Brake Line Reparasjon

Du bruker bremsene for å stoppe bilen når og hvor du ønsker også. Det kommer en tid skjønt, der bremsene slutter å fungere, eller du må trykke pedalen virkelig hardt for bremsene skal ha noen effekt. Mangel på bremsevæske i bilen eller et problem av bremsen linjen forårsake dette feil. I det sistnevnte tilfellet, trenger du en bremseslange reparasjon for å løse problemet.
Bremseslanger i bil er ansvarlig for den omreisende av brems væske fra master sylinderen til hjulene. Cracking av bremseslanger, korrosjon eller rust av brems linjene er noen av de vanlige bremsen linje problemer. Konstant slitasje, eller gnidning av bremser med noen metal gjenstander kan føre til rusting av bremsen linjen. Du kan velge å erstatte hele bremsen linjen, eller bare en del av det. Men det er alltid bedre å erstatte hele bremsen linjen, slik at du ikke står overfor det samme problemet igjen og igjen.
Verktøyene som kreves for Brake Line Reparasjon
Du ville trenge følgende verktøy for bremseslange reparasjon:; Nye bremseslanger, bremsevæske, Compression kit; Tubing Cutter, Sett med normal skiftenøkler og line skiftenøkler, Penetrant, Support Stands, Målebånd; Slik reparerer Brake Line?
Når du har samlet alle de verktøy for bremseslange reparasjon, er det på tide å starte prosedyren. ; Sjekk omfanget av rust på bremsen linjen. Hvis hele bremsen linje er rustne, må du erstatte det. I et slikt tilfelle, suge fittings du ønsker å fjerne, i penetrant. , Skru brakettene som holder bremsen linjen på rammen med en skralle. ; Hvis du bytter kun ett del av bremsen linjen, så kutt ut delen med ett tubing kutter og fjern bremsen linjen med hjelp av linjen skiftenøkler. ; Når du fjerner rustne bremsen linjen, må du bruke den, for å kontrollere størrelsen på det nye bremseslange. Plasser begge bremseslanger ett siden av den andre. Nå sikre på at lengden på den nye bremseslange er lik den gamle bremsen linjen og foreta lignende bøyer på den nye en, ved hjelp av et rør bender. ; Etter at den nye bremsen linje som den gamle i form av dens størrelse og bend, må du fikse nye bremsen linjen i bilen. Trekk til beslag ved hjelp av line skiftenøkler. ; Ved hjelp av en slange kutter, kutte ut noen ekstra pause linjer. Kompresjonen Settet består av to endehylser, to endestykker med et hull i midten, og et senter rør. I den ene enden av bremseslange, fikse endestykket og i den andre enden fikse ferrul. Nå holder denne bremseslange på en hånd med senteret røret i andre. Ta bremsen linjen, og trykk den hardt inn i midten røret, låse den med endelokket. Ved hjelp av en skiftenøkkel, stramme endestykket. : Ta den nye bremseslange og skyv den inn i den gamle linjen, tegne den gamle linjen på fat svært stramt. Gjenta det samme for den andre siden. , Nå som arbeidet med bremseslanger har blitt gjort, må du blø bremsene, å fjerne luft fra bremsen linjen. For dette, sikre at bremsevæske er helt fylt i master sylinderen reservoaret. Løsne bremsen Bleeder skruen på noen av hjulene. Be noen om å sitte i bilen, starte den, og hold på bremsepedalen helt ned. Hold den ned før all luft er borte og bremsevæske begynner å komme ut fra bremsen linjen. Gjør dette for alle de fire hjulene, og når dette er gjort, fyll på master sylinder med bremsevæske. ; For din hjelp, bremseslange lappesaker er også tilgjengelig i markedet. Disse pakkene bestå av alle som du trenger for brems linje reparasjon, inkludert brems pads, bremsebelegget og brems rotorer. Kjøp korrekt merkede bremseslange reparasjonssett, som du ikke ønsker å bruke sub-standardiserte deler til bilen din.
Les mer om:; Car Problemer; Car Reparasjoner; Car Safety; Bremsen linjen reparasjonskostnadsforsikringen kommer ut å være overalt rundt US $ 70 til 100 USD avhengig bilen din. Delene er ikke så dyrt og det er en 2 til 3 timers jobb på det meste. Det anbefales at hvis du ikke har erfaring i å reparere en bil eller ikke er godt bevandret med bilen mekanismen, ta bilen til en mekaniker for bremseslange reparasjon.