Leker for 2-åringer

Et to år gammelt barnet er full av energi og krydder. Energi til å utforske alt som han kommer over. Det er så mye for ham å lære, utforske og bli kjent med. Age 2 er et flott år med overgang når et spedbarn starter sin reise mot barndommen. Vel hva kan være den beste leketøy for 2 åringer som kan forbedre læring i tillegg tankeprosess av barna? Det er her pedagogiske leker for spedbarn og barn komme til nytte.
Alternativene er mange der, når det gjelder leker for to-åringer. Det er så mange spennende leker for 2 åringer som kan være morsomt for din 2 åring gutt eller 2 år gammel jente. Som et spørsmål om faktum, vil det ikke være behov for å introdusere dem med den klassiske leker for småbarn, som slektninger og venner vil ta seg av dette ved Gifting massevis av dem (uavhengig av barnets alder). Det er behov for en litt kreativitet når du velger leker for en 2 år gammel fordi det vil være masse leker og spill som vil være ubrukelig (kryssord!) og noen ganger skadelige (laser beam pistol!) for en gutt på denne alderen.
Top Leker for 2 Year Olds; Taking kjønn hensyn, leker for 2 åringer kan deles og gjøres allsidig også. Når du velger leker for to år gamle jenter, er alternativene automatisk få mer feminine som baby doll, dukkehus, veterinær leketøy kit, lege kit, mini van med lite folk, shopping cart, musikalske te sett, plysj leker, treleker, Lil Snoopy , Mr og Mrs Potato Head, bad vanning bokser som er best for badekar, musikk terninger og så videre er de beste av de valgene som er tilgjengelig. Mens leker for 2 år gamle gutter er en mer av maskulint, liker mini automobile biler, kjøretøy maizes, jumbo dynamoer, raketter, cariboo sett, basketball hoops, etc., kan velges.
Dressing Ups, The game "lærer å kle monkey" er en av de beste lekene for 2-åringer. Det er en fin måte å forbedre motoriske ferdighetene til barna, samt å lære dem den riktige måten å kle seg med hjelp av plysj leker. Sammen med apen, er det dukker, andre dyr og klovner som ungen kan lære å kle seg. Disse lekene kommer opp med ekte klær som barnet kan forholde seg til. Les videre pedagogiske leker.
Skwish Classics; Dette er enda et interessant leketøy for 2 åringer. Den største fordelen med denne leken er sett på det taktile og visuelle utvikling av barna. Det er en kompleks struktur av elastiske bånd og perler som synes endeløs til barnet, og han kan tolke forskjellige betydninger, hver gang han ser det. Det livlige fargene og lett skyve perler gjør denne leken svært fordelaktig for en 2 år gammel. Det er disse magnetiske trekanter som også skifter vinkel som per barnet håndtakene det. De kan også være noen av de beste lekene for 2-åringer.
Fyll og Spill; Disse er lekene for 2 åringer det igjen forbedre motoriske ferdigheter og hånd-øye koordinering av barna. Det er en verktøykasse med mange hardware apparater som er laget av stoff, skum og myk plast. Vibrerende drill maskin, skrutrekker, hammer, skruer, så og mange andre apparater er det at et barn kan spille med. Det finnes et stort utvalg i denne fyll og spill delen, er det piknik bokser, skole bokser, reise vesker og mange spennende kits tilgjengelig.
Match kort: Dette er den velkjente aktivitet leker for 2-åringer og typer over alder 2 også. Matching leker er ingenting men en kortstokk med interessant flash kort som har ulike temaer, som dyr, fugler, maskiner, biler, mennesker og mange andre. Det hjelper barnet å bli kjent med likheter og forskjeller i to ting. Han kan innse at med i brikkene vil gi ham hele bildet. Kostnaden for matchende leker er også svært minimal og lett på budsjettet, kan det være et sted i nærheten av $ 15 og mer (avhengig av materialet av dekket).
Magisk Musical; Det er musikalske bokser utferdiget i forskjellige former og størrelser med musikalske nøkler og kategoriene på den. Trykker hver kategori vil produsere enkelte lyder som den til dyrenes, fuglenes, musikk, sanger og så videre. Disse lekene hjelpe barna å forstå ulike lyder samt musikalsk noter og dermed de er de best måten å utvikle musikalske interesse barna i så ung alder. De kan koste opp til $ 30 og mer. Les mer på aktivitet leker for spedbarn.
Bygg og Reconstruction, The grunn til å kategorisere leker som per funksjonalitet deres er variasjonen av det samme. Det er så mange interessante leker for 2-åringer som kan velges, som disse konstruktiv leker for 2-åringer. Disse er av plast, papp eller tre bokser eller stykker ulike former og størrelser som kan være konstruert sammen for en god etablering. Dette er også et leketøy for å forbedre den taktile evner av barna. Den dekorative gjørme og leire som også kan gjøres om til ønsket fasong, osv. er noen konstruktive leker for 2-åringer.
Les mer på:; Creative Leker for 2-åringer, Learning Leker for 2-åringer, er det noen papp bøker som har store bilder av noen faste ting som man ønsker å sette barnet med. Valgene er for mange, alt du trenger å gjøre er å velge den beste leketøy som kan være nyttig å forbedre tenkning nivået og kreativiteten på bunt av glede. Med dette konkluderer jeg denne artikkelen om leker for 2-åringer. Håper du fant det nyttig!