Hvordan Make Olive Oil

Ancient grekerne kalte olivenolje flytende gull, og med rette. Dens ernæringsmessige og svært fuktighetsgivende verdier har gjort dette, "oljen å ha", i dag. Olivenolje ekstraheres fra oliven frukten, en tradisjonell tre avling av Middelhavet Basin. Oljen er så populær at dag over 750000000 oliventrær er dyrkes verdensomspennende primært for oljeutvinning, og en minimal kvantum er ment for sin frukt forbruket. Bruken av svart eller grønn oliven etter den har vært gjæret eller kurert med lut eller saltlake er populær i Middelhavet diett. Vi kan få olivenolje klar fra butikken, eller prøve vår hånd på det. Hvordan lage olivenolje, bare følg olivenolje gjør prosessen nedenfor.
Fremgangsmåte å Lage Olive Oil; Som forbruket av olivenolje har økt pga fordelene det tilbyr, ekstraksjon nå foregår ved en storskala. Tradisjonelle samt industrielle praksiser er søkt ekstraksjon av olivenolje. Når du vet hvordan gjøre olivenolje hjemme, kan du alltid være sikker av renhet dens, og jeg er sikker det kunne også være ingen stoppe gründeren i deg.
Det er utstyr tilgjengelig i markedet for å utvinne oljen på en liten hjem basert skala som et hobby mill. Utstyr som dette kan forkorte tidsbruk i utvinning og også sikre mindre svinn. Utstyret kan enkelt bringes hverandre for rengjøring, og filtrene er stort sett gjenbrukbare. Tradisjonelle metoder benytte mill steiner, som altfor er tilgjengelige.
Det første skrittet mot å gjøre olivenolje hjemme samler modnet oliven. Oliven frukten må være fersk, ikke helbredet eller prepackaged seg. Så teknisk, hvis du ikke bor i nærheten av områder som dyrker dem, må du se etter en god tilførsel orden. Rengjør oliven brønnen, skrap all smuss og stammen og blad rusk av dem, smuss igjen på oliven vil forurense oljen.
Oliven blir deretter jordet inn en grov lime, enten med ett mølle stein eller mekanisk. Hvis én bruker mølle steiner, er tiden tatt vanligvis 30-40 minutter, ellers mekaniske metoden tar ca 20 minutter eller så. Varigheten av miksing, kjent som malaxation er det viktig å bringe den mikroskopiske oljen molekyler sammen til større størrelse dråper.
Trykk grov oliven lim å skille oljen og vann fra pomace (frukt), og presset gang mer hjelp prosessen med sentrifugeringen. Denne prosessen innebærer bruk av et apparat som bruker sentrifugalkraft for å skille væske fra faste stoffer ved å rotere på et svært høy hastighet, og har to utganger, en for olje og en for vann. Tradisjonell metoder stå vannet og olje for noen timer, som tillater oljen og vann å skille naturlig. Pass det oppsamlede oljen å fjerne alle urenheter. Man kan bruke mer teknikker og utstyr til videre avgrense, blekemiddel og smaken olje. Bottle olje og oppbevar på et tørt sted.
Nyt hjemmelagd olivenolje forskjellig; olivenolje som fuktighetskrem og helsefordelene ved olivenolje.
Så, når du vet hvordan du gjør olivenolje hjemme, øve et par ganger for å få en perfekt hånd på den, og nyte hjemmelaget olivenolje!