Beste måten å bli kvitt akne

Akne er alles verste mareritt. Den begynner langsomt og ertende, med en mild brodd som irritasjon under huden. Irritasjon, forvandles til en rødlig kul, forårsaker mer smerte og pine. Innen et par dager, den bump brudd, oser ut klissete grumset semi flytende. Det verste delen av hele denne narrespill er, uutslettelig arret den forlater, på vei ut. Ubehandlet akne kan skade huden din i stor grad. Derfor må man vite hvordan man skal behandle akne for godt. Den beste måten å bli kvitt akne, er ved å følge en streng hygiene regime. La oss se hva er den beste måten å bli kvitt akne, å sole seg i feilfri glød i huden din.
Best Way å Kvitte seg Akne Fast
Sandeltre og rosevann, Det rette for akne er vært prøvd, testet og vist seg nyttig i mange år. Lag en tykk lime av 1 spiseskje sandeltre pulver og 1 spiseskje rosevann. Bland de to godt, og bruke det på det berørte området. La den stå på i 15-20 minutter og vask det av med varmt vann. Denne hjemmelaget ansikts pakke, absorberer overflødig olje skilt ut av talgkjertlene. Den andre fordelen med denne ansiktsmaske er at, det er den beste måten å bli kvitt akne arr også. Les mer på sandeltre lime og rosevann.
Mud-pakker, Acne breakout, som porene blir tilstoppet av uønsket olje, skitt, forurensning og andre hud irritanter. Den beste måtene å bli kvitt akne, er å bli kvitt oljen først. Mud pakker er det beste for denne jobben og for bli kvitt acne ansikts arr også. Bland 1 ss grønn leire, ½ ss kaolin leire, 1 spiseskje aloe vera gel og 2 ss rosevann. Bland disse ingrediensene til en tykk pasta. Vask ansiktet med varmt vann eller damp den i ca 5 minutter. Dette vil åpne porene. Umiddelbart anvende denne gjørme pakke på ansiktet og la den på 15-20 minutter, til det tørker ut. Skyll med lunkent vann, ved å gni den i en sirkulær bevegelse.
Honey Mask, Det er ikke beste måten å bli kvitt akne over natten. Med forlenget og en bevisst innsats, kan du tilbake klar hud. Honey er kjent å fungere best for huden din, siden dens en effektiv antioksidant. For å gjøre den magiske honning maske, trenger du, sitronsaft, skjær av kanel, havregryn og 2 ss av naturlig honning. Bland disse ingrediensene med en skje, slik at de passer inn godt og få dekket med honning, like. Påfør denne blandingen på ansiktet og la den på 20-30 minutter. Når det blir litt tørt, vaske det av med lunkent vann. Honning maske, er den beste måten å bli kvitt akne merker også.
Agurk Mask, Hud eksperter mener at agurk er utmerket for å gjenopprette huden til normal tilstand. Skrell og kutt agurk i tynne skiver. Blend denne agurk godt, slik at saften kan bli anstrengt ut. Legg 1 spiseskje med sukker og blend godt. Kjøle den for et par timer, til det er kjølt. Bruk den på ansiktet og la den på 15-20 minutter. Vask den av med kaldt vann. Effekten av dette ansiktet pakke vil bli følt umiddelbart, gjennom umiddelbar glatthet, mykhet og en radikal forskjell i gløden i huden. Dette er et av de beste måtene å bli kvitt akne.
Forebygging er alltid bedre enn kur. Så, do lese om akne kontroll og akne forebygging å få en dypere innsikt for din fordel.
Akne er ikke bare sett på forsiden, men også på ryggen, øvre bryst og skuldre også. Dette akne skyldes svetting og olje sekresjon. Den beste måten å bli kvitt kviser på ryggen din er å dusje minst to ganger om dagen. Akne er et resultat av uaktsomhet mot huden din pleie. Opprettholde et sunt og en balansert kosthold er også en del av hudpleie. Tross alt er huden refleksjonen av hva skjer på innsiden. Så, holde interne systemet fungerer godt, for en utstråling hud.