sin, og den minste problemet vil la dem clueless om hva de skal gjøre med det. De vil da kalle en bilmekaniker eller ta bilen til en bil reparasjon garasje, der den eksakte årsaken til problemet vil bli bestemt. Dette vil vanligvis koste den enkelte noen penger som kan til slutt vise seg å være en bortkastet investering. Hvis de hadde visst hvordan diagnostisere bilen problemer i første omgang, kunne de ha unngått beskytningen ut en betydelig sum penger på "konsultasjon 'tjenester av en mekaniker.
Nå er det ikke mulig for en person å vite alt om det indre arbeidet og sammensetning av bil deres. Mennesker, som jobber i en relatert yrke, vil åpenbart ha mer detaljert kunnskap, og de kan vite hvordan diagnostisere bilen problemer med stor letthet. Men for en legmann, er ikke dette så enkelt som det virker. Hver wire, knotten, spaken, skru eller objekt under panseret på en bil kunne utvikle potensielle feil, og det er umulig å bedømme som er den defekte delen, bare ved å se på det, med mindre du er en kvalifisert ekspert. Les mer på bilmotorer - hvordan de fungerer.
Hvordan diagnostisere Bil Problemer? ; Så, må hva man gjøre i slik situasjon? Det noen grunnleggende ting du kan lære om ulike problemer som ett bil vil potensielt påvirkes av. Kunnskap om disse vil hjelpe deg å avgjøre hvilken del av bilens gir trøbbel. Noen bil problemer kan fikses av deg, mens noen av dem vil kreve ekspertisen til en mekaniker. Men kjenne mest elementære grunnleggende om hvordan diagnostisere bilen trøbbel kan gjøre ting mye enklere for deg. , Hvis det er en slags skrapelyd oppstår hver gang du bremser, det er noe galt med bremseklossene. Enten bremseklossene være utslitt av utvidet bruk, eller det kan være noen vesentlige fast mellom bremsekloss og bremsen rotoren. ; Når du starter bilen, vil det være noen varsellysene som kan være blinkende. Betalende oppmerksomhet til disse er det første trinnet av å vite hvordan diagnostisere bilen trøbbel. , Hvis bilen nekter å starte må du sjekke om noen av ledningene som er koblet til batteriet er løse. Dette problemet oppstår vanligvis når det er mangel på strøm fra batteriet til resten av motoren. ; Når du bruker bilen hver dag, bli vant til lukten og berøring av enkelte deler av bilen og motoren. Plutselige forskjeller i disse attributtene bør umiddelbart behandles. ; Diagnostisere problemer med bilen din krever du betaler oppmerksomhet til det. Ignorerer enhver merkelige lyder eller lyder vil resultere i en stor funksjonsfeil på noen punkt i tid. Les om bilen via Internett på regelmessig basis og lære mer om dens komponenter og generelle feil som andre mennesker har måttet møte. Den beste måten å lære selv hvordan diagnostisere bilen trøbbel er ved lese om problemene andre mennesker har møtt, og hva de har gjort med det.
General Car Trouble; Det store antall kompliserte komponenter og bildeler inni en bil gjør dette ett svært vanskelig oppgave, hvis du ikke har erfaring på dette feltet. Bare for å få en idé om hva alle problemer du potensielt kan ansikt med bilen din, les denne listen. ; Air condition problemer, Alignment problemer, Audio-system problemer, Bremsing problemer, forgasser problemer, Cooling problemer, Driving problemer, Drivaksel problemer, Elektriske problemer, Motor problemer, Eksos problemer; Drivstoffinnsprøyting problemer; Gear problemer, Radiator problemer, Transmission problemer; Starte problemer, Steilehastighet problemer, betjening problemer, Suspension problemer; Spark plug problemer, Tyrus problemer, Vacuum problemer, vannpumpe problemer; Ved ser ut av det, det er mange problemer som potensielt kan være årsaken bak bilen din feil. Det ville være ganske mammut oppgave å lære hvordan diagnostisere bilen trøbbel fullstendig, når du begynner å realisere store antall potensielle problemer. Dette er nøyaktig hvorfor mekanikk og garasjer lade så mye for sine tjenester, fordi dette er en felt som krever omfattende kunnskap og sanntid opplevelse. Les mer på:; Hvordan kan et bil Work; Auto Repair Estimater; Du kan starte prosessen selv ved å begynne å lese mer om bilen. Det finnes en bil manuell som følger med alle bil. Lest at riktig og forstå noen av de grunnleggende om komponentene i bilen din. Få bilen regelmessig service og opprettholde det godt. Hvis du tar ekstremt godt vare av bil din, sjansene for det utvikle noen alvorlige problemer er ganske lave, og dette minimerer behovet av noen jobbe kunnskap om hvordan diagnostisere bilen trøbbel. Bilen bør være en forlengelse av din personlighet, og neglisjere det skal være det siste du trenger å gjøre.