Slik Fjerne et Stripped Screw

Når vi finner at hodet av en bestemt skruen er iført off og gjenging begynner å fade off, lurer vi høyt, 'hvor å fjerne en strippet skrue?'. En nedstrippet skruen kan vise seg å være en plage, spesielt hvis du er i ferd med å reparere noe. Nettopp øyeblikk, er strippet skruen ett sta stykke metall som bare ikke skal bulge.
Hva er en Stripped Screw?; De to viktige delene av en skrue er skruehodet og threading. Skruehodet er stedet der du plasserer skruen sjåføren for å flytte skruen i en mot klokken eller urviseren. Skruen Sjåføren går perfekt inni den lille splitten i skruehodet, og muliggjør bruk av mekanisk kraft. I enkelte tilfeller, på grunn av over bruk eller aldring, bærer skruehodet av og gjengir slit innenfor ubrukelig. I en slik situasjon, er skruen sies å være en "strippet" skruen. Annen situasjon der skruen blir ubrukelig er når threading av skruen slites off eller bryter off. Dette skjer vanligvis som følge av over bruk eller aldring. Rusting og over anvendelse av mekanisk kraft er også en annen grunn til at skruene blir strippet, og en er i stand til å betjene dem. I en slik situasjon, blir det nødvendig å erstatte skruen. Imidlertid spørsmålet gjenstår, 'hvor å fjerne en strippet skrue?'. Å vite mer om skruer, kan du også lese enkle maskin: skruer.
Slik Fjerne et Stripped Screw?; Det kan være ganger da du vil tenke høyt spørsmål som, hvor å fjerne en strippet skrue. Her er hva du kan gjøre.
Den første spissen at jeg kan anbefaler er å stoppe prøver å fjerne skruen og rolig selv. I slikt scenario, tendens en å få alle spent opp og frustrert. Derfor er det nødvendig å første rolig selv og tenke i riktig måte. Grunnen at du må slutte å bruke skrutrekkeren er at du vil ytterligere forverre skade ved igjen og igjen prøver å løsne strippet skruen.
Noe av det beste måtene å fjerne en strippet skruen er å bruke en skrue extractor. En skrue sugeviften utgangspunktet en type skrutrekker som kan brukes til hule inn i skruehodet. The gravde enden av extractor hindrer glidning av skrutrekker, og en er kunne enkelt trekke skruen. Skruen komfyr har også en magnetisk hode som kan brukes til å pakke ut strippet skruen.
Hvis du lurer hvordan du fjerner en strippet skrue fra en laptop da, er du i en tøff tid, som du trenger å være så delikat som mulig. Den beste måten å fjerne en strippet skruen fra en bærbar datamaskin er å bruke silisium lim, og en liten stykke metall. Alt du trenger å gjøre er anvende silisium limet på skruehodet og deretter stick den lille metallet brikken inn den. Så etter at limet har tørket ut, kan du langsomt og forsiktig start skru. Det anbefales å bruke den minst mulig kraft.
I tilfelle dersom du lurer på, hvordan du fjerner en strippet skruen fra veggen, så kan du benytte deg av skruen komfyr eller til og med en kraftig leverandøren. I noen ekstreme tilfeller, folk også gjøre bruk av boremaskiner å rippe ut hele skruen. Imidlertid dette tungt skader veggen. I tilfelle dersom du lurer hvor å fjerne en strippet skruen uten en drill, så kan også prøve å stick annen skrue til hodet på strippet skruen med en Oxy-drivstoff sveising flamme. Du kan dermed enkelt pakke ut skruen fra veggen.
Også lese mer på enkle maskiner.
Jeg håper at jeg har besvart spørringen, 'hvor å fjerne en strippet skrue'. Mens du prøver å fjerne skruene, må du beskytte øynene og også bruke hansker, som granatsplinter fra skruen er små og farlige.
Good Luck!