Skrell og Stick fliser

Det er morsomt når alle involverer seg i hjemmet dekorere. Mens velge gardiner, putetrekk, gjenstander, farger osv. vi alltid tenker på de siste trendene i markedet, og velger deretter. Men disse trendene varer ikke lenge, holder de på å endre. Det er vanskelig å endre innredningen så ofte i henhold til de skiftende trender. Men det er et par ting som du kan endre slik som gardiner, puten dekker, arrangementet av møbler og nå-en-dagene har gulv også! Peel og stick fliser kan definitivt være en del av din nye innredningen trend listen. Dersom det blir gjort i henhold til produsentens instruksjoner, installerer skallet og stokk fliser kan være enkelt. Disse fliser fås i forskjellige farger, mønstre og størrelser. Fuging skrelle og stick fliser kreves ikke så disse fliser ikke er laget av keramiske og deres grenser gi gulv, en gyst titt. Disse brikkene er vannbestandig, damp motstandsdyktig, holdbare og kan rengjøres enkelt. La oss gå gjennom prosessen med å installere skallet og stokk fliser og fjerne dem.
Installere Skrell og Stick fliser, Før du installerer skrelle og stick fliser, er det nødvendig for å rense området hvor du skal installere dem. En dag før du installerer skallet og stokk fliser, vaske gulvet grundig med vann og såpe, slik at eventuelle klissete kan unngås. Etter vask gulvet grundig, la dette gulv tørke for om en dagen. Vacuum gulvet og igjen sweep det å unngå eventuelle biter kommer under skallet og stick fliser. Å starte installering skallet og stick fliser, plasserer flisene på rad fra ene siden til den andre uten fjerne støtte fra flisen. Som du flytter til motsatt side, vil du merke at skallet og stick fliser krever å kuttes, slik fylle små områder venstre. Bruk en teppe cutter å gjøre det. Nå fjerne backing og start stikker flisene én etter én.
Hvis du lurer hvordan plassere skrelle og stick fliser for benken, stopp bekymringsfullt, da det er ikke så vanskelig. A benken er tørr vegg som er like ovenfor kjøkkenbenken toppen. Du kan starte ved rengjøre benken området grundig. Skrubb den med en sand papiret slik at veggen blir litt grov. Dette vil hjelpe fliser til pinne på veggen ordentlig. Lag en mal med eksakte området der du vil plassere flisene. Kjøp ditt skallet og stokk fliser på benken i fargene du velger. Og plassere dem på samme måte som du gjorde for ditt gulv. Men en ting som skal holdes i bakhodet er at når du holder skallet og stokk fliser på benken, trykk dem veldig hardt som de står mot tyngdekraften og kan bare falle av! Du kan bruke rullerende pin trykker dem tett.
Fjerne Skrell og Stick fliser, Fjerne skallet og stokk fliser er en veldig kjedelig jobb. Dette tar mye tid og krefter, og det er svært viktig å fjerne dem forsiktig så de kan holde deg til din tregulv på grunn av lim. Det finnes mange teknikker følges for å fjerne skallet og stokk fliser. En av felles teknikkene for fjerning skrelle og stick fliser bruker en dampstrykejern. Mens fjerne skallet og stokk fliser, fjerne fliser en om gangen for å unngå søl. Du trenger et strykejern, et håndkle eller et laken og en metall skrape. Plasser håndkle eller sengen arket på flisene du vil fjerne.Du kan ta to fliser gangen; som gjør arbeidet lett. Hold stryke de håndkle eller sengen ark som er plassert på flisen for ca 4 til 5 minutter. Den kontinuerlige stryke hjelper flisen å løsne som varmen myker opp limet. Nå setter metallskrape under flisen og langsomt løfte flisen opp. På denne måten, fjerne alle brikkene én etter én. Etter flisene fjernes, vil du se at gulvet limet selv er fortsatt stikker i form av flekker på gulvet der skallet og stick fliser ble plassert. For å fjerne dette, kan du bruke noen lim remover eller prøve å fjerne stakk lim med en skrape.
Dermed du kan se hvordan enkelt det er å både installere og fjerne skrelle og stick fliser. De er sikker på å friske opp interiøret. Disse fliser er enkle å stick og ganske billig. Peel og stick fliser er de nyeste trend i markedet, lett overkommelig og gi de ditt huset en makeover. Videre er det ingen fuger som kreves for slike fliser. Så all i all, skrelle og stick fliser er en må-buy. Hva tror du?