Mygg i House

Mygg er små insekter som bærer an til fluer og kan være ganske irriterende. Dessuten, når du har selskap i hjemmet, kan mygg på huset viser seg å være ganske pinlig. Egentlig mygg er det vanlige navnet som brukes for å referere til ulike typer av små, bevingede insekter som frukt fluer, bitende mygg, hår fluer, knott, osv. skadedyr flyr i svermer rundt og inne i huset og sluker spesifikke ting avhengig av deres type. Some mygg er glade for fôring på planter, sopp og matvarer, mens andre mette seg ved å suge blod fra mennesker. Les mer på myggen infestation.
Hvordan kvitt mygg i House
Eddik Bottle Trap, Dette er den vanligste metoden for å bli kvitt mygg i huset om vinteren eller andre sesong. Fylle opp eplecider eddik i en flaske og stikk noen hull i lokket. Plasser den i nærheten av mygg og vente for denne fellen å få fatt i pesky insekter. Eple cider eddik vil lokke mygg til flasken og selv om mygg inn i flasken, vil de ikke kunne klatre ut. Videre vil eddik inni drukne dem.
Store Mat klokt, mygg lokkes til modne frukter og aromatiske matvarer (vel, aromatisk også inkluderer søppel!). En måte å kvitte seg med pesky mygg er å lagre all frukt og grønnsaker i kjøleskapet. Videre rydde opp søl og smuler raskt, slik at insekter ikke blir tiltrukket. Også fjerne søppel fra huset. Les mer på bli kvitt mygg i huset.
Ammoniakk, mygg også komme fra vasken avløp og hvis du øye på dem nær din avløp du trenger å gjøre noe med dem, for avløp er oppvekststeder for mygg. Sjekk vasken avløp og lete etter noen mygg her. Hvis svaret er positivt, helle en halv kopp ammoniakk i vasken renne og avstå fra å bruke kranen for de neste timene. Dette vil hindre mygg avl økter, og vil kvitte seg med dem.
Endre Lighting; Endring utendørs belysning kan gjøre en stor forskjell. are mygg tiltrekkes av vår vanlige lyspærer, så du trenger for å bli kvitt dem og erstatte dem med natrium pærer. Disse pærene vil ikke tiltrekke seg mygg oppmerksomhet.
Stopp Overdreven vanner, Overdreven vanning av planter fører til fuktig jord, noe som igjen tiltrekker seg mygg å legge eggene sine. Videre, avløp overskytende vann fra potten etter vanning dem, så dårlig drenering fører til plante råtne, noe som igjen tiltrekker mygg.
Vaskemiddel, I en bolle, hell litt eple cider eddik og oppvaskmiddel og la den i befengt området. The mygg vil bli tiltrukket av eddik og drikk den opp. Vaskemiddelet dreper mygg og frigjør deg fra deres irriterende klør. Les mer på bli kvitt mygg.
Banana: Ta en banan moden (overmoden er bedre), og plassere noen av sine brikker i et stort bolle. Dekk den med plastfolie og fest den med en strikk. Pierce noen hull i plasten brytes, med en penn og la den i nærheten av mygg. Banan tiltrekker seg mygg inne i bollen gjennom hullene, men mygg vil ikke ha mulighet til å få ut av bollen. Etter hvert vil de dø og du og ditt hus skal være gratis.
Les mer på:; Slik blir du kvitt mygg; Bli kvitt mygg Utenfor; Det er lettere å hindre at mygg å invadere huset ditt heller enn grappling med ulike tiltak for å kvitte seg med dem. For det første, holde huset rent, ikke bare i helgene, men hele uken. Klar mat søl, kaste overmoden frukt og bedervet mat. Bruk et lokk for å dekke søppel tinn og kast søppel på jevnlig basis. Sett wire mesh skjermer på dører og vinduer for å hindre oppføring av mygg. Håper denne artikkelen om hvordan å eliminere mygg på huset var informativ og nyttig!