Keratin Hair Rette Treatment

Kvinner med krøllete, krusete, uregjerlig hår hele tiden på utkikk etter nyere metoder for å rette håret. De fleste av metodene som er i praksis i dag, heller ikke gir ønskede resultater eller ende opp med å skade håret. Men, keratin håret rette behandling eller nettopp brasilianske keratin håret rette behandlingen, er den nyeste trenden i hårpleie bransjen. Selv kjendiser også gå god for sin effekt og flotte resultater. Unødvendig å si, den har fått enorm popularitet i urbane kvinnene. La oss utforske hva keratin håret rette faktisk er, og hva er dens fordeler og ulemper. Mer om hår rettetang.
Hva er Keratin Hair Rette Treatment?
Keratin er et naturlig protein som utgjør om lag 88% av håret ditt. Keratin hår behandling er en tilførsel av naturlige keratin i håret, uten å påvirke den kjemiske bindingen av hår. Den tar sikte hovedsak på smoothening håret skjellaget og reparere håret skaden. Behandlingen gjøres ved infusjonen keratin formel i nyvasket hår, med hjelp av varme. En spesiell salt gratis avklare shampoo brukes til dette formålet. Håret blåser tørket og delt i flere deler av tråder. Keratin løsning er brukt på hver tråd, og deretter rettet seg opp til 5 ganger med en 450-graders flatt jern. Varmen på flatt jern bidrar til bedre infusjon av keratin løsning i hår. Håret er å holdes i denne tilstanden i ca 72 timer. Deretter er en natrium gratis sjampo brukes til å vaske løsningen av håret. Sluttresultatet er glatt, silkemyk, sterk, myk og selvfølgelig rett hår. Mer om håret straighteners for krøllete hår.
Fordeler med Keratin Hair Rette Treatment
Keratin hår rettetang behandling virker nesten for enhver hår type fra Kaukasus, afrikansk-amerikansk til asiatisk. Likeledes, det fungerer også bra for tidligere kjemisk behandlet hår og jomfru hår. Faktisk, det fungerer bedre for kjemisk behandlet hår som det åpne håret tillater bedre infusjon av keratin løsningen. Dessuten er dette relativt billigere behandlingen med ett gjennomsnittskostnad på ca $ 250. Resultatene er ganske varer i ca 4 måneder. Vann, varme og fuktighet påvirker ikke håret behandlet med denne metoden. Videre styrker den reparerer skadet hår og håret skjellaget. Som et resultat får du sterkere og mer håndterlig hår etter behandling. Mer om keratin hår behandling.
Ulemper ved Keratin Hair Rette Behandling
Resultatene av keratin håret rette behandlingen er i stor grad avhengig av kompetansen til håret stylist og effekt av flatt jern. Siden, må du holde løsningen på i 72 timer, kan du føle deg svært ubehagelig. Hvis du under denne prosessen, du tilfeldigvis vått hår eller bøye det på noen måte må du gå gjennom rulleprosessen igjen. Selve behandlingen tar 2 timer til flere timer avhengig av lengden på håret ditt. Etter behandlingen, håret må vaskes med spesiell sjampo som er fri for sulfat eller natrium. Disse sjampo kan ikke vaske hår så effektivt som din favoritt shampoo ikke. Som et resultat, vil du ende opp med følelsen av skittent hår og hodebunn hele tiden. Videre kan behandlingen litt føre til endring i skyggen av kjemisk farget hår. Dette gjelder særlig for hår som er farget blond. Mer om keratin håret behandling bivirkninger.
Keratin håret rette behandlingen er virkelig flott hvis du vil rette håret for noen anledning. Imidlertid kan det ikke være en god idé å stadig gjenstand håret til denne behandlingen, som noen hår behandling som innebærer bruk av varme er bundet til å påvirke håret i lange løp.