Slik Tweeze Øyelokk

Øyenbryn som er preparert godt og i form forstørre området øynene. De legger vekt på øynene dine og gi deg et vakkert utseende. Faktisk, i dette ser bevisst alder, har velformede bryn som er uten ekstra hår vekst i sine omgivelser bli et krav om å se pen og trendy. Dermed, hvis du vet hvordan du tweeze din egen øyenbrynene, vil du alltid ha den fordelen. Du ville ikke å stole på en kosmetolog, eller søk etter en skjønnhetssalong, uansett hvor du går. Du kan føle deg se bra og spektakulære hvor som helst og når som helst du vil. Hvis du ikke vet hvordan du tweeze øyenbryn hjemme, kan du lære det akkurat nå med hjelp av instruksjoner gitt i denne artikkelen. Derfor, holde lesing å mestre denne store kunsten av selv-grooming.
Hvordan Tweeze Øyelokk hjemme
Trinn 1: For å begynne å lære hvordan å tweeze øyenbryn hjemme, bør du først samle alt materialet som kreves. Dette er et øyenbryn blyant, liten saks, pinsett og bryn børste. Når du har alle disse nødvendige verktøy, følg instruksjonene nedenfor.
Trinn 2: Sett på lyset og åpne vinduer for å sørge for sterkt lys på rommet du arbeider i. Se inn ett speil og sjekke om øyenbrynene må være trimmet. Hvis øyenbryn håret er langt, noe som er spesielt tilfelle med hår på innsiden hjørnene, bare kuttet dem med små tannsett. Hensikten med dette trinnet er å bringe lenger hårstrå på tuppen innenfor tykkelsen av øyenbrynet.
Trinn 3: Børst øyenbryn håret opp med pannen børsten. Hvis håret er lenger enn øyenbrynet tykkelse, skjær dem å gjøre sine lengde lik bredden av øyenbrynene. Dette trinnet reduserer tettheten av øyenbrynet håret og gir deg et renere utseende.
Steg 4: Nå, børste øyenbryn håret nedover. Klipp håret som strekker seg forbi øyebrynet linjen understreking. En flott tips her er at du bør alltid trim før tweezing, aldri omvendt. Dette vil hindre deg fra tweezing håret som bare trengte å bli beskåret for å komme i form. Når du er ferdig med trimming øyenbrynet håret, både rett opp og ned, pensle dem tilbake til sin normale plass.
Steg 5: tweezing er generelt en smertefull affære. Hvis du er ute etter en hemmelighet hvordan man tweeze øyenbryn uten smerte, her er det. Ha en dusj eller vask ansiktet med varmt vann. Varm åpnes hårsekkene, noe som gjør prosessen med tweezing mye mer enklere og mindre smertefull. Du kan plassere en varm omslag i ansiktet ditt så godt å få samme effekt. I tilfelle du har en sensitiv hud, gni ett isbit på øyenbrynene og området rundt den. Dette blir litt nummen i huden og vil gjøre tweezing behagelig.
Trinn 6: Kjøre et øyenbryn blyant på øyenbrynet til å markere øyenbrynene figuren du ønsker å ha. Bruk pinsett for å plukke ut hårstrå som faller ut av denne linjen. Tweeze hår i retning av deres vekst for enkel fjerning. Også bakover og fremover mellom øyenbrynet etter hvert par plukker. Dette vil sikre symmetri.
Les videre:; Hvordan Pluck øyebryn; Hvordan Wax øyebryn; Mange er ikke i stand til å utføre øyenbryn tweezing med perfeksjon i de få første forsøk. Men de som regel skaffe kompetanse med hyppige og forsvarlig praksis. Derfor, hvis du ikke kunne gjøre det bra i begynnelsen, ikke miste motet. Hold på å prøve å få en god form på øyenbrynene. Husk alltid at hemmeligheten til hvordan du tweeze øyenbrynene riktig er riktig praksis. Den dagen vil definitivt kommer når du vil jobbe med øyenbrynene som et ekspert.