Best Steder å Live 2010

Den beste er forskjellig, fra person til person. Men vi alle ser etter et sted som passer våre behov og våre lommer. Finne et sted som passer best for våre behov, kan være ganske Herculean oppgave. Den urolige økonomiske bakteppet, gjør oppgave selv flere tøffere for deg. Men ifølge markedsundersøkelser og undersøkelser, er det en håndfull steder kåret til beste steder å bo 2010. For de fleste av dere, må narrespill for å finne et nytt hjem, har vært en bittersøt opplevelsen. Men, til en detaljert analyse av dine behov og ressurser, og litt hjelp fra Buzzle, få de beste stedene lever i verden eller de billigste stedene å bo i verden, vil være en lek. Så, la oss begynne.
2010 Best steder å bo
Dothan; Denne byen ligger i Alabama, nær Florida grensen og er kjent som «Peanut Capital of the World '. Den gjennomsnittlige lønn opptjent av en familie her er rundt $ 57 560, som er et anstendig beløp til å heve en familie på et sted som dette. Byen har en godt utbygd infrastruktur, transport fasiliteter og god utdanning fasiliteter for barn.
Anchorage; Denne naturskjønne byen, omkranset av snødekte fjell er den beste stedene å bo i USA. Den største byen i delstaten Alaska, Anchorage betaler rundt $ 83 823, til et gjennomsnitt earner. Med en lav kriminaliteten, er dette byen en fantastisk alternativ for å øke barn.
Tucson, Omgitt av sand fjell og satt i alluviale sletten Sonora-ørkenen, er Tucson i Arizona en av de ettertraktede byer å bo i. På en gjennomsnittlig, tjener en familie opp til $ 47 472 i byen Tucson. Nasjonalparken og de interessante dyreliv i dette stedet, gjør det et av de beste stedene å bo i.
Springdale, Springdale ligger nordvest i Arkansas. Denne byen er hovedkvarter Tyson Foods Inc, som er hvorfor det er også kjent som "Chicken Capital of the World '. Byen har en liga stadion og mange gode høyskoler også.
Highlands Ranch, Highlands Ranch er et fellesskap, noe som har blitt godt utviklet, i nærheten av Denver. De romslige suitene i dette fellesskapet, fellesskapet hendelser, friluftsliv plass er noen unike salgsargumenter for dette stedet.
Louisville, CO, annet beste stedene å bo 2010, Louisville, Colorado. Dette stedet er livlig, men likevel jordnær. Den store utendørs, nærhet til Rocky Mountains nasjonalpark, høyt vurdert skoler og skianlegg er noen av grunnene til at dette stedet er det best å bo i.
Chanhassen, MN, Chanhassen i Minnesota har en koselig liten by stemning. Dette stedet har ca 11 innsjøer og 34 parker. Et bredt spekter av aktiviteter er det som gjør dette stedet til et av de beste stedene å bo i 2010.
Austin, Austin står det til hovedstaden i Texas. Denne byen er ment for musikkelskere. Den pulserende atmosfæren i denne byen er klart synlig for sine 716 000 innbyggere, gjennom sin 200 underholdningsavdeling. Så hvis du er på litt musikk, er dette stedet du vil ønske å være i. Les mer på billigste stedet å bo i USA.
Durham, Durham i North Carolina ligger rett i sentrum av den atlantiske kysten og Great Smoky Mountains. Denne byen er kjent som "City of Medicine", for sin ekspansjon i helsesektoren. The rette værforholdene på dette stedet, la sine innbyggere å utforske naturen, og dens skjønnhet.
Les mer på:; beste stedene å pensjonere; 10 beste stedene å pensjonere seg, billige steder å pensjonere; beste stedene å pensjonere 2010, Beste stedene å bo 2010 er noen av de forskjellige steder å bo i. Felles for disse byene er at de er størst steder noensinne! Jeg håper, denne listen tjener formålet og hjelper deg å få et sted at du alltid har ønsket.