Best Face Vask

Det er hundrevis av ansikt vask merkevarer som er tilgjengelige i markedet, lovende en vakker, lyse, lyte fri hud. Velge den som passer din hudtype kan være ganske en oppgave. Her er noen retningslinjer som vil hjelpe deg velge beste ansiktet vask, etterfulgt av hensiktsmessig anvendelse av ansiktet vask, og ett oppskrift på et ansikt vask, som kan forberedt hjemme, akkurat din hudtype. Les mer på ansikts hudpleie.
Best Face Vask for fet hud
En oljeaktig hud er veldig følsom og er utsatt for huden breakouts eksempel acne, kviser, zits, etc. Ved kjøp ansiktet vask for akne utsatt, fet hud, alltid se opp for termer som olje fri, ikke irriterende, non tørking og noncomedogenic . Lese ansiktet vask anmeldelser, tilgjengelig på internett hjelper også.
Best ansiktet vask for akne utsatt fet hud er de som er enten medisinert eller er svært mild. Face er vasker hvilke har medisinert ingredienser som salicylic acid og benzoyl peroxide, betraktet best ansiktet vask for sensitiv hud. Akne kan forverres hvis ansiktet vask har scrubbing agenter i den. Så alltid se etter enkle likvide ansikt vasker som ikke har noen scrubbing perler eller baller i den, når du kjøper ansiktet vask for fet hud.
Best Hjemmelaget Face Wash for Oily Skin; Her er en oppskrift for ansikt vask for fet hud, som lett kan forberedt hjemme. Ingrediensene påkrevd for denne hjemmelagde ansiktet vask er havregryn, sitronsaft og yoghurt. Bland to ts av havregryn, halv teskje av sitronsaft, og en teskje yoghurt på en liten bolle. La blanding for ett minutt slik at den kan blande skikkelig. Etterpå, anvende denne blandingen i ansiktet og la den på i ca ti minutter. Nå sprute litt vann på den og begynne fjerne den med fingertuppene hjelp sirkelbevegelse. Dette ansiktet vask hjelper i fjerne overflødig olje fra huden og dermed, hjelpe unngå akne i prosessen.
Passende Anvendelse av Face Wash for fet hud; Hvis du har fet hud, ikke vaske ansiktet med et ansikt vask, mer enn dobbelt en dagen. Fordi over vasking kan forårsake ekstreme tørrhet. Ved bruk et ansikt vask, flytte fingertuppene, forsiktig, i sirkelbevegelser. Ikke gni huden hardt. Post vaske, klapp huden tørt med en myk håndkle. Husk ikke å gni huden med håndkleet når tørking, som en fet hud er ofte svært følsom og gnir den kraftig kan irritere huden, dermed, forårsaker enda mer hud breakouts.
Best Face Wash for tørr hud
Når kjøper en ansikt vask for tørr hud, se etter termer eksempel moisturizes mens den renser, inneholder naturlige oljer og lindrer tørrhet. Best ansiktet vasker for tørr hud er de som inneholder slike ingredienser som vil fylle tapte fuktighet av huden. Face vasker med ingredienser som olivenolje, glyserin, melkesyre syrer, proteiner, alpha hydroxy syrer, petrolatum, silikon derivater, Aloe vera og lanolin er de beste ansiktet vask for kvinner samt beste ansiktet vask for menn ha en tørr hud.
Best Hjemmelaget Face Wash for tørr hud, for å lage et naturlig ansikt vask for tørr hud hjemme, ingrediensene som kreves ville be mandelolje, honning og melk som alle disse ingrediensene hjelp i fuktighetskrem huden sammen med rengjøring. Bland en teskje av hver av disse ingrediensene og sett blandingen på ansiktet. La blandingen på i omtrent ti minutter og vask deretter av. Med dette ansiktet vask, vil huden renses, men det vil ikke være noen tørrhet.
Passende Anvendelse av Face Wash for tørr hud; Over-vask av ansiktet med et ansikt vask kan forårsake ekstreme tørrhet i en allerede tørr hud. Så vask ansiktet bør brukes en gang om morgenen og en gang før du skal sove. Ved å anvende en vask ansiktet på tørr hud, sørg for å bruke lunkent vann og ikke varmt vann. Hot vann er kjent å gjøre huden ganske tørr. For tørr hud, har ansikt vask å bli komplimentert med en tykk fuktighetsgivende krem ​​eller lotion. Så når en person med tørr hud vasker ansiktet hans, bør det følges ved anvendelse av fuktighet som inneholder naturlige oljer for å gi huden med oljer og fuktighetskrem det må ha tapt i vask.
Jeg håper nå du har ganske god idé om som er det beste ansikt vask for din hudtype. Etter rensing, toning, fuktighetsgivende og skrubbing rutine for riktig hudpleie, sammen med et sunt kosthold og et treningsprogram, vil gi deg et plettfritt, glødende hud.