Slik Plant Bamboo

Bambus, tilhører gresset variasjon, innehar masse økonomisk betydning i form av ernæring, papir produksjon, møbler, gulv og bolig. Det er mer enn 1000 arter av bambus som er klassifisert under 90 slekter. Veksten vane dette gresset variasjon er veldig variert, og noen sorter er dverg måler noen inches i høyden, mens andre arter med opprett stengel rager skyhøyt til ca 100 fot. Derfor, basert på type, det er plantet som dekorative praktverk (heldig bambus), bakken dekker, hekker og personvern skjermer.
Bruk av bambus i landskapsarbeid blir stadig mer populær enn noensinne. Plante dem i grensen av huset ikke bare legger grønne i bakgrunnen, men også gir et rent og rolig miljø. Å være en raskt voksende plante, kan du nyte en godt etablert landskapet design i løpet av kort tid etter plantasje. Det er registrert at noen tropiske bambus arter vokser omtrent 4 meter per dag i løpet av skyte utviklingsfasen. Denne artikkelen kaster lys over hvordan å plante bambus i en pott (innendørs) eller i hagejord.
Hvordan Plant Bamboo innendørs?
Bambus plantet i potter er opprettholdt innendørs for å forskjønne interiøret, samt å inneholde dens invasive karakter. Likevel, voksende bambus innendørs trenger spesiell oppmerksomhet, som plantene krever optimal vann og næringsstoffer. Enkel tips å plante bambus innendørs, er:; Velg Variety - Som vi alle vet, er innendørs temperaturen relativt varmt hele året. Vurderer dette, tropiske varianter av bambus er egnet til å dyrke innendørs som tempererte arter krever kalde sovende periode. Basert på hardiness av valgte variasjon, kan du beskjære og topp plantene, ved behov. ; Velg Container - Mens innkjøp bambus planter, ikke glem å spørre forhandleren om anlegget størrelse ved forfall. Dette vil hjelpe deg å avgjøre riktig container form og størrelse for innendørs bambus planter. ; Potting Soil - I likhet med alle andre potteplanter, forbereder potting jord er den mest avgjørende skritt. Tross alt, vil bambus plantene vokser og utvikler seg fra næringsstoffer gitt i potting blandingen. ; Plant Bamboo - Før du plasserer bambus planten i en pott, sørge for at beholderen har en drenering i bunnen. Deretter fylle potting jord til kanten av beholderen. Lag en planting hull og holde bambus anlegget. Cover roten med jord og press jord. Lær om hvordan å dyrke bambus innendørs. ; Innendørs Bamboo Care - Så lenge fukt, lufttemperatur (inne på rommet) og lys er vedlikeholdt i henhold til kravene i bambus variasjon, vil den bambus planten vokser frodig. Også må du jevnlig mate anlegget med en flytende gjødsel som inneholder nitrogen moderat og lav kalium. Les også omsorg for innendørs bambus plante. ; Hvordan Plant Bamboo friluftsliv?
Tommelen regel å vokse bambus utendørs er å gi tilstrekkelig mengde vann, slik det kreves i spesielle sorten. Når etablert, den har evnen til å tåle tørke lenge. er nevnt nedenfor tips om hvordan å vokse bambus i hagen eller for hjem grensen:; Velg Variety - Avhengig av art som vokser, er det to hovedtyper av bambus, nemlig. clumping type (non-invasiv) og kjører type (invasive). Den tidligere er best egnet for å lage skjermer og eksemplarer, mens sistnevnte er opprettholdt som hekker og prøver. ; Jordforbedring - Bambus vokser best i godt drenert, litt sur jord (pH 6 til 6,5). Så, i ditt tilfelle hagejord er tung, grave jord riktig og legge tilstrekkelig dose av sand i bambus plantasjen området. Vite mer om bambus vokser tips. ; Plant Bamboo - Forbered en stor størrelse hull til å plassere en bambus plante sammen med roten ballen. Fyll hullet og trykker jorda godt rundt bambus stammen for å fjerne luftlommer (hvis noen). For å opprette en tykk skjerm, plass på bambus planter tett. If dyrkes for høsting skudd eller stilker, kan du la nok plass mellom to planter. Vann dypt i bløt jord. ; Bamboo Care - Bamboo plante omsorg innebærer jevnlig vanning og gjødsling på en hensiktsmessig konsentrasjon. Du kan legge et lag mulch (2 - 3 tommer tykk) for å bevare fuktighet i jordsmonnet. Tørr spell for en lengre periode kan føre til gulning av blader og utløse sykdom angrep. ; Du kan lese mer på:; Omsorg for Bamboo Planter; Økende Bamboo fra borekaks, Bamboo Plant Turning Yellow, Dyrking Bamboo mot fortjeneste, tross eviggrønne bladverk og attraktiv lange stilker, folk flest er villige til å plante bambus i hagen. Dette er i utgangspunktet på grunn av invasiv art av bambus løpere og røtter, noe som da ikke klarte å kontrollere spredningen iherdig som ugress. Likevel, med forsiktig hagearbeid triks, kan du ha de vakreste landskap med bambus rundt hele huset.