Liggende Body Language

Løgn er noe at fleste av oss hengi i noen eller andre tiden i våre liv. Grunnen for å fortelle en løgn kan være forskjellig for hver person. Mens noen forteller en løgn å redde seg fra få straffes eller unngå forlegenhet, noen gjør det å unngå vondt andres følelser. Uansett være grunnen til fortelle løgn, skaper det en spenning i personen som fører til flere endringer i hans kroppsspråk. Hovedårsaken til endringer i kroppsspråk og ansiktsuttrykk som oppstår når en person ligger kan tilskrives ens oppvekst. De fleste av oss er fortalt av våre foreldre som lyver er noe dårlig og er ofte straffet for det også under vår oppvekst. Derfor, når man har å fortelle en løgn under visse omstendigheter, sinnet som er trent å se liggende som et negative atferd ofte fører stress i en person, gjøre hele handling av fortelle en løgn ganske ubehagelig. Så, når folk forsøker å beskytte seg mot å bli tatt mens du ligger, de automatisk opptre på en annen måte enn de vanligvis gjør noe som faktisk gir dem bort. Derfor, la oss ta en titt på lyve kroppsspråk og ansiktsuttrykk som vil hjelpe deg i vite når en person lyver.
Hvordan oppdage om noen lyver
Før vi går inn i detaljene for å lyve kroppsspråk, er det viktig å vite at disse egenskapene vil gjelde for vanlige folk og ikke for noen han lyver kommer naturlig dvs. folk som lider av noen psykisk lidelse som kompulsiv lyve lidelse. Erkjenner tegn på en person som lyver vil være nyttig i ulike situasjoner samt relasjoner, som når en person lyver til kjæresten, arbeidsgiver, forelder, søsken, etc. Så, her er noen av kroppen språket liggende tegn at Du vil kunne observere når en person lyver. Les mer på måter å fortelle om noen lyver.
Body Posture; Det første tegnet at du kan observere når en person ligger er endring i kroppsholdning. Stress som opprettes i kroppen når en person forteller en løgn, gjør sin kropp stiv og veldig oppreist. Dette er den mest åpenbare tegn på løgn, hvis den personen hadde sittet eller stående i en komfortabel posisjon før du stilt et spørsmål som gjorde ham usikker. Han også ikke sannsynlig å stå straight, heller du kan observere ham skiftende fra ett fot til en annen mens lyve. Kort sagt, vil det bli en endring i hans samlede kroppsholdning hvorfra du enkelt kan gjenkjenne at han er følelsen ubehagelig. Les mer på trekk ved ett vanlig løgner.
Hand Gestures; Et annet tegn på løgn er når personen begrenser hans kropp og håndbevegelser når de snakker. Folk føler at enhver form for håndbevegelser kan faktisk gjøre den andre personen erkjenner at de lyver, og dermed holde hendene i lommene eller kan holde dem tett for å kontrollere sine bevegelser. Men, gjør de ikke innser at det er en sammenheng mellom hånd gester og løgn, og ved å kontrollere sine håndbevegelser, er de faktisk skaper mistanke i hodet av andre mennesker, spesielt de som bruker sine håndbevegelser mens du snakker til å forklare ting og hendelser .
Eye Kontakt; Akkurat som hånd gester, det også en sterk kobling mellom lyve kroppsspråk og øyne. Det er et allment kjent faktum at folk flest mens lyve prøver å unngå gjøre øyekontakt med motsatt personen. Om dette er ofte sant, dag situasjonen har endret fordi folk flest vet om dette og prøve å gjøre motsatt å unngå å få fanget mens lyve. Eksperter sier at, dags, folk er sikkert å lage øyekontakt for et lengre tid enn de normalt do mens lyve og dette er også et tegn at folk bør se etter, mens prøver å oppdage om en person lyver. Vite mer om lesing ansiktsuttrykk.
Self Touch; Som folk beholde sine hånden gester begrenset til selv mens du ligger, er de sa å hengi i self rørende altfor. Du kan se at personen er konstant berøre hans ansiktet, spesielt gnir nesen, haken eller ører. Noen ganger, mennesker er også sagt å dekke deres munnen samtidig fortelle en løgn, imidlertid de fleste vet om det og dermed, unngå å gjøre det, disse dager.
Unngåelse; Mennesker som lyver kanskje ikke møte deg mens snakker til deg. De kan slå til andre siden i påskudd av gjøre noe arbeid. Hvis du sitter ved siden av seg, kan de få opp eller skift til et annet rom. Kort, vil de prøve å gjøre alt at de kan å unngå deg. Et annet tegn på løgn kroppsspråk er endringer i smiler frekvens. Imidlertid vil denne avhenge personen til person. Mens noen mennesker faktisk slutte å smile, det er andre som kan smile for mye samtidig fortelle en løgn.
Du kan gjerne lese mer på:; Compulsive Liar Symptomer; Compulsive Liar syndrom; Compulsive Liar Disorder; Med disse tipsene om liggende kroppsspråk, håper jeg du vil kunne gjenkjenne når en person lyver til deg. Men ett viktigste du må huske at disse endringene i kroppsspråk ikke kan indikere at personen lyver hver gang, som noen av disse kroppen mønstre vil være normalt for visse mennesker. Derfor, å oppdage om en person er faktisk lyver, kjenne personens normale kroppsspråk og ansiktsuttrykk er også ekstremt viktig.