Dead Sea Salt Soap

Dødehavet ligger mellom Vestbredden og Israel, er det laveste punktet på jorden. Dødehavet er lei av elven Jordan og det har de høyeste nivåene saltinnhold. For å være mer presis, er salt i Dead Sea seks ganger mer enn mengden salt finnes i havet. Havet er så salt fordi det er kontinuerlig matet av lokale elvene i området og det er ingen elv som drenerer havet. Så vannet blir samlet i sjøen og det sakte fordamper forlate bak mineraler og salter. Denne prosessen har pågått i årevis. Ikke rart at Dead Sea salt såper og gjørme masker er lastet med fordeler.
Fordeler med Dead Sea Salts
Salt som finnes i andre hav består av 90% natrium, mens salt i Dead Sea har bare 10% natrium og resten har høy konsentrasjon av andre mineraler som magnesium, brom, kalium og kalsium. Det er på grunn av tilstedeværelsen av slike mineraler som er meget gunstig for huden at folk reiser fra hele verden til Dødehavet å dra nytte av dets egenskaper. Dead Sea gytjebad har vært populær siden den tid faraoene. Den helbredende egenskapene til Dead Sea salt er kjent for å hjelpe folk med hud aliments som eksem og psoriasis. Ikke rart Dead Sea salt psoriasis kremer er så populære.
Dead Sea kosmetikk er kjent for sine anti aging egenskaper. Dødehavet salter er rike på magnesium klorid, noe som er grunnen til bad fra Dead Sea salt såper fordel huden. Dead Sea gjørme fordeler huden ved å forbedre hudens beskyttelse, er huden i stand til å barriere seg fra skade. Teksturen blir også mykere grunn av Dead Sea salt såper og ved hjelp av Dead Sea mud maske. En annen kjent faktum om Dødehavet salter er bruk av Dead Sea gjørme for akne. Det er veldig effektive for akne kontroll og forebygging.
Regelmessig bruk av Dead Sea gjørme såper gjør huden mykere og yngre utseende. Dead Sea salt scrubs er også kjent for sine rengjøring og avgiftende egenskaper. Ikke bare dette, men fordelene ved Dødehavet bad salter og andre produkter ikke bare utvides til huden bare. Den terapeutiske egenskaper av salt er også kjent for å slappe av musklene.
Dead Sea Mud Soap Oppskrift
Nå som vi har dekket de helsemessige fordelene ved sjøen salter, la oss ta en titt på hvordan såpe er laget. Jeg mener, tross alt, ikke alle av oss er tålmodige nok til å besøke Dødehavet.
Ingredienser: Dead Sea salt, Epsom salt, bakepulver, olje, Melt-og-helle såpe base; Preparation
Mengdene av de ovennevnte ingrediensene bør stå i forhold til hverandre. For utarbeidelse av denne Dead Sea salt såpe, må du smelte såpen base. Pass på at du følger instruksjonene skrevet på smelte og hell base pakke riktig. La den avkjøles på en gang, deretter blande i Dead Sea salt og litt Epsom salt. Legg til i essensielle oljer, kan du velge å blande så mange du vil. Sett blandingen i såpe lage former og sett den avkjøles på et trygt sted. I ca en dag din tid såpe bør være klar.
Så dette var alt på Dead Sea salt såper. Noe som gjør dem kan være ganske møysommelig, men den gode nyheten er at man kan alltid bestille en haug med Dead Sea salt produkter over Internett. Kom igjen, nyt den mystiske måter som naturen fordeler oss.