Fjerning av Skin Tag

Skin tags er godartet vekster som vises på huden, meste i voksne. De er vanligvis samme farge som hud eller er brune i fargen. Deres utseende varierer fra individ til individuelle, og de meste oppstå på bestemte kroppsdeler eksempel armhuler, nakke, ansikt, øyelokk, og under brystene. Skin tags på ansiktet kan gjøre noen bevisst sin utseende og dermed, folk er alltid på en titt-out for måter å bli kvitt dem. Her er noen teknikker for fjerning av hud koder.
Les mer på:; Hva er Skin Tags; Hva Årsaker Skin Tags; Prosedyrer for Fjerning av Skin Tag
Medisinske Behandlinger; Fjerning av hud koder på halsen, ansikt, underarmer og andre kroppsområder gjøres ved hudleger. Mens, er hud tag fjerning under øyelokk gjort av øyeleger. For fjerning av hud koder, som er store i størrelse, for det første er lokal anestesi brukes. Etter hudområdet blir nummen, er par i saks brukes til å skjære huden tag fra huden. Den beste Fordelen med fjerning av huden tags bruke saks er at personen får kvitt dem umiddelbart. En fare av slik en behandling for hud tag fjerning er at det er rikelig blødning oppleves av personen som gjennomgår behandlingen. For fjerning av hud koder som er små i størrelse, kan anestesi eller ikke kan brukes. Slik prosedyre da ville være uhyre smertefullt, er dette en annen ulempen av å bruke saks for huden tag fjerning.
Andre medisinske behandlinger for huden tag fjerning er frysing huden tag hjelp flytende nitrogen og deretter fjerne det, også kjent som kryoterapi, samt brennende huden tag med en medisinsk elektrisk cautery.
Hjem Rettsmidler; Tråd: For fjerning av huden koder hjemme, tie huden kodene ved hjelp en tråd. Du kan bruke en tanntråd for dette formålet også. La tråden til å forbli på huden tag, slik den er, for et par dager. Etter noen dager vil du se at huden taggen løsner automatisk. Dette er den beste botemiddel for fjerning av hud tags på ansiktet.
Nail Polish: En hud tags hjem middel er å anvende neglelakk på huden kodene tre ganger om dagen. Fortsett denne prosedyre for noen dager. Huden kodene vil falle av i noen dager gangen.
Vitamin E Olje: En av de mest effektive fjerning av hud tags hjemme rettsmidler er anvendelsen av vitamin e olje på kodene. For dette ta et band hjelpemiddel og anvende vitamin E olje på den. Nå sette dette bandet hjelpemiddel på huden tag. Hold på sjekke bandet-aid, etter et par dager å se at huden taggen har kommet off. Hvis det har, kan du fjerne bandet-bistand helt. Hvis det har ikke, endre bandet-aid og gjenta prosedyren for et par mer dager till skinnet tag kommer off.
Dermisil: Dermisil er et urtemedisin som er kjent å være ganske effektiv i fjerning av huden kodene. Dermisil er laget av ekstrakter av tre planter, nemlig Thuja occidentalis, ricinus communis og Melaleuca Alternifolia, som er kjent for sine anti-viral egenskaper. For dens anvendelse, vaske berørte området med såpe. Deretter bruker væsken jevnt på og rundt huden tag. Vask off etter omtrent femten minutter. Gjenta denne prosedyren i noen dager inntil huden kodene er fjernet.
Les mer på:; Fjerne Skin Tags selv; Hvordan Get kvitt Skin Tags; Disse er noen metoder som kan vedtas for fjerning av hud tags. Etter huden kodene har vært fjernet, det ingen garanti at de ikke vises igjen på huden. Så behandlinger for huden tag fjerning må følges kontinuerlig, med jevne intervaller, i rekkefølge bli kvitt dem helt.