Varmer Core gjenanskaffelseskost

I disse skremmende dager på vinteren, kan man ikke råd til å ha en dysfunksjonell varmeren i bilen. I tilfelle du står overfor en slik situasjon, og problemet er kjernen i ovnen, bør du få det erstattet med en gang. I denne artikkelen, gir jeg deg et anslag på varmeren core gjenanskaffelseskost.
Hvordan Varmeapparat Core Work?; En ovn kjerne er en enhet, beslektet til en radiator. Den brukes i oppvarming innsiden av en bil hytte og holde den varm. Før snakker om varmeren core gjenanskaffelseskost, fortelle oss litt om arbeidet med en motorvarmer kjerne. Hver oppvarmet objekt stråler varme i form av infrarøde elektromagnetiske bølger. Måten dette varme enheten fungerer på, er gjennom utstråling av varme. Varmeren Kjernen er oppvarmet gjennom tidens en varm kjølevæske væske fra bilen motoren. Denne oppvarmingsmetoden væsken er laget for å passere gjennom varmeren kjernen er svingete tube. Rørene blir varmet opp og lufta rundt dem også blir varmet, som følgelig blåst ut med en vifte, sprer varme inni bilen interiør.
Faktisk varme væsken er faktisk kjølevæske (blanding av vann og en anti frysing kjemisk) som er viderekoblet til varmeren kjernen etter at det har kjølt motoren. Som kjølevæske passerer rundt motoren, tar det i varmen av motoren, mens kjøling det. Denne oppvarmet 'kjølevæske' væske er således brukt i varme interiøret på bilen. Det er oppfinnsomhet av ingeniører, finner de en bruke til alt. Dette varmeapparatet kjernen er vanligvis plassert på dashbordet i hver bil og den er laget av aluminium ledende slange, med finner som øker sin overflate for strålingen. Les mer på varmesystemer.
Hvor mye koster det å Erstatt Heater Core?; Kostnaden ved hvilken som helst bil erstatningsdeler jobben innebærer to komponenter. Det ene er kostnadene ved å kjøpe den nye utskifting komponenter, råvarer og en annen er kostnaden på arbeidskraft. Å få en nøyaktig estimat for gjennomsnittlig varmeren core gjenanskaffelseskost, la oss se hva alt som trengs for å erstatte et varmeapparat kjerne. Når man erstatter varmeren core, erstatter varmeren core selene også obligatorisk.
For erstatning prosedyren, må bilen være hevet sikkert, ved hjelp av jack stands. Varmeren core erstatning begynner med å trekke den negative terminalen på bilen batteriet og deretter kjølevæske må dreneres fra kjølesystemet. Oppbevar den i en ren beholder, som du er nødt til å bruke det igjen. Neste ovnen sine slanger er koblet fra og avløpsrør er fjernet. Neste mange andre komponenter som gulvet luftuttak, rattstamme åpningen filler, lyd isolatorer og midtkonsollen er fjernet. Da varmeren core dekselet er frakoblet og klemmer blir fjernet sammen med varmeren core. Da den nye ovnen kjernen er installert og klemmer, samt dekke erstattes. Følgelig er alle komponentene fjernes, settes tilbake igjen i revers orden. I løpet av hele denne prosedyren, vil klimaanlegget må tømmes, og det vil måtte gå gjennom en lading prosess. Med tanke på kostnaden for nytt varmeapparat kjerner og arbeid involvert, gjennomsnittlig varmeren core erstatning faller i området fra $ 600 til 900kr. Kostnaden kan variere avhengig modell av bilen og også kvaliteten utskifting komponenter brukte.
Les mer på:; Slik installerer Heater Core; Heater Core bytteinstruksjoner; bil Problemer; Som du kan se, er varmeapparatet kjernen gjenanskaffelseskost ikke så høy. Det er bedre å betale opp og få dette utskifting jobben gjort, enn fryse inne i bilen!