Male Voksing

Det er ofte sagt at kvinner er raske erobre områdene som ble tidligere betraktet domenet av en mann. Når det kommer til å legge merke til ens fysiske skjønnhet er vice versa også sant. Tidligere det var kvinner som brukt å tilbringe timer foran speilet og skjønnhetssalonger å få perfekt ser så at hun ser appellerer til mann henne. Nå med kvinner blir økonomisk uavhengig, og menn ikke lenger å kunne handle som deres reiseaktører og omsorg takers, det eneste igjen for dem å søke oppmerksomheten av en moderne kvinne er å forskjønne selv. Og første steg i denne prosessen med gjøre seg attraktivt er hårfjerning.
Det finnes ulike metoder å fjerne ens kroppshår eksempel voksing, elektrolyse, barbering og laser hårfjerning. Men det mest populære og billigste ut av disse i fjerne menns hår er mannlige voksing. Du kan få deg voksede på en salong eller du kan prøve det hjemme altfor. Her er en steg klok guide til å fjerne kroppshår på en mann med mannlige voksing teknikken.
Male Voksing Prosedyre
For å gjøre voksing hjemme, trenger du en voksing kit, en saks og bomull strimler. Når du er klar med disse, du kan starter voksingen prosedyren.
Trinn 1: Det første trinnet i kroppen hårfjerning, er å ta en dusj eller rengjøre området som må vokses. Når du har rengjort huden, ikke bruk krem ​​eller fuktighetskrem over huden området som må vokses som voksing tørr hud er lettere enn voksing en moisturized hud.
Trinn 2: Start med velge en huden område gangen. Jeg vil anbefale enten av mannlige brystet voksing eller mannlige magen voksing da disse huden Ares er i front, og dermed lettere å voks. For mannlige back voksing, trenger du hjelp av partneren din eller en venn som du ikke vil kunne nå disse hudområder.
Trinn 3: Voksing er lettere når lengden av kroppen håret ikke mer enn én fjerdedel av en tomme. Siden fleste hår på en manns kropp er ganske lange, må de være trimmet til denne størrelsen. Du kan bruke saks for beskjæring kroppen håret. Selv det skal ta mye tid, men det vil gjøre voksing enkelt og litt smertefrie.
Trinn 4: Med trimmet hår, er du nå klar for mannlige hårfjerning. Wax må gjøres hot før sin søknad på huden. For dette, holde en bolle full av vann på komfyren. La det nå kokepunktet, nå plassere voksen flasken innsiden bollen. Pass at vannet ikke kommer voks.
Trinn 5: Når voksen er varmt, fjerne den fra ovnen toppen. Nå tar en kniv og påføre voks på huden området fra der håret må fjernet. Påfør voks i hårveksten. Plasser bomull strips på voks og gjøre det pinne på huden området ved bruke press med hender.
Trinn 6: Når kluten har stuck til huden skikkelig, hold slutten av kluten som er i motsatt hårets og med ett slag, trekk den kraftig. Slik handling sikrer at håret trekkes fra roten.
Trinn 7: Som mannlige voksing kan være ganske smertefullt, så å berolige huden og unngå humper vises på huden, gjelde kjøleelementer på ferske voksede området, når håret er fjernet. Etterpå klapp tørr og anvende fuktighetskrem. Gjenta samme prosess i andre hudområder altfor for fullstendig kroppen voksing.
Les mer på:; Bivirkninger av Voksing, metoder for hårfjerning, laser hårfjerning; Selv om voksing kan fjerne det meste av håret, fra alle hudområder, voksing inngrodde hår er ikke mulig. Også når forsøker mannlige voksing hjemme, unngå genital områdene, og få dem vokset bare av en profesjonell på en salong. Voksing vil gi deg en rent utseende som håret vil ikke komme tilbake for minst tre uker. Post voksing, kan du flaunt din sexy kroppen på et stranden eller et basseng og gjøre kvinnene uvit over deg.