Ettermiddag Bryllup antrekk

Velge den perfekte bryllupet antrekket kan være ganske smertefull prosess, spesielt når du ikke er sikker på om det er en full-blåst black tie affære eller casual bakgården bryllupsfesten. Til tross vite at nesten alle ville være å se på de nygifte, gjestene en tendens til å besette over de klærne som de har å bære. Dressing for en ettermiddag bryllup krever å ta hensyn til tid på døgnet, og muligheten for at det kan være en utendørs seremoni. En antrekk som er dressy og altfor constricting eller lagdelt kan stå ut og se ganske odde på en ettermiddag bryllupet. Så, for alle de forvirrede menneskene som ble invitert til en venns bryllup og vet ikke hva mote valg å gjøre, her er noen tips på å velge den perfekte ettermiddagen bryllupet antrekk for gjestene.
Ettermiddagen Bryllup antrekk for kvinner, valget av antrekk for bryllupet er basert på om seremonien blir holdt i begynnelsen av ettermiddagen eller senere på dagen. Selv sent på ettermiddagen seremonier lett strømme inn kveldene som krever at du møter opp i en Dressy antrekk, bør tidlig på ettermiddagen bryllupet antrekk inkluderer dagtid kjoler. Light, fargerike sø. kjoler se perfekt for anledningen spesielt, om bryllupet blir holdt i varme sommermånedene. Du kan også vurdere optisk for lyse dress eller et skjørt. Hold deg til fine blomster og jordnære farger enn den glorete røde og svarte egnet for kvelden parter. Hvis det er et utemiljø, så unngå slitasje hælene som kan synke ned i gresset eller sand. I stedet, hold deg til peep toe leiligheter med peepy ettermiddagen slitasje. Mer om kjoler for sommeren bryllupet.
Hvis bryllupet seremonien skal avholdes i slutten av ettermiddagen så du kan vurdere donning en fancy cocktail kjole. Selv om sort er nå en akseptabel farge til bryllupet antrekk, er det best å ikke velge paljetter eller en stroppeløs kjole. I stedet velger en kjole med enkle linjer og legge tilbehør som glitrende øredobber og armbånd for kvelden partiet. En fargerik skjerf eller en fin jakke kan legge et snev av glamour til kjolen din. En ting som du må helt unngå er å bli kledd i hvitt. Selv om bruden er å velge for en off white kjole, forbeholder seg farge til bare.
Ettermiddagen Bryllup antrekk for menn, menn kan komme kledd for ettermiddag bryllup i khaki og lin bukser og fine knappen nede skjorter. Hvis været er litt kjøligere så kan du legge idrett jakker til bryllupet antrekk. Velg farger som er lett og frisk og lett vekt stoffer som ikke gjør du svetter mye i ettermiddagssolen. Bright blues, grønt og andre pastellfarger er dine beste alternativet ved valg av antrekk. Hvis mottaket er ute så kan du gi avkall på tie. Men for en kirke eller innendørs bryllup, må du ha en jakke og slips.
Les mer på:; Riktig Wedding antrekk; Bryllup antrekk Etiquette for passasjerene, Hvis du får barn sammen så har de små jentene kle seg i søte blomstrete kjoler og guttene i en fin skjorte og lange bukser. Kontroller at kjoler av barna er komfortable og skotøy er riktig tilpasset lokalet. Hvis du fortsatt er usikker på om ettermiddagen bryllupet antrekk for anledningen, vil du kanskje ta noen hint fra det formelle invitasjonen kortet eller seremonien sted som en kirke eller en eksklusiv klubb. Kos deg!