Drywall Texture Teknikker

Når drywall installasjonen er over er det på tide å male det. Mens du gjør interiøret maleriet, kan du tenke deg en vanlig malt vegg og en teksturert vegg. Vel, det er mye av forskjellen mellom de to! Så hvorfor ikke ha en strukturert drywall? Det er mange alternativer for å lage din drywall ser best ut, ikke bare med noen stilige teksturer. Bruk av drywall tekstur teknikker er ganske populært på grunn av fantastiske ferdig det gir. Forbedre utseendet på gips, og dermed er utseendet på hele rommet hva du kan oppnå med ulike drywall tekstur teknikker. Her er de forskjellige drywall tekstur teknikker som du kan vurdere. Husk, når du begynner med en teknikk kan du ikkje velge noen andre, du trenger bare å holde seg til dette for resten av veggene.
Best Drywall Texture Teknikker
Knock Down Drywall Texture, Pusse eller hoppe murskje drywall tekstur gir et stilig utseende til gips. For å opprette knockdown tekstur, bland vann i sparkelmasse til den er tynn nok til å bruke som en maling. Ta maling roller og begynn å legge dette over muren. I stedet for å rulle kan du også velge en knockdown sprayer til å bruke dine blandingen til tak og vegger, er det lettere. Pass du ikke tar hel vegg av gangen, hvis du er alene gjør maling jobben. Bruk den andre strøk etter ti minutter. Ta etterbehandling kniven for å skape tekstur. Du må trykke ned den flate siden mot veggen lett, på 45 graders vinkel. Ikke bli for hardt mens du trykker. Dra det over hele det malte området, vil du ha en myk tekstur. Lurer hvor lang tid tar det før ett drywall tekstur til tørk? Det trenger minst 24 timer for veggen tørke helt. Denne teknikken gir et klassiske jordnær finish på veggene.
Orange Peel Drywall Texture; Dette er en av de mest populære drywall tekstur teknikker. Som navnet antyder, ser den ferdige veggen akkurat som overflaten av et appelsinskall. Veggen vil ha liknende små fordypninger over. Mens arbeidet med denne drywall etterbehandling teknikk du må være veldig rask. Også, må den blandingen til å være ekstremt tynn, bare sjekk at det ikke rennende. En av de viktige drywall tekstur tipsene er at mens du gjør denne oppgaven, sjekk konsistensen av det sammensatte på en vegg som vil bli blokkert bak møblene. Du må lage denne teksturen med en sprøyte. Du må spray den teksturerte sammensatte på veggene på et lavere trykk enn vanlig. Start sprøyting blandingen ved hjelp av sprøyta, husk å være rask. La det tørke i 10 minutter og deretter spray neste strøk. Når den er helt tørr, etter ca 24 timer du kan fullføre ved å male med vanlig maling av ønsket farge. Lær om drywall installasjon tips og teknikker.
Popcorn Drywall Texture; Dette er en av gips tekstur typer som gir en mer merkbar strukturert utseende. Prosedyren er mye lik den knockdown drywall tekstur teknikk. I popcorn tekstur teknikken, må du ha den sammensatte på en tykkere konsistens. Effekten vil ligne at av popcorn eller cottage cheese. Husk, tykkere konsistens er et must å ha en kraftigere ser tekstur. Når to strøk er brukt, må du jobbe på samme måte, slik at i tilfelle av knockdown tekstur teknikken. Les mer om hvordan du tekstur gips.
Sand Swirl Drywall Texture; Dette er en av unike drywall teksturen teknikker som gir en herlig effekt til tørrmur eller taket. Start ved å legge vann til sparkelmasse. Du må også legge hvite kvartssand til den for dette mønsteret. Legge det til blandingen till det bare solid nok, slik at det kan påføres med tannsparkel. Nå begynne å bruke denne blandingen til veggen. Påfør to strøk. Når du er ferdig, vent i 10 minutter og begynne å gi den strukturert utseende. Få en stykke papp, plasser den flat over muren, ikke trykke hardt. Start rotere det forsiktig, har du swirl effekt. Du kan få ulike teksturer ved å rotere denne papp i ulike mønstre. Du kan også gjerne lese om faux maleteknikker.
Les mer på:; Wall dekorasjoner; Hjem dekorere; Du kan ha mye variasjoner i hver av gips tekstur teknikker, ved å variere konsistensen av det sammensatte og drywall tekstur verktøyene som brukes. Så, eksperimentere, legge tekstur i gips og at det ser best!