Birth Sertifikat Replacement

Sally måtte gjelde i ett universitet for sin mastergrad i utøvende kunst og hun måtte sende inn kopi av hennes fødselsattest og hun måtte også vise sin opprinnelige sertifikatet sammen med det. Når hun fisket i skapet hennes, var hennes fødselsattesten ikke noe der å bli funnet. Hun var på panikk og febrilsk søkte nesten alle av leiligheten hennes, men til ingen nytte. Hun var nesten i tårer og nå det eneste hun kunne gjøre var å be om en erstatning.
Høres virkelig skummelt, ikke sant? Losing slikt et viktig dokument? Men noen ganger ting bare skjer, og du mister viktige dokumenter. (For posten har jeg mistet mitt førerkort dobbelt!) Så hvordan får vi dem tilbake, som en fødselsattest, for eksempel? Vel er avdelingen av vital statistikk der for å hjelpe deg. La oss ta en titt om hvordan man skal gå om å få en erstatning fødselsattest.
Få en erstatning Fødselsattest
Instruksjon 1: Få fullstendig informasjon om hvilke etat har ansvar for denne saken. Husk at det er ikke et fag under føderale regjeringen. Den er passet på av staten. Dermed er all slik informasjon og kopier av dokumenter som fødsel, død og ekteskap sertifikater passet på av staten.
Undervisning # 2:; jakter på den avdelingen av vitale statistikk byrå på lokalt nivå. Dette kan finnes gjennom en lokal avdeling for helse eller land domstol huset. Prøv og få tak i en statlig ansatte for instruksjoner om å få erstatning fødselsattesten. Husk at hver stat har regler og forskrifter om å få en erstatning fødselsattest.
Undervisning # 3:: Gjør det et poeng å gå til berørte kontoret i person. Den beste og raskeste måten å få en erstatning av fødselsattesten er når du bor i området der du ble født. Du ville trenge identifikasjon - en gyldig, gitt av staten og personnummer kort / nummer eller pass. Få disse dokumentene sammen, og du ville åpenbart trenger å fylle opp et skjema - og 2 former for legitimasjon. Hvis du gjør dette på nettet, ville du trenger å fylle ut skjemaet elektronisk og sende identifisering kopier sammen med den. Skjemaet krever at du fyller detaljene Fødselsdato (unødvendig å si), og litt mer vital informasjon. Dette ville ha til å gå sammen med en liten avgift, rundt 20 dollar.
Undervisning # 4:; Etter du går til kontoret, vil du bli pålagt å skrive en fødselsattest anmodning. Da må du fylle ut og signere en erklæring og et program. Det programmet er viktig for å erklære hvem du er og hvorfor du ønsker erstatningen. Husk at bare noen få personer får fødselsattest erstatning. Med mindre det er en ekstraordinær situasjon eller spesielle scenario, ville det ikke bli gitt til noen andre bortsett fra personen eller den nærmeste familie som har fødselsattest det er.
Dette var en generell oversikt på hvordan du skal gå om å erstatte fødselsattest. Nå kan få en litt bestemt. Her er hvordan du kan søke og få en utskifting av fødselsattest i Kansas, for eksempel. , Logger deg på internett og gå til Kansas avdeling for helse og miljø homepage online. ; Sjekk ut hva er alternativene der og velg ønsket en. I dette tilfellet ønsker du en fødselsattest erstatning. Så da ville du finne en link knyttet til det. Det vil være et skjema som kan lastes ned. ; Les gjennom alternativene og klikker den som er mest praktisk for deg. Det kan enten være levert personlig, posten eller fakses. , Fyll ut skjemaet, skrive det ut og sende det, med din kontaktinformasjon. ; Alle sagt og gjort, kunne det være tilfelle at det ikke kan være så enkelt som det høres ut. En bedre idé er derfor ville være å være forberedt om alle motgang som kan skje. Dette er ikke å fortelle deg at ting kommer til å bli veldig tøff, men for å hjelpe deg å få en idé om at det kunne være sånn. Tross alt fødselsattest er en svært viktig dokument. Forventer en kake tur til å få fødselsattest erstatning kan gi deg en vanskelig tid. Du kan også ta noe juridisk råd om denne saken ved å konsultere en ekspert.
Det er her jeg logger av og håper at du aldri mister beviset på fødselen din! Alle de beste!