Justerbar Floor Lamp

Lamper er en av de viktige råvarer at vi bruker i vår dag-til-dag liv. Lamper er ikke bare brukt for å dekorere vår stuer og salonger men har høy dag til dag utility. Første justerbare gulvlamper var kjent som Torchiere. Denne typen lampen også kjent som en lommelykt. Det er trolig tidligst av justerbare gulvlamper brukt. Fakkelen lamper som selges i dag, stammer trolig fra gulvet basert tente fakler som ble antent av brannen. I de tidlige årene av den industrielle revolusjon, var gulv lamper tennes av gass. Dag gulvet lampene har blitt sofistikerte og stilfulle. Disse lamper har utviklet seg fra en råolje belysning enhet til en gadget, som mange bruker for interiør.
Tradisjonell Justerbar Floor Lamp, The tradisjonelle justerbare gulv lampe, er en slags gulv lampe som har en veldig enkel og nostalgisk design. Denne type lampe er i utgangspunktet laget ved å montere lampe nyanser på en støttet pol som er laget av metall eller tre. Lampen skur som brukes til å dempe blende av lyset består av detaljerte brodert duk. Denne typen lampen er ekstremt billig å produsere og også ser veldig attraktivt dessuten en tabell, sofa eller en stol. Høyden av slike lamper er justerbar. Den tradisjonelle justerbare høyde gulvlampe vanligvis laget med metallic komponenter, som også gjør lampen langvarig. Den justerbare høyde gulvlamper har noen veldig kreativ varianter, for eksempel de som har mange mindre størrelse pærer knyttet til dem.
Justerbar Arm Floor Lamp; Den justerbare armen gulvlampe er en nyskapende versjon av den tradisjonelle justerbare gulvlamper. Disse slags lampene har "armer" som har lys på i dem. Det beste tingen om slike lamper er at du kan justere armer lampen, uten å flytte den fra sitt sted. Disse type justerbare arm gulvlamper er svært fasjonable, og også nyttig. I enkelte tilfeller, der lampen har mer enn den ene armen, er det også kjent som en svingarm gulvlampe.
Justerbar Floor Reading Lamps; Mange av oss nyte fastsettelse på gulvet og lesing en fin roman. Det justerbare gulvet leselampe er den best gadget for dette formålet. Dette justerbare gulvlampe er liten, lett og har en enkel konstruksjon. Du kan dermed bære lampen til et sted på gulvet. Det er også noen genuine varianter av dette justerbare gulvlampe, eksempel den som drives på en batteri. Man kan også utføre slike lamper for camping turer.
Blomster Justerbar Floor Lamp, The floral justerbare gulvlamper er en nyvinning av tradisjonelle gulvlamper. Det er i utgangspunktet laget med hjelp av formbare og duktilt metall komponenter. Det er flere miniatyr lys festet til hodet av denne lampen, som selvfølgelig ligner en floral arrangement. Floral design ser svært attraktive på et sted, og kan gjøres med hjelp av nesten ethvert materiale, slik som metall, glass eller tre. Imidlertid er floral justerbare gulvlampe ganske delikat, og man må være ekstra forsiktig ved rengjøring av blomsterdesign.
Å vite om lamper, les mer på:; Home Lighting, lysarmaturer, Det er mange produsenter av de justerbare gulvlamper. Du kan også bestille din egen skreddersydde justerbar gulv lampe ved å plassere en bestilling direkte med produsent. Det er også viktig at man legger justerbare gulv lampen i riktig posisjon. Gulvlamper som regel gå bra i et hjørne eller ved siden av et møbel.
Good Luck!