Hvordan Wire en lysbryter

Lysbryter er en enkel bryter, vidt funnet i nesten hver husstand. Brytere er nyttige i åpne og lukke elektriske kretser, noe som forenkler flyten av kraft om ulike apparater. Det er viktig at brytere hjemme møte spenning og strømstyrken krav til kretsen. De mest enkle og vanlige lys brytere er "single polet bryteren", til stede i nesten hvert hjem. Den operasjonelle enkelhet av disse bryterne sørger for at de holder intakt for lenge, uten å bli skjemmet. Men, hvis de får defekt og må byttes, det meste av folk lurer på, hvordan ledningen du gjøre en lysbryter? Vel, det er enkelt hvis du har grunnleggende kunnskaper om ledninger og strøm, og tar ikke mye tid også. En enkel måte om hvordan å koble ett lysbryter er nærmere omtalt.
Instruksjoner på Hvordan Wire en lysbryter
Til å begynne med, må du skru av strømmen til kretsen som du har tenkt å jobbe, fra tjenesten panelet. Dette vil hindre at elektrisk sjokk å gjøre det trygt å arbeide på. Ta spenning tester og sjekke innkommende kabelen i el-boks hvor du skal installere lysbryter.
En enkelt-pol lysbryter har to skruer. Det vil være en svart tråd, en hvit og en grønn ledning i uttaket samt service panelet. Den svarte wire fra tjenesten panelet må kobles til toppen skruen på bryteren og den andre sorte ledningen fra utløpet, til bunnen skruen. Husk at toppen skruen er «på» mens bunnen skruen er 'off'. Den hvite wire i stikkontakten må koblet til hvite ledningen fra tjenesten panelet. De grønne ledninger er for jording. Fest en liten avdekket bit av ledningen til den grønne skru på bryteren og koble den andre enden av ledningen til to grønne ledningene. Du vil nå måtte presse alle ledningene i boksen. Jordledninger først, etterfulgt av hvite ledninger og til slutt, svarte ledningene går inn i boksen. Med hjelp av medfølgende skruer, fikse bryteren på veggen boksen.
Hvis du gjøre med en duplex utløp beholder en egen elektrisk med to brytere, vil du se at den har to sølv skruer på nøytral side og to gull eller messing skruer på varmt eller lever side. Bortsett fra dette, er det også en grønn skrue for jording. Med hjelp av skrutrekker og tang, bli den hvite ledning til en sølv skruen, sort ledning til en gull skruen, og en jordledning (bare) til grønne skruen. Når ledningene er koblet til de respektive skruer, push ledningene tilbake inn i boksen og fest den til veggen boksen, holde en Jordingspinnen på toppen. Jeg håper ovennevnte prosedyre for hvordan man wire en lysbryter var ikke så forvirrende. Les mer om hvordan du wire en treveis bryter.
Tips om Kabling en lysbryter
Hvis du vil koble mer enn én wire inn en skrue terminal, må du bruke kortere lengde ledninger eller wire-nøtter, da det ikke tilrådelig å koble mer enn én ledningen til skruen terminalen direkte. , I tilfelle du bruker metallic elektrisk bokser, vil du ha å bruke korte lengder av nakne tråd eller wire-nøtter som en isolator mellom eksisterende jordledninger og metallbokser. ; Når du kjøper utsalgssteder, og brytere, sikrer at du kjøper bare kommersielle-grade brytere og heavy-duty vurdert uttak for dine behov. Disse produktene er holdbare, og er også tryggere i forhold til ikke-gradert produkter. ; Du kan skade isolasjonen ved å tvinge bryteren på boksen. Hvis du ikke klarer å fikse bryteren inn i boksen, kan du prøve å omorganisere ledningen-nøtter, og ledningene så flat som er mulig på baksiden av boksen. ; En grunnleggende diagram til wire en lysbryter som er tilgjengelig online eller i et manuelt, kan vise seg nyttig, hvis du prøver å koble en bryter for første gang. Gå gjennom hele prosedyren skikkelig før du prøver det selv. ; Les mer på:; elsikkerhet, elektrisk sikkerhet i hjemmet, lære hvordan å koble ett lysbryter kan være veldig nyttig og også en pengene saver, som du ikke trenger å ansette en elektriker til å gjøre arbeidet ditt. Du vil gjøre det selv og være fornøyde.