Hvordan åpne en vinflaske uten en korketrekker

Har du noen gang kommer over en situasjon, hvor du er klar til å tjene vin og korketrekker for åpning av vinflaske mangler? Du kan ikke være i stand til å åpne flasken, hvis du ikke finner korketrekker. Fleste mennesker ikke engang komme på noen alternative metode for åpning korken i vinen flasken. Denne artikkelen kan hjelpe deg med noen retningslinjer om hvordan å åpne en vinflaske uten en korketrekker.
Hvordan Åpne en flaske vin Without a Korketrekker
Du trenger ikke å bekymre deg hvis det ikke vin tilbehør som en korketrekker å åpne vinflaske. Det finnes mange forskjellige metoder, som kan hjelpe deg ut. Alt du trenger er litt tålmodighet og noen enkle redskaper. Følgende er noen ideer som kan hjelpe du åpne en vinflaske uten korketrekker.
Bruk en Knife å åpne Bottle; For å fjerne korken fra en vinflaske, setter den spisse slutten av en lang, taggete kniv inn korken. Når kniven krysser midten delen av korken, litt bøy kniven bakover og trekk den ut langsomt. Korken kan komme ut med kniven. Dersom korken ikke kommer ut, selv etter gjentatte forsøk, skyv den nedover, slik at den går ned i flasken. Hvis du ikke tankene korken flytende i vinen, kan du direkte skyve den nedover fremfor å trekke den ut, som er litt kinkig og vanskelig.
Fjerne Cork med Screw og Tenger; Hvis du fortsatt forvirret om hvordan å åpne en vin flaske uten en korketrekker, kan følgende metode bevise gunstig. Alt du trenger er en skrue med dype spor, skrutrekker og tang. Med hjelp av skrutrekkeren, forsiktig setter skruen gjennom midten av korken, til den er halvveis gjennom korken. Nå, kan du bruke tang å trekke ut skruen, som vil komme ut sammen med kork. Du kan også bruke spikeren-pull slutten av en hammer å trekke ut skruen.
Hitting Metode å Fjerne Wine Bottle Cork; Dette er ett av enkleste og enkle metoder å fjerne kork fra en vin flaske, hvis du ikke har en korketrekker. Alt du trenger å gjøre er å treffe bunnen av vinen flasken mot en flat og vertikal overflate. Du må treffe flasken fast og jevnt, men i en litt skråstilt posisjon. Som det mulighet av flasken å få brutt, vil det være bedre å vikle sitt nederste del med et håndkle. Hvis du er innendørs, holde en bok mot veggen og traff flasken mot boken. I tilfelle en utendørs fest, blir overflaten av en trestamme være perfekt. Ikke rammet så hardt at flasken pausene. Når du starter treffer flasken forsiktig, trykket inni flasken bygger opp og korken kommer ut delvis. Du kan trekke ut korken uten store anstrengelser. Hvis du fortsetter treffer, vil korken komme ut med kraft, forårsaker vin til søler ut.
Fjerne Cork med String; Fjerne kork fra en vinflaske kan gjøres med hjelp av en kraftig streng. Tie det tett rundt korken og forsiktig trekk på det. Korken kan også komme ut sammen med strengen. Hvis strengen er litt tykkere, som en boot blonder, kan du skyve knuten nedover med hjelp av noen skarpe objekt. Når knuten er under korken, trekker strengen, slik at korken også kommer ut. Så kan en streng brukes i noen av de ovenfor nevnte metodene for å fjerne korken fra en vinflaske.
Les mer på:; Viner, Wine Making, Nå vet du hvordan du skal åpne en vinflaske uten en korketrekker. Du kan også komme opp med egne alternativer, som det krever bare litt sunn fornuft. Ovennevnte sa metodene er veldig enkel og lett å utføre. Imidlertid håndtaket vinen flasken forsiktig, slik unngå brekkasje.