Hvordan Tie Dye en Shirt

Tie fargestoff er en aktivitet at både unge og gamle kan nyte. Riktignok rotete, er det et flott sommer gang aktivitet for barna å plukke opp, tjener to formål bestått gang, og resirkulering klær! Du kan enten plukke opp en tie dye kit eller du kan lage gjøre med produkter fra rundt huset. Du utgangspunktet trenger dye / farge eller blekemiddel, hansker, gummi band, bøtter, og en hvit bomull plagg hvis du er ute etter hvordan man tie dye en skjorte eller noen andre hvite plagg.
Hvordan Tie Dye en Shirt at Home
Denne teknikken lærer du å tie dye en skjorte med to farger eller flere. Slik starter, trenger du en Procion fargestoff, gummihansker, klem flasker for fargestoffet, sletten hvit 100% bomull shirt (fortrinnsvis en gammel en), en haug av gummi band og gamle avis. En enkel løsning er å kjøpe en tie fargestoff kit fra en hobbybutikk, som kommer med gummihansker, et al. Alternativt kan du kjøpe enkle pakker av fargestoffer, som kommer sammen med nødvendig urea og soda og instruksjoner for miksing. Men hvis du ikke har noen squeeze flasker, må du kjøpe noen.
Hvis du vil starte, lage en løsning av varme (ikke varmt) vann og soda, følge instruksjonene gitt med soda. Legg et par spiseskjeer av vanlige salt til løsning og suge skjorte i den i ca 10 minutter. Deretter ta den ut av løsningen og vri så mye løsning ut av det som mulig. Åpne ut skjorte og lå den på en flat overflate. Plasser tuppen av fingeren i midten av skjorte og begynne å dreie med klokken, inntil skjorten tar form av en grov sirkel. Du kan nå bruke gummistrikk rundt skjorta å få det til å beholde denne formen. Men, pass på at det er press selv overalt, slik at ingen av kantene tur i.
Nå plassere skjorten på en papir plate, og lå ut et par ark med avisen under det. Sett på din gummihansker og komme klar til gå til krig. Nå mentalt dele rundskriv skjorten i tre like deler. Du kan jevnt sted noen pinner til markere ut delene, så du ikke gå galt. Du kunne har tre stykker av tråden går ut (i forskjellige retninger) fra sentrum av sirkelen til omkretsen. Holding flasken av fargestoff lavt over skjorten, dye én lodd sitron gult, én lysegrønn, og én turkis. Tillat fargene å overlappe ved kantene av hver del. Nå flip skjorten og gjøre det samme på den andre siden. Når du er ferdig, forsiktig sette skjorte i en zip lås bag, og forsegle den. Plasser posen i en varm plass, og la den i 24 timer for å la fargene satt. Etter dette tiden utløper, ta skjorten ut av posen, ta ut gummi band og kjøre skjorte under kaldt vann. Vær forsiktig mens gjør dette fordi det vil kjøre betydelige mengder farge. Når vannet renner klart (eller nesten klar), kan du vri skjorte og tørk den. Ideelt, alltid vaske skjorten separat, for det er sannsynlig å fargejobber.
Les om:; Hvordan Tie Dye skjorter; Tie Dye Instruksjoner; Tie Dye Folding Teknikker; Hvis du er ute etter måter på hvordan du tie dye en skjorte med blekemiddel, følg ovennevnte metode med forskjellen på å bruke en fortynnet blekemiddel i stedet for et fargestoff. Vi foreslår ett andel 1:1 av blekemiddel og vann. Når du er ferdig, dypp skjorte i en halv eddik og halvparten vann løsning, og skyll det i rent vann og tørk. En alternativ å kjøpe en kit er å følge instruksjoner om hvordan å tie dye en skjorte med mat coloring. Pluss poenget med denne metoden er at fargen er trygt, så du kan la barna uten tilsyn å gjøre farging, men fargen går, så det kan virke falmet i en kort stund.