Forbedre Memory Games

De ulike minne og hjernen spill hjelpe oss øke vår evne til å huske ting. I dag, mange slike spill er tilgjengelige på nettet. De ulike hjernespill bedre hukommelse som viser seg å være nyttig i dag-til-dag liv. Minne kan enkelt defineres som en persons mulighet til å absorbere, beholde og huske informasjon. Minnet er klassifisert i sensoriske minne, korttidsminne og langsiktige minne.
Forbedre Memory Games; Det finnes annet minne spill som kan brukes i å forbedre hukommelsen. Spill som trivia, historiefortelling, blinde puslespill er de beste. Men bortsett fra disse spillene, kan man spille mange på internett.
Story Telling; Det er en av de beste spillene å forbedre hjernen din hukommelse. I dette spillet, må man gjøre opp en historie ved hjelp av visse objekter. Gjenstandene kan være alt som pen, bøker, nøkler, etc. Fortelleren må strengen sammen elementene som er nevnt på en slik måte, at de synes å være en del av historien. Det er svært viktig for fortelleren å først lage et mentalt bilde av sekvenser som han kommer til å utdype i historien.
Trivia, En av de beste spillene å forbedre hukommelsen, er spørrekonkurranse også nyttige for å øke generell kunnskap. Det er trivia quiz bøker og brettspill tilgjengelig i markedet. Man kan enten bruke disse ferdige spill eller lage sine egne quizer. I stedet for å tilordne arbeidet med å lage quiz til en enkelt person, kan en gruppe mennesker bidra og gjøre oppgaven mye mer enklere. Ulike fag som historie, film, aktuelle saker, etc. kan brukes i utarbeidelsen av quizen. Dette spillet hjelper på å trene hjernen på best mulig måte. Les mer på:; Trivia Spørsmål for Kids, Trivia Spørsmål til High School studenter, Trivia Spørsmål for voksne; Blind Jigsaw Puzzle, Det er den samme gamle puslespill spillet, men spilte i en litt annerledes måte. Man må spille dette spillet "blinde", dvs. det ferdige bildet skal brukes som referanse bør ses kun én gang. Spillet har en fin øvelse til hjernen. Les mer om hvordan du kan lage dine egne puslespill.
Les mer på:; Memory Spill for barn, Memory spill for voksne, Memory Games for seniorer; Forbedre Memory Games Online, Det er mange nettsteder som tilbyr minne spill for brukerne. De fleste av disse spillene er basert på paxeso spillet dvs. på å identifisere par av bilder, tall, etc. Noen spill krever at spilleren å huske ting i en bestemt rekkefølge. For eksempel, er lys (farger) blinket i en bestemt rekkefølge, og spilleren er bedt om å gjenta / skrive inn de riktige fargene i samme rekkefølge. Mange slike spill er tilgjengelig på Internett for å forbedre minnet.
Forbedre Memory Konsentrasjon, The game of pexeso er populært for å forbedre hukommelsen konsentrasjon. Det kan spilles med kort eller fliser som har par av tall eller bilder. Halvparten av komplett kortstokk kan brukes til dette spillet. Ved å fjerne halvparten av kortene, er en igjen med et par hver av konger, dronninger, ess, osv.
I dette spillet, er alle kortene i utgangspunktet holdt på en invertert måte. Man må snu ett kort om gangen. Målet med dette spillet er å snu like kort (par) ene etter den andre vil si å huske plasseringen av kort mens bla gjennom dem.
De ulike spillene nevnt ovenfor er nyttige for å forbedre hukommelsen. Spill som pexeso er mest populære. En bør også gå på Internett for å finne ulike interessante minne spill.