Hvordan å håndtere en Bully

Som forelder du kanskje tror, ​​mobbet, at det å være er en del og pakke av oppveksten, gjør det mindre indirekte til deg å gripe inn. Men bøllene i dag er litt annerledes enn det du sannsynligvis måtte forholde seg til. Barn i dag har mer utsatt for vold, konkurranse, følelser av sjalusi, hat-og sinne. Den største feil i den moderne unge generasjonen, er at de er super skjønn og kritisk.
Mobbing er en handling ut av hevn, fordi mobberen ikke har prisverdig attributtene til offeret, forsøker han å kvele dem gjennom mobbing. Mobbing i dag er drevet i stor grad av heftig misliker. Det er viktig at du som forelder eller som en lærer, tar du aktivt del i barnets prøvelsene ved å vokse opp, akkurat som du er interessert i hans prestasjon og resultater. Slik håndtere en bølle, med positive utsikter.
Hvordan håndtere en Bully på skolen?
Størrelsen ikke betyr, Spørsmålet om hvordan man takle en bølle, ofte perplexes foreldre lærere. Et barn, større størrelse, blir vanligvis mobberen, siden han / hun finner det lettere å overmanne de andre barna. For barn er mobbing bestemmes av intellekt eller ferdigheter, det er bare et spørsmål om makt. Derfor, blir et barn, vanligvis større i størrelse mobberen av klassen, i forsvar for all erting og problematisk, med gjelder størrelse, av andre klassekamerater. Hvis barnet regelmessig, holder nevne om ett slikt ett klassekamerat, prøve og hjelpe barnet ditt til å forstå, at størrelsen på en person ikke forholder seg til kompetanse. Så, hvis barnet er lite i størrelse, gjør at han like smart, om ikke mer, enn hans / hennes andre kolleger. Hvis du virkelig ønsker å vite hvordan du skal håndtere en bølle for barn, så må du gjøre ditt barn å forstå, selv verdt.
Skremsler og trusler, du barn kan vise tegn på isolasjon, da hjem igjen, kan prøve å unngå skolen mest mulig, kan vise motvilje mot å bruke skoleskyss, og kan helt avstå fra skolen aktiviteter. Disse er klare tegn av å være antydet og truet, av visse elementer i skolen. Som forelder eller som en lærer, du nå trenger å bli venner med barnet og få ham / henne snakke opp om den truende situasjonen, før barnet er arrete for livet. Verbal overgrep, fysiske overgrep, mobbing, fornærmelser, kalle navn, skøyerstreker, kjønn eller rasediskriminering, slå, klemming, ødeleggelse av eiendeler og lage urealistiske krav er noen av de handlingene som ett bølle ville vise. Så, selv om barnet eksternt nevner noe som dette, må du komme i kontakt med lærerne på skolen og bølle foreldre også. På dette tidspunktet, beskytte barn fra erting og mobbing, er svært viktig.
To Way Street; Mobbing er alltid en toveis gate. Siden barnet ditt holder mamma og bukker under for kravene, får mobberen forverres enda mer. Derfor er barnet faktisk, på en indirekte vei, fyre til bøllen er uberettiget destruktive oppførsel. Her må du lære barnet å tro på seg / selv og har tro i hans / hennes styrke og stå opp. Be barnet ditt til å si fra til læreren eller til vedkommende myndighet om bølle. Den andre måte hvordan å håndtere en bølle, er å sosialisere med andre barn og lage nye venner.
Ofte kan du kommer over råd, så plukke barnet opp fra skolen, endre hans / hennes busstur og helt unngå mobberen på alle måter du kan. En ung sinn, tolker dette, så er det OK å enkelt reparere dine veier for å komme vekk fra problemet. Istedenfor den beste av hvordan å håndtere en bølle eller hvordan å håndtere en bølle på jobben, er å håndtere problemet på forhånd. Grunnen til at folk mobber, er fordi de utvikle passive aggressive trekk, på grunn av usunne omgivelser, og bor i en hemmelig opprør å få oppmerksomhet. Ta kontakt med lærerne på skolen og bølle foreldre og kaste lys over denne farlige situasjonen for dem. Jeg er sikker på, med en klar kommunikasjon mellom foreldre og lærere, kan problemet løses maturely. Som jeg konkludere, hjelpe barnet å forstå viktigheten og behovet å 'stå opp for hva er rett' og til stikke av den med overbevisning og tro. Håndtering av en mobber er et av de mest integrerte timene av livet, akkurat som å trå inn i den virkelige verden er. Lykke til!