Köln for menn at kvinner elsker

Duften er en uimotståelig kraft og menns parfymer er ikke noe unntak. Et velvalgt cologne kan forvandle din stil og utseende, og vil føle deg bra og selvsikker. Med så mange parfymene tilgjengelige i dag blir det vanskelig å finne ut hva som kan være den beste parfymen for menn som kvinner elsker. Forskning viser at en del av parfymene at kvinner elsker variere noe fra svake til mildt sterk cologne. Vanligvis type cologne som tiltrekker kvinner mest har noen form for musk involvert i blandingen. Uansett hva cologne du velger, husk at en duft som gjør en kvinne lean i nærmere for en eim er enhver tid bedre enn en duft som gjør en kvinne løpe unna. Så hold cologne styrke som unnvikende og mykt i stedet sterk og stinkende. Spesielt hvis du jobber i små kvartaler som et lite kontor eller bås, unngå slitasje cologne som har en sterk, potent duft. Mer om parfymer.
Den beste måten å teste en cologne er å spritz litt på huden din og bruk den for en hel dag. Deretter evaluere hvordan duften starter, og hvordan den endres etter hver time. Hvis du liker måten den blander seg med din naturlige lukt og så etter å ha testet mange andre parfymene, velg en som passer deg best. Når du har bestemt deg for en cologne at kvinner elsker, kan du prøve å ha noen flere forskjellige parfymene som iført samme cologne hver dag kan være litt kjedelig. Dessuten når du lukter annerledes omtrent hver dag, vil du bli viser spontan karakter og stil som ingen kvinne kan ignorere. Men hvis du fortsatt er forvirret om den parfymen som tiltrekker kvinner, så her er noen av de beste parfymene for menn som ikke vil gjøre deg gå ubemerket hen. Mer om valg av riktig parfyme.
Best Köln for menn at kvinner elsker
Så hvis du liker kvinner komplimenter om hvor god du lukter, vil du sikkert elske menn cologne samlingen nedenfor.
Eternity av Calvin Klein, The cologne har en frisk, forførende duft som kan brukes når som helst, hvor som helst. Den ble lansert av design hus Calvin Klein i 1989. Ofte preget av sin forfriskende, krydret, lavendel, rav duft, har denne maskulin duft en blanding av greener, skarpe sjasmin, salvie, basilikum og rosentre og koster et sted rundt 57 dollar.
Polo Blue av Ralph Lauren, selv om det er mange andre parfymene fra RL, dette er klassiske den desidert mest sensuelle tilgjengelige for menn. Man kan ikke bli oversett med en liten skvett av dette rundt kragen, dermed er det fantastisk og aldri går ut av stilen. Følelsen av frihet av de store, blå himmel, arbeider energien i åpent farvann, en forfriskende pust av frisk luft som denne parfymen gir, best for mannen som lever livet fullt ut. Koster rundt 57 dollar, er Polo Ralph Blue Lauren en ny definisjon av uformell eleganse.
Bvlgari svart av Bvlgari, lansert av design hus Bvlgari i 1998, har cologne en forfriskende, treaktig og mosegrodde duft, som er elsket av de fleste damer. Å ha en blanding av svart te og røykfylt skog, er denne designer parfyme ofte anbefalt for dagtid slitasje og kan koste deg rundt 37 dollar.
Armani Code av Giorgio Armani, The Köln har en elegant, sexy, maskulin duft som besitter en unik blanding av frisk sitron og bergamott myknet med hint av orange tree blomstre, varmet med beroligende guaiac tre, og Tonkabønner. Å ha en forføreriske vellukten, er denne parfymen anbefales på dagtid slitasje og kan koste deg opptil 45 dollar.
Kenzo av Tokyo, ha en blanding av moderne urbane følelser med roen på tradisjonell japansk natur motiver, dette forlokkende parfymen passer menn i alle aldre. Med den vestlige følelse av frenetiske beundring, og en blanding av sedler som ingefær, sitron, grapefrukt, shiso, kardemomme, kompis, grønn te, saft, rosa pepper, og bitter appelsin, er Kenzo cologne ett av sitt eget slag har en unik kombinasjon av elegant seductiveness med raffinement. Köln kan brukes når som helst, hvor som helst, og kan koste du bare USD 25.
Du kan også lese om:; Typer av Perfume, Perfume Utvalg: Hvordan velge en parfyme, Parfyme Kjøpe - Slik kjøper Perfume, så hva venter du på, plukke på ett eller alle av disse cologne for menn at kvinner elsker , og la din kjærlighet dame går svakt på knærne. Å være mer stylist, lage din egen duft ved å blande ett av de ovennevnte dufter eller et av dine ønskede duft med en naturlig duft som jasmin, vanilje eller kanel og har din egen personlige duft og stiluttrykk.