Øyenvippe Dye

I dag er kvinner streber etter perfeksjon på alle områder. Fra den perfekte klær for en bestemt sesong, en perfekt tonet kropp, det perfekte, hud, hår, øyevipper! Det stemmer. Ønsket om perfeksjon har frembragt enda en nytt sted, der det kan oppnås - øyevipper. Mange kvinner og tenåringsjenter, i et forsøk på å matche sine øyevipper med hår og hud tone, velger for øyevipper fargestoff. Det har blitt enda enklere med tilgjengeligheten av en rekke øyenvippekanten fargestoff kits i markedet. Er det imidlertid viktig å være klar over all informasjonen om øyenvippe dye, før venturing inn prosedyren fargeteknikk øyevippene dine.
Prosessen av øyenvippe farging
Prosessen med farging øyevipper kan utføres på en salong, eller hjemme med en DIY (Do-It-Yourself) kit hjemme. Likevel er det lurt å først prøve ut prosessen i salongen, slik at den enkelt kan etterlignet hjemme. Dette er vanligvis prosedyren å få din øyevipper farget:; Området rundt eyelashes dekkes beskyttende. ; Fargestoffet påføres til øyevipper. ; Etter femten minutter, er dye tørkes av med vann. ; Ikke bare er fremgangsmåten på en salong rask, men det er også en rimelig prosedyre å få de lange øyevippene ønsket som passer perfekt til ditt hår og hud. Fargestoffet tendens til å vare i en måned, hvor de fargede vippene er naturlig erstattet av den originale vippene. Øyevipper kan også være farget semi-permanent. Selv de fargestoffer, som varer bare for en kveld, er tilgjengelig for de som ikke ønsker å ta risikoen for permanent farging. Les mer på:; øyenvippe Vipper; Øyesminke; Purchasing Høyre øyenvippe Dye Kit
Hvis du ønsker å farge øyevippene dine på egen hånd, at du velger riktig øyenvippe fargestoff kit å gjøre det. Øyenvippe fargestoff kan være skadelig, hvis det brukes på feil måte. Følg disse trinnene for å kjøpe retten øyenvippe fargestoff kit:; Når du bestemmer deg for å farge øyevippene dine selv, er det viktig å forstå hvilken farge passer din hud og hår. Det er veldig fristende å prøve forskjellige øyenvippe fargestoff farger i markedet. Du kan ta en prøveversjon av fargene som kan passer deg disse eyelash dyes som varer for en dag. ; Øyenvippe fargestoffer er også tilgjengelig flere salonger, som er autorisert til å handle med profesjonelle skjønnhetsprodukter. Kjøpe en øyenvippe fargestoff kit fra dem er visere som de kan hjelpe deg å velge riktig farge. ; Velg og vrak fra et permanent, semi-permanent, eller midlertidig øyevipper fargestoff. ; Se etter ingrediensene av fargestoffet. Velge en farge som bruker vegetabilsk fargestoff farger øyevippene. Det er relativt tryggere enn andre kjemiske fargestoffer. ; Følg nøyaktig, til instruksjonene nevnt på kit, herunder lappetest å unngå eventuelle allergiske reaksjoner senere, få disse drømmende piskeslag. ; Øyenvippe Dye Risiko og sikkerhetstiltak
Like vakker som de kan gjøre øyevippene utseende, hjelp øyenvippebørster dye innebærer en viss risiko. Faktisk har USA FDA strengt motet bruken av enhver øyenvippekanten eller øyebrynet fargestoffer. Dette er fordi flere øyenvippe fargestoffer, hovedsakelig de importert fra andre land, har blitt funnet å inneholde kull-tjære, bruken hvorav kan forårsake infeksjoner fører til nedsatt visjon eller permanent blindhet. Følgende er noen andre risikoen ved bruk av øyevipper fargestoffer:; det første, det er en stor forskjell mellom hårfarge og øyevipper dye. Ikke, under noen omstendighet, bruke hårfarge på dine øyevippene match dem perfekt med håret ditt. Intensiteten av kjemikalier kan føre til hevelse og betennelse, og forårsake en infeksjon i øyet. ; Selv om det kanskje høres opprørende, har uerfarent anvendelsen av øyevipper fargestoffer resulterte i døden! Muligheten for permanent blindhet har allerede blitt nevnt før. ; Ingen av produktene i markedet som hevder å være øyenvippe fargestoffer, blir godkjent av FDA. I slikt tilfellet ville eneste personen ansvarlige for eventuelle ubehag eller problemer med øynene være deg. ; Flere salonger bruke produkter som har blitt forbudt av FDA, og dermed sette deg på en risiko for alvorlige skader på øynene. ; Les mer om øyehelse.
Selv øyenvippe dyes løfte skjønnheten du har alltid drømt om, gjør de har flere risikofaktorer. Mange kvinner har hevdet at de har utført sikre rutiner av øyevipper farging, uten noen problemer. Likevel kan statistikken hevdet synshemning, blindhet og død ikke bli ignorert. Det flere alternativer til dem drømmende øyevipper du alltid har lengtet for, eksempel mascara og midlertidige øyenvippe dyes. Disse er relativt tryggere enn permanent seg. Fordelene, prosedyrer og risikoen ved bruk av øyevipper fargestoff har alle vært nevnt her. Den siste samtalen er ditt om du ønsker å risikere prosedyren av øyevipper farging, eller du ønsker å bli værende på den sikrere siden ved hjelp av alternative metoder.