Juniper Bonsai Care

De fleste av oss er kjent med begrepet bonsai, som refererer til kunsten som vokser trær i små beholdere eller potter. Bonsai trær er ikke genetisk endret miniatyrer av eksisterende arter, men, er de små trær, som dyrket fra frøene til vanlige store trær. Disse trærne er som alle vanlige fulle stort tre, men er veldig liten i størrelse, slik som å vokse i en liten beholder. Ulike teknikker, som, beskjæring, root reduksjon, pode, osv., blir brukt til å lage en bonsai tre. Kort sagt, er en grunnleggende forståelse av riktig teknikk er nødvendig for å lage en bonsai. Bortsett fra det, er det noen spesielle arter som foretrekkes for å lage bonsai trær. Disse omfatter furu, lønn, einer, osv. La oss ta en titt på de forskjellige aspektene av einer bonsai omsorg.
Juniper Bonsai Tree Care Tips
Einer er barskog planter som tilhører slekten Juniperus familie og Cupressaceae. Denne eviggrønne artene omfatter både høye trær og busker med nåleaktige eller skala-like blader. En av fordelene med einer er kompakt løvverk, som er perfekt for bonsais. Mens spredningen av disse trærne er egnet for stiler som, kaskade og semi-cascade, er dens hard resinous veden gunstig for avanserte skulpturell teknikker, liker, Shari og sabamiki. Some enebærarter, som, Juniper chinensis (kinesisk einer), japansk hage einer, grønne haugen, Sargent's, nål, shimpaku, etc., er mye brukt for landskapsarkitektur og hagebruk, spesielt for å lage bonsais. Juniper bonsaitrær er veldig populær som den kan dyrkes både inne og ute. Det er veldig lett å vokse, beskjære og tog. Disse trærne har et stort utvalg av løv farger som spenner mellom blå-grønt og lys greener, og noen har sølv og gull fargetoner. Mens vokser en bonsai trenger ekstra omsorg og innsats, einer er relativt enkle å høyne så bonsai. Det er en av de beste valgene for en nybegynner. Følgende er noen av einer bonsai vaskeanvisningen, som kan hjelpe deg i arbeidet med voksende einer bonsai trær.
Sted: Selv om, er bonsais tidvis holdes innendørs for visning, trenger de en tilstrekkelig mengde sollys og frisk luft. Dette er mer aktuelt for einer, som krever minst fire timer med direkte sollys. Filtrert eller skyggelagt sollys anses å være best for einer bonsais, men beskytter dem mot direkte sollys ettermiddag, spesielt om sommeren. Det vil være ideelt å plassere dem på et slikt sted, hvor den vil få morgensol og ettermiddag skyggen. Dersom treet får direkte sollys for hele dagen, har du vannet den på en daglig basis. Hvis du ønsker å beholde disse trærne innendørs, sørg for at plasseringen gir nok sterkt lys. Treet skal få minst to timer med direkte sol og innendørs plassering skal ikke være i nærheten av et klimaanlegg eller varme ventilen. Les mer på vokse et bonsai tre.
Vanning og fôring; vanning og fôring to viktige aspekter av einer bonsai omsorg. Overflødig vann og mangel på vann kan påvirke einer bonsais lett. Så, sjekk jord daglig og føler vanninnholdet. Den gylne regelen er som aldri lar jorda til å gå tørr. Du kan enten holde en skuff under bonsai beholder og fyll skuffen med vann daglig. Du kan også bruke en vannkanne eller en mister for dette formålet, men sørg for at bladene er ikke irritert mye. Bonsai trær krever ikke regelmessig fôring, da dette kan utløse overvekst av trærne. Så, gjødsler nødvendig i vekstsesongen, dvs. fra vår til høst. Det kan gjøres på et intervall på to til tre uker. Slow release organisk gjødsel foretrekkes fremfor kjemiske seg og sistnevnte må brukes i en fortynnet form bare. Husk at for mye fôring kan også skade treet, så bruk en liten mengde gjødsel for einer bonsai trær.
Beskjæring og Overvintring; Så vidt bonsaitrær er bekymret, beskjæring og overvintringsområde er svært viktig. Juniper bonsai omsorg innebærer både root beskjæring og trimming av nye knopper. Nye knopper utvikler i løpet av våren og høsten. Det er veldig nødvendig for å nappe bort disse knopper, slik at de ikke utvikle seg til fullverdige greiner, påvirker stilen til bonsai treet. Juniper bonsai trimming kan utføres i samsvar med den stilen du liker. Et annet område av einer bonsai trepleie er rot beskjæring, som også omtales som repotting. Root beskjæring må gjøres annethvert år, fram til treet har nådd seks til syv år. Etter denne perioden, kan det gjøres hvert tredje til femte år. For denne typen av einer bonsai beskjæring, har treet skal tas ut av beholderen, og noen av jorda festet til røttene må fjernes. Trim en tredjedel av røttene fra alle sider, og deretter plante den. Husk alltid å vanne planten etter repotting. Du kan også bruke en vitamin b-1 transplantasjonen sjokk påbygging. Overvintring av einer bonsai gjøres ved å holde treet på et kjølig sted i løpet av vinteren, som det er dormancy perioden. Temperaturen må være under 60 ° F. Treet skal ikke lider av ekstrem kulde og tørr vind. For dette formålet, kan du bruke kaldt frames, lukkede uoppvarmede rom, mulch senger, etc. I tilfelle av skadedyr, kan einer bonsai bli angrepet av spider mites. You kan spray et plantevernmiddel ment for husholdning planter, en gang i måneden. Les mer på bonsai trepleie instruksjoner.
Nå, har du en grunnleggende idé om einer bonsai omsorg. I forhold til andre bonsai tre typer, einer bonsais er lett å ta seg av. Så, hvis du er en nybegynner, vil en einer bonsai være den mest ideelle én for deg.