Hvordan bli smartere

Smart, smartere og smarteste. Man kan alltid være smartere enn den smarte og smartere enn de smarteste også. Og alle kan være smartere enn resten. Å være smartere er bare om tilstedeværelsen av sinn og intelligent bruk av intellektet. Å være smartere, handler ikke bare om å bli smartere enn en 5. klassing. En smart person forlater alltid et uutslettelig inntrykk, uansett hvor han går. Å være smart er ikke bare rundt med den beste av klær eller være en 'know-it-all ". La oss se hva det egentlig tar å svare på spørsmålet om hvor å bli smartere i liv.
Hvordan bli smartere: Tips
Kjenn dine ferdigheter; Det faktum av livet er, man kan ikke være gode på alt. Og en annen viktig faktor er, de som ikke innser dette, fortsette å prøve hardt å få det. Så, i mellomtiden, hvis du vet, hva er dine beste ferdigheter, ta dem i bruk. Øvelse gjør en mann (og enda en kvinne) perfekt. Hvis du er god på elocution, dramatikk, sport, akademikere eller kunst, gjør det beste du kan, å få mest mulig ut av ditt potensiale. Svært god i et bestemt felt, vil gi deg navn, berømmelse og all oppmerksomheten. Så, stopp, lurer på hvordan å bli smartere på matematikk, og forfølge ditt virkelige interesser, til å være smartere enn resten. Les mer på selv forbedring.
Utholdenhet, Serena Williams (vi trenger ikke noen introduksjon her), har vunnet 25 Grand Slam, ved å drive sporten, hvert pust øyeblikk av livet sitt. Kanskje hun ikke var gode på akademikere, men en dedikert innsats på å forfølge hva du er god til, ikke gjør deg smartere enn resten. Så, her er din sjanse til å gjøre det best, utnytte ditt potensiale og vinne det høyeste punktet som du kan.
Be Yourself; Som små barn, har vi avguder, som vi ser opp til. Det kan være en sosialarbeider, en vitenskapsmann, en revolusjonær, våre foreldre (i de fleste tilfeller) eller en rockestjerne. Men, å idolisere, betyr, forstå deres verdier og viktigste, deres engasjement mot profesjon deres og deres uanfektet innsats å skjære en uslåelig nisje for seg selv. Dette bør ikke forveksles med, den personen, vi forgude. Jo mer du prøver å imitere personen du ser opptil, større den idioten, vil du gjøre ut av selv. Å være deg selv, er det mest enkleste ting å gjøre og siden de fleste av folk ikke innser verdien av denne, vil du stå ut. Smart nok?! Les mer på personlighetsutvikling.
Upartisk Mind; En smart person er alltid på jakt etter å skaffe seg kunnskap. Så hvis du vil vite hvordan å bli smartere på skolen, være oppmerksomme! Utnytt tiden du tilbringer i klasserommet, ved å lære noe nytt hver dag, i stedet for å sove eller døser av. Dette vil ikke bare gjøre deg smartere enn resten der inne, men også gjøre deg lærerens kjæledyr. De fleste av oss, mens i skolen, kaste bort tid på nag mot professorer og akademiske fag. Men hvis du utnytte tiden i vite faget og din anstrengelse professoren gjør mot lærer deg faget, vil du vet svaret på hvordan bli mer smartere.
Les mer på:; Hvordan bli Famous; Slik Stop Being Shy; Det er ikke noe Pythagoras formelen for 'hvordan du blir smartere ", det er bare at hver og en av oss strever for hver eneste dag. Som nevnt tidligere, å være smart er, gjør jobben din, og gjør det beste. For å gjøre det best, du først du trenger å vite, hva er jobben din. Dermed investere litt tid i å vite hva du har å gjøre. Så ... som Shiv barnevandrer, setter motiverende Guru det, gjør Vinnere ikke gjøre forskjellige ting, de bare gjøre det annerledes ... du skal lese mellom linjene, hvis du er smart! Lykke til!