Eyeliner Styles

Eyeliner er en effektiv makeup produkt som gir definisjonen for øynene. Kan du bruke eyeliner på mange måter å lage din egen stil. Fra dramatiske øyesminke av retro epoken til den mer elegant, glamorøs moderne utseende, kan du følge absolutt alle makeup-stil, med hjelp av en eyeliner. Eyeliner stiler er først og fremst avgjøres ved å ta hensyn til ønsket utseende og formen på øynene dine. Gitt nedenfor er eyeliner stiler for øye form av alle slag. Mer om å bruke eyeliner tips.
Eyeliner Stiler og Tegninger
Classic Fashion Look; Dette eyeliner stil minner om gamle Hollywood diva som Audrey Hepburn. Dette er en enkel, men glamorøs stil, som gir dine øyne en godt definert utseende. Dette ser fungerer best på nakne øyne. Hvis du må, bruke en øyenskygge i naturlige farger. Bruke en eyeliner børste, tegne en tynn linje som begynner fra det indre øyet hjørnet. Fortsett den til slutten og la den vende oppover på slutten. Tegn en linje for å legge tykkelse på første linje. I dette ser, er fokuset bare på øvre øyelokk. Mer om å bruke eyeliner til toppen lokket.
Cat Eye Se, du trenger en flytende eyeliner for å lage dette ser. Ved hjelp av en børsten av eyeliner tegne en jevn strek på øvre øyelokk, som knipser oppover. Nå, tegne en lignende linje fra indre øye hjørnet av nedre øyelokk. Utvide denne linjen for å møte knipset linjen av øvre øyelokk. Påfør en mørk øyenskygge eller smudge eyeliner i den delen der de to linjen møtes. Dette er en av de beste eyeliner stiler for små øyne da det gjengir en Blåøyd se etter små øyne. Mer om dramatiske øyesminke ideer.
Smoky Eyed Se, Sammen med en eyeliner, må du også ha en eyeshadow av en utfyllende farger på dette utseende. Blyant eyeliner er best egnet for denne jobben som den generelle vekt på å skape en røykfylt titt. Faktisk kan du opprette dette ser selv med en øyenskygge alene. Tegn en tynn linje med en eyeliner eller øyenskygge børste. Bland det godt med fargen på øyenskyggen brukes på øyelokkene. This flekkete, endringer smoky ser kjapt deg inn i en glamorøs diva.
Funky Se, du kan bare bytte dine nøytrale eyeliner til en ny funky nyanse. Lime grønn, elektrisk blå, lilla, rosa kan alle gi deg ønsket funky utseende. Ikke glem å bruke en lignende nyanse av øyeskygge å fullføre utseendet. Mens du går for denne looken tar hensyn til fargen på øynene dine, og bare da velge en passende eyeliner.
Naturlig Look; Naturlig utseende er svært forskjellig fra makeup fri utseende. Naturlig makeup er avhengig av bruken av nøytrale farger, for å fremheve det naturlige funksjoner. Så hvis du ønsker å gi et naturlig utseende til øynene, bruk en nøytral farget eyeliner vanligvis blyant liner. Det flekker linjen litt, slik at utseendet synes mer naturlig. Naturlig utseende er en av de beste eyeliner stiler for store øyne, da det accentuates naturlig form øyne.
Les mer på; Hvordan Sett en Eyeliner; Eyeliner for Brown Eyes, Eyeliner til Blue Eyes, Eyeliner stiler skal velges som per din naturlige øyenfarge, temaet for makeup, din hudfarge og selvfølgelig, din alder. Dramatisk eller funky eyeliner stiler ser ikke bra ut på eldre damer. Skal også ha lagt vekt på å fremheve din naturlige øyet fasong enn grensene for eyeliner. Endelig bør øyet makeup alltid være i synk med resten av makeup din.