Stopp Engine Oil Leak

Motorolje lekkasjen er et relativt vanlig fenomen som hver bileieren opplevelser innimellom. Det kan synes å være ufarlige, men det er ikke akkurat saken. Motorolje er av enorm betydning for riktig funksjon av kjøretøyet. Det fungerer som smøring for ulike mekaniske deler av bilen, og også kan brukes som kjølevæske i bilen motoren. Hvis det ikke er nok olje i motoren, er det bundet til å føre til noen alvorlige bil problemer, som korrosjon og slitasje av ulike bevegelige deler av bilen. Det beste tiltaket å unngå disse problemene er å identifisere og stoppe motoren olje lekkasjen før det fører til ytterligere skade.
Hvordan identifisere Engine Oil Leak?; Identifisere oljelekkasjer i biler er slett ikke vanskelig, hvis du er godt bevandret med grunnleggende symptomer på motorolje lekker. Den enkleste metoden å oppdage oljelekkasjer er å sjekke garasjen gulvet eller din oppkjørselen for olje flekker. Vanligvis, noe olje beis på garasjen eller oppkjørselen gulv er en sikker indikasjon på motorens oljelekkasjen. Om nødvendig kan du dekke oppkjørselen med hvitt papir for å gjøre disse oljeflekker lettere å oppdage. Selv om dette er den enkleste og enkleste måten å bekrefte om bilen har en motor olje lekkasje, kan det ikke alltid være idiotsikker. Lekkasjer som er svært små, eller i tilfelle hyppige bevegelser av kjøretøyet, kan disse lekkasjene gå ubemerket hen. Looking under bilen chassiset for avslørende tegn olje flekker er en bedre måte å oppdage oljelekkasjer. Hvis disse metodene ikke vise noen tegn til oljelekkasje, er det få sjanser at bilen har en motor oljelekkasje. For å fjerne enhver niggling tvil i ditt sinn, åpne panseret og tar et blikk på motoren for olje flekker er det siste steget du kan ta mot avdekke motor oljelekkasje. Les mer om hvordan å fikse oljelekkasje.
Hvordan Stop Engine Oil Leak?; Når du har oppdaget motoren oljelekkasje, kan du starte bilen reparasjon for å fikse problemet. Hvis problemet er alvorlig, ville det være klokere å ty til profesjonell hjelp, kan imidlertid mindre lekkasjer repareres av deg på egen hånd, med litt grunnleggende kunnskap om hvordan å stoppe bilen oljelekkasjer. Hvis motoren oljelekkasjen er assosiert med ventil deksler, kan du enten stramme boltene, eller erstatte ventil dekselet med en ny en for å stoppe oljelekkasje. Mesteparten av tiden, er oljelekkasje forårsaket som følge av løse bolter. Du kan sjekke om boltene har blitt løst og skru dem til om nødvendig. Selv om sjansene er sjeldne, kan oljelekkasje i bilen også være forårsaket som følge av utslitt ventil deksler. I dette tilfellet, må du erstatte dem med nye. Til tider er oljelekkasje også skyldes en shabbily fast oljefilteret. I slike tilfeller må du fikse oljefilter riktig for å unngå lekkasje. Enda en grunn for motorolje lekker er skader påført bunnpannen eller motor segl. Denne skaden kan være forårsaket av flere grunner, inkludert, bumping inn hevet bakken, liker fart brytere, eller kjører over en stein. Hvis skaden er påført bunnpannen er store, må du ty til sveising å fikse det samme. Som en midlertidig ordning, kan du fikse en bolt av størrelsen på hullet inn i det, til du får det sveiset. Selv om råolje, kan denne teknikken i Dire situasjoner. Hvis lekkasjen er forårsaket som følge av gapet forårsaket av utslitte segl, kan du bruke en av de stop-lekkasjen produkter tilgjengelig i markedet for å stoppe oljelekkasjer i bilen.
Du kan også lese mer om:; Hvordan Endre Engine Oil; Engine Oil Change: Hvor ofte; På grunn av de katastrofale effekter som en enkel motor oljelekkasjen kan ha på bilen din, blir det svært viktig å stoppe motoren oljelekkasjer på tidligst. Enkle tiltak og periodiske kontroller kan sikre at dette tilsynelatende frustrerende problemet unngås. I tilfelle, trenger du kommer over en motor oljelekkasje i bilen, er beskrevet metodene ovenfor vil hjelpe deg å enkelt løse dette problemet. Imidlertid bør man ta oppmerksom på at en motor, er en forvirrende kompleks maskin, og hvis du er i tvil det ville være best å benytte tjenestene til en kjent mekaniker.