Øyenbryn Voksing Tips

Øyenbrynet vokser ut igjen ganske fort. Besøke et spa eller en skjønnhetssalong hver alternative uke er en kostbar affære. En ideell måte her er å lære å voks bryn og gi dem en fin form. Gå gjennom følgende konto for å få litt informasjon på øyenbryn voksing for menn og kvinner. De er faktisk et par store øyenbryn voksing tips som kan lette og forenkle oppgaven hårfjerning av øyenbrynene for å bringe dem i form.
Tips om øyenbryn Voksing; Hvis det gjøres på en utilbørlig måte, kan øyenbrynet voksingen ødelegge utseendet. Du må vente i minst en måned, eller til din øyenbrynene vokse tilbake, å være vanlig. Derfor må du lese instruksjonene nøye. Benytt deg av øyenbrynet voksingen tipsene for å gi en god figur i øyenbrynene. Materialet som du trenger for øyenbryn voksing er en baby tannbørste, en kvalitet snerpende, profesjonelle voksing kit som bør inneholde en voks krukke, spatel, voksing strips eller en musselin klut.
Ta en baby tannbørste eller en ren mascara ferd. Med hjelp av den, børste øyenbrynene på plass. Påfør en liten mengde astringent på huden, på og rundt øyebryn. Dette vil anesthetize huden. Dette bestemte skritt snerpende programmet er veldig viktig hvis du har sensitiv hud. Ta et øyenbryn blyanten, og markere formen på øyenbrynene som du ønsker å ha. Ta en liten balje med vann og legg den over en flamme til å varme. Ta ut glasset med glider de profesjonelle øyenbryn voksing kit. Fordyp den i varmt vannet i ca 15 minutter. Dette vil varme og tynne voksen.
Ta en liten mengde varm voks på en slikkepott eller en applikator. Trykk på voks på spatelen med fingeren for å sjekke om temperaturen. Pass på at voksen ikke er for varmt eller annet du vil ende opp med øyenbryn voksing brannskader. Fordel varm voks på umerkede området rundt øyenbrynet. Pass på at du bruker voks i hårets vekst. Et tips her er å alltid forme øyenbrynene nedenfra. Ikke forsøk å forme fra over øyenbrynet. Dekk den med voksing strimler eller musselin klut. Ikke venter for lenge med å dekke anvendt voksen. Ellers vil voksen få tørr og herdet, som vil bli svært vanskelig å fjerne. Trykk forsiktig stripen. Trekk skinnet med en hånd, og trekk musselinet av med den andre. Du kan finne noen hår igjen etter voksing. Bruk en pinsett å plukke ut straggly håret.
Ved å utføre trinnene ovenfor på øyenbryn voksing på en forsvarlig måte som anvist ovenfor, vil du få lekre ser øyenbrynene. Din oppgave av øyebryn voksing gjøres, men ikke øyenbrynet omsorg. Nå, må du følge noen flere tips om omsorg for øyenbrynene. Ikke gå ut i sola rett etter øyenbryn voksing eller for den saks skyld etter voksing av ansikts hår. Dette er fordi, voksingen peels ut øverste laget av huden. Den indre hudlag er ganske følsom for sollys og kjemikalier. Derfor er direkte eksponering for solen, bruk av syre baserte og flytende make-up produkter anbefales ikke til noen timer etter voksing.
Les videre; Eyebrow Threading vs Voksing; Eyebrow Figurer for Men; Voksing har tallrike fordeler over plukker øyenbrynet håret. The er fremst at den gir et jevnere utseende. For det andre, tar håret lengre tid på å vokse ut igjen. Derfor er det svært gunstig å kjenne noen øyenbryn voksing råd og bruke dem hjemme for å se fabelaktig alltid.